• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul tüp bebek

dolunaayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar İstanbul’da tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracak olup fiyat bilgisi alanlar bilgilendirme yapabilir mi? Böyle bir sürece başlamak istiyoruz da bilgiye ihtiyacım var.

Arkadaşlar İstanbul’da tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracak olup fiyat bilgisi alanlar bilgilendirme yapabilir mi? Böyle bir sürece başlamak istiyoruz da bilgiye ihtiyacım var.
Merhaba,

Tüp bebek ücretleri genel olarak 100-130 bandında. Bu standart işlemlerin fiyatı. Bunun yanı sıra ekstraları oluyor. Embriyo dondurma, embriyo yapıştırma, piezzo ya da sperm seçme vs gibi. Durumunuza göre üstüne eklene eklene gidiyor.

Bu ay içerisinde başlamayacaksanız şuanki fiyatlarında bir önemi olmayacaktır sizin için. Ocak’ta her merkeze zam gelecektir

Merhabalar hastane göre çeşitlilik gösteriyordur muhakkak.
90.000 ve 132.000 olarak iki fiyat ben kendim görüşmelerimde almıştım.
Yaklaşık 45.000 TL kadar da ilaçlar tuttu. Bazen ilave işlemler de olabiliyor ama her şeyi kattığımızda 150 binlere ulaşılacaktır diye ön görüyorum ben.
Yeni yılla birlikte yükselme yaşanabilir :(
Her şey kolaylıkla olsun, Sevgiler..

Merhaba bende artan tüp bebek ilaçları vardır . Duphaston , fitil . Ayrıca elevit vitamin ilacı da vardır ihtiyacı olan varsa verebilirim

Merhaba. 350-400bin gözden çıkarın ilacı herşeyi birlikte. Bizde 400 gitdi polip alındığı için 50bin ameliyat parası . Pazar günü İnşallah mutlu haberi alırız🙏 Tabi hepsini tek seferde vermedik ama 100-150 gidiyor diyen herkes nazardan korkuyor ya da kendilerini kandırıyorlar

Bir de ilkse eğer 3ü 5i düşünmeyin en iyi hastane ve doktorla başlayın. Aklınızda soru kalmasın

Her yer iyi gibi geliyor çok fazla hastane var Acıbadem memorial bahçeci karar vermek çok zor

Volkan Turanı düşündüm ama alternatif çok doktor var bahçeciden soğudum çok ticarethane gibi gelmeye başladı Şişli memorial yada Acıbadem’i düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Volkan Turanı düşündüm ama alternatif çok doktor var bahçeciden soğudum çok ticarethane gibi gelmeye başladı Şişli memorial yada Acıbadem’i düşünüyorum
Ben şu an yumurta büyütme aşamasındayım. Pazartesi opu var. Kesinlikle Aret Kamer diyorum. Gidin, merkezi görün. Gerçekten içinize sinecektir. Özelden yazarsanız fiyat bilgisini de gönderirim.

Bende fiyat ve doktor araştırmasidayim ..Kartal'da Bülent kars diye bir doktor var, okadar Babacan ki , çok ilgili, aşılama yaptirdim ama tutmadı malesef, şimdi bu akşam onda tekrar randevum var ne diyecek bilmiyorum ama tekrar aşılama diycek muhtemelen ama ben aşılama istemiyorum. Bende tekrar bı araştırmaya girdim ..

Kızlar ben Floransa Nighting de Yeşim hocayı öneririm . Ekibi ile her konuda çok memnun kaldım dün transfer yapıldı sonucumu bekliyorum inşallah :KK200:

Kızlar ben Floransa Nighting de Yeşim hocayı öneririm . Ekibi ile her konuda çok memnun kaldım dün transfer yapıldı sonucumu bekliyorum inşallah :KK200:
Şişli memorial da karar kılıyor gibiyim ama sürecin zorluğu korkutuyor beni bahar gibi başlamayı düşünüyorum o zamana kadar fiyatlar da nasıl olur hiççç bilemiyorum

Valla biz hastaneye 125 ödedik ilaçlar hariç , ama yenil yılda zam gelecek diye biliyorum . Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yaptırın umarım herşey gönlünüzce olur 🙏🏻

Back
X