• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada tüp bebek

Novaart ben mehmet erdemın hastasıyım gayet de memnun kaldım ılk denemede pozıtıf gordum bakalım hayırlısı doktor oldu kadar labaratuvar da cpk onemlı cok fazla hastaları var her sehırden gelen fazla bı ılgı bekleme durup senınle 20 dk bısey anlatmasını ama gerekenı soyler ısınde gayet bılgılıdır ıstersen bı düşün

Novaart ben mehmet erdemın hastasıyım gayet de memnun kaldım ılk denemede pozıtıf gordum bakalım hayırlısı doktor oldu kadar labaratuvar da cpk onemlı cok fazla hastaları var her sehırden gelen fazla bı ılgı bekleme durup senınle 20 dk bısey anlatmasını ama gerekenı soyler ısınde gayet bılgılıdır ıstersen bı düşün
Kaç yumurtanız çıkmıştı

Açıkcası memet erdemi tavsiye etmem yakınım yaptırdı meğerse rahminde polip varmış kann pıhtılaşması varmış ama araştırmadan ha bire transfer yaptı yine karar sizin ben size kesinlikle şu doktora gidin demem içinize sineni araştırın ön görüşme yapın başarı oranını bilin iyice araştırın benim araştırmalarım sonucu en iyisi Tolga ecemiş denildi zaten. Araştırırsanız kötü yorum bulamazsınız ama baya pahalı maddiyat açısından zorladı beni
Ankarada araştıracağınız iyi doktorlar benim açımdan
Tolga ecemiş
Berfu demir
Aygül demirol
Yusuf aytaç tohma
İyice araştırın kararınızı verin nasipten öte yol yok dünyanın en iyisi de olsa Herşey Rabbimin ol demesiyle olur inşallah bu yıl isteyen herkes anne olur ☺

Kızlar ankarada en başarılı tüp bebek doktoru kim teknseferde başarılı sağlıklı doğum yapan var mı
Prof murat sönmezer in hastasiydim. Başarılı sonuc alan arkadasimin yönlendirmesiyle başladık. İlk denemede pozitif aldık. Suan 16 aylık olucak kızım. Sürecim gebelik öncesi ve gebelik boyunca doktor açısından rahat geçti. Cunku doktorum anne adayını germeyen kasmayan ve hatta kisitlamayan biriydi.

Açıkcası memet erdemi tavsiye etmem yakınım yaptırdı meğerse rahminde polip varmış kann pıhtılaşması varmış ama araştırmadan ha bire transfer yaptı yine karar sizin ben size kesinlikle şu doktora gidin demem içinize sineni araştırın ön görüşme yapın başarı oranını bilin iyice araştırın benim araştırmalarım sonucu en iyisi Tolga ecemiş denildi zaten. Araştırırsanız kötü yorum bulamazsınız ama baya pahalı maddiyat açısından zorladı beni
Tolga ecemiş
Berfu demir
Aygül demirol
Yusuf aytaç tohma
İyice araştırın kararınızı verin nasipten öte yol yok dünyanın en iyisi de olsa Herşey Rabbimin ol demesiyle olur inşallah bu yıl isteyen herkes anne olur ☺
Hulusi bülent zeyneloğlunada bakın mutlaka bu arada baktım sizinde dna hasarınız çıkmış bizdede aynı sorun var doktorum 4 aşamadan geçirdiğini ve sorun olmayacağını söyledi inşallah dediği gibi olur bakalım ama öncesinde ürolojide tedavi olsun derim spermler 3 ayda yenileniyor sigarayı kesinlikle bıraksın takviyeleri kullansın ısırgan otu çayı içsin bol havuç suyu tüketsin kuru üzüm keçi boynuzu pekmezini her sabah bir çay bardağına çeyrek olacak şekilde koyun kalanına su ekleyin ve içsin

Tolga ecemiş
Berfu demir
Aygül demirol
Yusuf aytaç tohma
Ben Mehmet erdem de 3 transfer yaptırdım. Katılıyorum hıcbır sekılde araştırma yapılmıyor. Ben genetık istemiştim. Senın yaşın kaç kı demıştı. Soylenıldıgı gıbı kalabalık muayeneler 3 5 dk sürüyor.
Araştırma odaklı degıller.
Tolga Ecemiş te son tedavımı geçen yıl olmuştum. Genetık bakıldı embrıyolarıma. Minik kızım bu sene kollarımda 🙏🏻 şükür.
iyi araştırın derim 8 tedavi yaptırmış biri olarak.

Tolga Ecemiş
labaratuvarı da araştırın sadece doktor tek çözüm değil tüp bebekte .

Tolga ecemiş ile de gidip görüşelim diyor eşim bende daha oldukça başarılı ancak maddiyat olarak daha yüksekmiş hangi merkezde yapıyor acaba

Embriyosu fazla olup tutanlar başka doktora gitse de tutardı gibime geliyor. Az embriyo ile az rezervle başarılı olanı bulmak lazım

Tolga ecemiş
Berfu demir
Aygül demirol
Yusuf aytaç tohma
Hulusi bülent zeyneloğlunada bakın mutlaka bu arada baktım sizinde dna hasarınız çıkmış bizdede aynı sorun var doktorum 4 aşamadan geçirdiğini ve sorun olmayacağını söyledi inşallah dediği gibi olur bakalım ama öncesinde ürolojide tedavi olsun derim spermler 3 ayda yenileniyor sigarayı kesinlikle bıraksın takviyeleri kullansın ısırgan otu çayı içsin bol havuç suyu tüketsin kuru üzüm keçi boynuzu pekmezini her sabah bir çay bardağına çeyrek olacak şekilde koyun kalanına su ekleyin ve içsin
Ben Mehmet erdem de 3 transfer yaptırdım. Katılıyorum hıcbır sekılde araştırma yapılmıyor. Ben genetık istemiştim. Senın yaşın kaç kı demıştı. Soylenıldıgı gıbı kalabalık muayeneler 3 5 dk sürüyor.
Tolga Ecemiş te son tedavımı geçen yıl olmuştum. Genetık bakıldı embrıyolarıma. Minik kızım bu sene kollarımda 🙏🏻 şükür.
bakın işte bu yüzden o doktoru kesinlikle önermem bi tanıdığımıza da kaç kere yaptı bebek düşmesine rağmen ne histeroskopi ne bi genetik bakıldı cidden neden bunu yapıyor anlamıyorum yani ben 25 yaşındayım ilk tüp bebeğe başladığımda doktorum başlamadan önce bize genetik ve dna hasar testlerine kadar baktı histeroskopide önerdi 2. İçin bilmiyorum benim içime sinen bir doktor asla değil sizin adınızada çok sevindim 🥰 darısı bana olsun 🥲

Tolga ecemişte tek seferde mi oldu tüp bebek gerekçeniz neydi özel olmazsa

Tolga ecemişte tek seferde mi oldu tüp bebek gerekçeniz neydi özel olmazsa
Evet kendısınde ilk tedavımde oldu. Kızım şu an 2 aylık.
Sebepsız infertilite. Bir sebebi yoktu. Ama Tolga hoca bağışıklık sistemimden kaynaklandığını düşünüyordu. embrıyolarıma da genetık baktırdı. En sağlam olan 2. Embriyom tirizomili çıktı. Genetık de onemlı bence. Şükür bu günlere.

Embriyosu fazla olup tutanlar başka doktora gitse de tutardı gibime geliyor. Az embriyo ile az rezervle başarılı olanı bulmak lazım
Her seferde 20 yumurtam toplanıp en az 8 tane 5. Gün embriyom olurdu. Ama hep negatif ya da kımyasal olmuştu. Önemli olan bana göre tedavide uygun dozda ilaç kullanmak ve genetık baktırmak. Ben ö şekilde sonuç almıştım

Evet kendısınde ilk tedavımde oldu. Kızım şu an 2 aylık.
Sebepsız infertilite. Bir sebebi yoktu. Ama Tolga hoca bağışıklık sistemimden kaynaklandığını düşünüyordu. embrıyolarıma da genetık baktırdı. En sağlam olan 2. Embriyom tirizomili çıktı. Genetık de onemlı bence. Şükür bu günlere.
Sanırım bizde tolga beye başlıcaz çünki başlamayı düşündüğüm doktorun 3 gündür geri dönüşünü bekliyorum irrite etti açıkcası

Bende 5 deneme 2 pozitif devlet hastanesinde ama erken gebelikle sonlandı bebeklerimi kaybettim sonra 2 tane özelde denedim klinikte Ömer Ferit Saraçoğlu paramızı yedi gerçekten iyi bir merkez önemli geride 2 embriyom daha var başkent üniversitesi Göğşen Önalan hocayı deneyeceğim ön görüşme yapacağım yorumlar çok güzel inşallah bu sefer oluru

Back
X