Tüp Bebek Merkezleri Ankarada tüp bebek yaptiranlar

monalan neden ilk denemen ve son şansın?
ben anatoliada tedavi oluyorum, ilk denemede olmadı, yani transfer olamadı embriyo kalitesiz olduğu için, Dr. Bülent Tıraş'a çok güvendim ben, haziranda tekrara orda 2. denemeye başlıyorum.. doktorları çok iyi, biraz kalabalık ama ben orda devam edeceğim.. sen nerde yaptıracaksın?

canım meraba sendemı ankara gazi üniversitesinde gıdıyosun bende oraya gıdıyorum doktorum ahmet erdem yumurta toplma işlemi nasıl oluyo uyutuyolarmı

arkadaşlar ankarada zaten sayılı merkez var maya anatolya gürgan birde genart hepside iyi ama bi ankaralı olarak çok araştırdım ve anatolyada başladım ben iki doktoruda profesör hakan yaralı özellikle tüp bebek bölümü başkanı çok iyi bir doktor düşünsenize kanserli bir pkolu bayan orda hamile kaldı dünyada sadece 4 kişi böyle hamileymiş yalnız maddi yönden biraz pahalı diğerlerine göre

canım meraba sendemı ankara gazi üniversitesinde gıdıyosun bende oraya gıdıyorum doktorum ahmet erdem yumurta toplma işlemi nasıl oluyo uyutuyolarmı

canım ilk denememi gazi hastanesinde yaptırdım doktorum ahmet erdemdi.malesef 5 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim.. yumurta toplama işleminde iğne yapıyorlar kişiye göre dozu değişiyor. benim dozumu düşük verdiler uyanıktım.. canım hiç yanmadı.bir arkadaş ise tamamen uyutularak oldu..ahmet beyden ben tüp bebek merkezinde memnumdum.. ama sonrası özel olddğum halde gebelik takiplerimde devlet hastanesindeymiş gibi muamele gördüm.artı çok yoğun bir doktor ve tüp bebek noktasında çok başarılı..ama takip için asla önermiyorum. erken doğumumda payı var.12. hafta alttan muayene ile rahim ağzına bakılkması gerekiyormuş.. aklında olsun canım ben yandım kimse yanmasın. söyleyin doktorunuza özellikle ikiz gebelik olanlar.. 12. haftamda bakalıp dikiş atılmış olsaydı beliki hala bebeklerim benimle olacaktı..sen şimdi rahat ol.. tüp bebek noktasında gerçekten çok başarılı..allah tamamına erdirsin inşallah

Genart konusunda pek emin değilim?
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.Öte yandan transfer sonrası hastanın yalnız bırakıldığını kaderine terkedildiğini düşünüyorum.Bu sayede olası olumsuz sonucun merkez üzerindeki etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Merkez bir şekilde otomatiğe bağlanmış ve işlemler çok düzenli ve kontrollü şekilde ilerliyor,ancak Dr.Aysun Hanım'ın üzerindeki iş yükü o kadar fazla ki yeteneklerinin sınırlandığını düşünüyorum.Merkezin psikolojik destek adına hiç bir çalışma yapmaması büyük bir dezavantaj.Sürecin büyük bir bölümüyle ilgili sıkıntı yaşamamış olmamıza rağmen sonuçla ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yeniden uygulama yaptırmak için Genart'ı düşünürmüyüm? Emin değilim....

evet güleryüz çok önemli bencede ama başarı daha önemli sonuçta 4 kez mesela biri aynı yerde tedavi oluyor 4 kez negatif almış ama olsun çok iyi bir yer güleryüzlüler demesi çok ilginç bence ben olsam düşünürdüm

Genart konusunda pek emin değilim?
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.Öte yandan transfer sonrası hastanın yalnız bırakıldığını kaderine terkedildiğini düşünüyorum.Bu sayede olası olumsuz sonucun merkez üzerindeki etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Merkez bir şekilde otomatiğe bağlanmış ve işlemler çok düzenli ve kontrollü şekilde ilerliyor,ancak Dr.Aysun Hanım'ın üzerindeki iş yükü o kadar fazla ki yeteneklerinin sınırlandığını düşünüyorum.Merkezin psikolojik destek adına hiç bir çalışma yapmaması büyük bir dezavantaj.Sürecin büyük bir bölümüyle ilgili sıkıntı yaşamamış olmamıza rağmen sonuçla ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yeniden uygulama yaptırmak için Genart'ı düşünürmüyüm? Emin değilim....

arkadaşım yazını okuyunca aklım karıştı.. açıkcası benim için sonrası daha önemli...:sm_confused:

sevgili arkadaşlar hacettepenin druve aynı zmanda yeni bir hastane açtı prof dr tarık aksu yu tavsiye ederim gercekten mükemmel bi prof. duydugum kadarıylada hastanede fiyat konusunda yeni bir oluşuma başlamışlar.

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptirdim olmadi. Merkezimi değiştirme konusunda kararsizim. Tüp bebek yaptirdiğiniz ve memnun kaldiğiniz merkezler varsa fiyatlari ile birlikte yazarsaniz sevinirim.
merhaba arkadasim,
oncelikle bu surecte sana bol sans ve sabir diliyorum. Soylemek istedigim, bu konuda yolunu kesinlikle ANKALIFE a dusurmemendir. Cunku; cok amator ve para odakli ustelik de SSK kalitesinde hizmet veren bir merkez. Fiyatina gelice; ben Haziran/2009 itibariyle igne ve ilaclar haric 3,000 tl. ye anlasmistim. Yasadigim olumsuzluklardan sonra (anestezi altindayken acil para istemeleri, sonuclari iletmek icin aramamalari, surec hakkinda tamamen yanlis yonlendirmeleri v.b.) keske biraz daha fazla odemeyi goze alsaydim diye dusunuyorum. Umarim, her sey istedigin gibi gider...

Arkadaşlar ben Zekai tahir burak hastahanesinde ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım.sonuç olumsuz fakat okadar korkarak istemeden gittim ki devlet hastahanelerini bilirsiniz.danışmadan tutun hemşireler,doktorlar okadar ilgiliki anlatamam.buradan danışmadaki gönül hanıma ,hatice hanıma,dr.MURAT ÖZEL'e .yonca hemşireye,emel hemşireye ve adını bilmedigim tüm hemşirelere,ayrıca tüm sonuçlarıma bakıp özel muayanesine çagırmayıp hastahanede sonuçlarıma 15 gün boyunca bakıp tedavimin her aşamasında yanımda olan sevgili hocam DOÇ DR.MUAMMER MEHMET DOGAN'A çok çok teşekkür ederim.yumurta toplama işlemi öncesi hasta bakıcılarından ,hemşirelerine kadar hepsi okadar ilgili,sevecen ki anlatamam hepimizle ayrı ayrı ilgileniyorlar,Sanki bir anne şevkati ile yaklaşıyorlar.ben 2. denememide 2 ay sonra yine orada yaptırcam.artık korkmuyorum.hepsini çok seviyorum .iyiki böyle bir hastahane var.ayrıca Ankara dışından gelenler için misafirhaneleride var.

bugun istanbul da yaptırdığım ıkıncı tup bebek tedavısıden de olumsuz sonuç aldım:((((((((( , birinciyede izmirde yaptırmıştım simdi tekrar merkez arayışına girdim ankarada yaptırmayı düşünüyoruz anatolıa bulent tıraşı çok tavsiye ediyorlar ankaralı olmadığım için bilmiyorum nasıl bir yer başarı oranları nasıl ? fiyatı nasıl ? kalmak için pansiyonları var mı? bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

bugun istanbul da yaptırdığım ıkıncı tup bebek tedavısıden de olumsuz sonuç aldım:((((((((( , birinciyede izmirde yaptırmıştım simdi tekrar merkez arayışına girdim ankarada yaptırmayı düşünüyoruz anatolıa bulent tıraşı çok tavsiye ediyorlar ankaralı olmadığım için bilmiyorum nasıl bir yer başarı oranları nasıl ? fiyatı nasıl ? kalmak için pansiyonları var mı? bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Canım ben bugün anatolia ile görüştüm.Bana 4250 peşin + ilaçlar dediler.Bir arkadaşım orada tedavi oldu ve şu an ikizlerine hamile. Kalmak için pansiyondan haberim yoktu. Yarın beni arayacaklar. Sorar haber ederim sanada. Benimde merkez konusunda kafam çok karışık...

bende 2 olumsuz denemeden sonra 3.için araştırma yaptık...
gürgan klinikte başladık ,aslında henüz başlamasakta tedaviye..dosyam açıldı,tahilillerin bir kısmı yapıldı..evet süper bir merkez ..timur hocada özellikle pko üzerine çok uzman bir prof..
aslında tercihim gürgandan yana ama maya ilede görüştük orada süper bir merkez...,kafamız karıştı ..
ama sanırım iki merkezde çok başarılı....
GERıSı RABBıME KALMIŞ...
ALLAHIM ıSTıYEN HERKESE NASıP ETSıN ıNŞALLAH...

ben de gürgan klinik düşünüyorum.sizin probleminiz neydi benimde üçüncü denemem olacak.bir de hakan şatıroğlunu düşünüyorum.ama gürgan klinikle ilgili çok yorum alamadım.

Canım ben bugün anatolia ile görüştüm.Bana 4250 peşin + ilaçlar dediler.Bir arkadaşım orada tedavi oldu ve şu an ikizlerine hamile. Kalmak için pansiyondan haberim yoktu. Yarın beni arayacaklar. Sorar haber ederim sanada. Benimde merkez konusunda kafam çok karışık...

slm kızlar umarım iyi haberleriniz vardır ben uşaklıyım banada anotoliayı tavsiye etti doktorum nasıl sonuç tututumu

slm kızlar umarım iyi haberleriniz vardır ben uşaklıyım banada anotoliayı tavsiye etti doktorum nasıl sonuç tututumu

arkakadaşlar bişey sormak istiyorum cehaletimi mazur görün; bende şuan normal yollarla kalmaya çalışıyorum tedavideyim;ama doktorumu belki değiştirmeyi düşünüyorum gittiğiniz bu merkezlerle ilk önce doktora muayene olup maddi kısmını diğer çalışanlarla mı görüşüyorsunuz;ayrıca doktora ilk gittiğinizde durumunuzdan nasıl bahsediyorsunuz benim ilk doktorum başka doktora gitmedimde yardımıcı olursanız sevinirim ne tip sorular soruyorsunuz:26:

arkakadaşlar bişey sormak istiyorum cehaletimi mazur görün; bende şuan normal yollarla kalmaya çalışıyorum tedavideyim;ama doktorumu belki değiştirmeyi düşünüyorum gittiğiniz bu merkezlerle ilk önce doktora muayene olup maddi kısmını diğer çalışanlarla mı görüşüyorsunuz;ayrıca doktora ilk gittiğinizde durumunuzdan nasıl bahsediyorsunuz benim ilk doktorum başka doktora gitmedimde yardımıcı olursanız sevinirim ne tip sorular soruyorsunuz:26:

canım ne cehaleti bu sistem hr yerde farklı mesela ben hş de yaptırdıım randevu aldım gittim dr la görüştüm sonra dışarıda beni karşıladılar size bilgi verecegiz dediler ücretimi dışarıdaki arkadaşa ödedim dr kesinlikle karışımıyor ödemeyi ne şekilde yapacaın ve nasıl ödiyecegin hepsi anlatılıyor genelde merkezlerde böyle zaten egr ssende erkek infertiletisi sen gel bak bizim bölüme her sordugun soruya cevap alırsın beni bul erkek infertiletisi yüzünden hamile kalamayan bölümündeyim

canım birde dr zaten soruyor ayrı ayrı ne gibi aşamalrdan geçtiginizi ne tür ilaç kullandıgını elinde varsa hangi testleri yaptırdıgını bunları götür mutlaka isterler onlar soracak sen de cevaplıyacaksın rahat ol

canım ne cehaleti bu sistem hr yerde farklı mesela ben hş de yaptırdıım randevu aldım gittim dr la görüştüm sonra dışarıda beni karşıladılar size bilgi verecegiz dediler ücretimi dışarıdaki arkadaşa ödedim dr kesinlikle karışımıyor ödemeyi ne şekilde yapacaın ve nasıl ödiyecegin hepsi anlatılıyor genelde merkezlerde böyle zaten egr ssende erkek infertiletisi sen gel bak bizim bölüme her sordugun soruya cevap alırsın beni bul erkek infertiletisi yüzünden hamile kalamayan bölümündeyim

canım birde dr zaten soruyor ayrı ayrı ne gibi aşamalrdan geçtiginizi ne tür ilaç kullandıgını elinde varsa hangi testleri yaptırdıgını bunları götür mutlaka isterler onlar soracak sen de cevaplıyacaksın rahat ol

tşk ederim canım ilgine ve cevabın için ama sorun bende eşim gayet iii durumda gerçi bir kez test yaptırdık doktorumuz çok iii dedi zaten 4 aydır tedavideyiz sorunum şuki yumurtam gelişmiyor ve yumurtlama sorunum var doktor pko sun dedi kilo tüylenme ve 35-40 gün arası adet görme klomen verdi ilk ay baktı faydası olmadı hemen fostimon iğne verdi oda olmadı bu ay 2 doza çıkardı iğneleri olmazsa tüp bebek dedi ama ben bikez daha muayne olmak istiyorum ama çevremdekiler doktorunu değiştirme tek bir doktorla tedavi ol diyorlar kararsız kaldım.bu ay iğneleri kullansam olmazsa gelecek ay farklı bi doktoramı gitsem ilk doktorum ilk tedavim kararsızım.

merhaba ben de tüp bebek tedavimi yeni bitirdim şimdi gebelik testi için gün sayıyorum. ben hrsye gittim hiç bir araştırma yapmadım başka da çünkü dr. tarık aksuyu ablalarımdan biliyordum bu yüzden başka bir doktor araştırmadım bakalım sonuç ne olacak hayırlısı. bu arada medipolde gittiğim doktor ise acıbadem hastanesine yönlendirmişti bilginiz olsun...

Back
X