Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Arkadaşlar İstanbul’da tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracak olup fiyat bilgisi alanlar bilgilendirme yapabilir mi? Böyle bir sürece başlamak istiyoruz da bilgiye ihtiyacım var.
Bir de ilkse eğer 3ü 5i düşünmeyin en iyi hastane ve doktorla başlayın. Aklınızda soru kalmasınArkadaşlar İstanbul’da tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracak olup fiyat bilgisi alanlar bilgilendirme yapabilir mi? Böyle bir sürece başlamak istiyoruz da bilgiye ihtiyacım var.
Mrb ilaclari vermediyseniz talibimMerhaba bende artan tüp bebek ilaçları vardır . Duphaston , fitil . Ayrıca elevit vitamin ilacı da vardır ihtiyacı olan varsa verebilirim
Ben şu an yumurta büyütme aşamasındayım. Pazartesi opu var. Kesinlikle Aret Kamer diyorum. Gidin, merkezi görün. Gerçekten içinize sinecektir. Özelden yazarsanız fiyat bilgisini de gönderirim.Volkan Turanı düşündüm ama alternatif çok doktor var bahçeciden soğudum çok ticarethane gibi gelmeye başladı Şişli memorial yada Acıbadem’i düşünüyorum
Şişli memorial da karar kılıyor gibiyim ama sürecin zorluğu korkutuyor beni bahar gibi başlamayı düşünüyorum o zamana kadar fiyatlar da nasıl olur hiççç bilemiyorumKızlar ben Floransa Nighting de Yeşim hocayı öneririm . Ekibi ile her konuda çok memnun kaldım dün transfer yapıldı sonucumu bekliyorum inşallah![]()