• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada tüp bebek

Umarım kimseden negatif duymadım tabi yaş faktörüde var bir arkadaşım 40 yaş üzeri yapmıyor 35 yaş üzerinede başarı düşük veriyor dedi ama çok inanmamdım gibi
Ben 39 yaşındayım, hocamız yüreklendirdi aksine. Hep destek oldu. Yumurtamız var olduğu sürece umut hep var bence. Bırakacak hasta değilsin dedi hep.
Şu an 11 haftalık hamileyim 🤗
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen tüm kader arkadaşlarıma da tattırsın.
Tabii ki şans düşüyor yaş ilerledikçe, bu bir gerçek. Ama öyle umut kırıcı konuşmasına asla denk gelmedim.
Gidin görüşün bence, fikir edinin derim

Ben 39 yaşındayım, hocamız yüreklendirdi aksine. Hep destek oldu. Yumurtamız var olduğu sürece umut hep var bence. Bırakacak hasta değilsin dedi hep.
Şu an 11 haftalık hamileyim 🤗
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen tüm kader arkadaşlarıma da tattırsın.
Tabii ki şans düşüyor yaş ilerledikçe, bu bir gerçek. Ama öyle umut kırıcı konuşmasına asla denk gelmedim.
Gidin görüşün bence, fikir edinin derim
Eşimde aynı kanıda gidip görüşelim ne kaybederiz dedi çok metinü duydum çünki cumartesi günü bazı testler yaptırıcaz onlar 10 güne kadar çıkarmış sonuçlar cıkınca hepsini alıp gidelim düşüncesindeyim

Ben de Tolga hocaya gidiyorum iki embriyo donduruldu bugün bana genetik önermemişti. Bugün de telefonda sordu ama hem maliyet açısından hem de önermedi en başından diye hayır dedim. Giden hastalarına sormak istedim ilk denemede genetik istemiş miydi

Ben de Tolga hocaya gidiyorum iki embriyo donduruldu bugün bana genetik önermemişti. Bugün de telefonda sordu ama hem maliyet açısından hem de önermedi en başından diye hayır dedim. Giden hastalarına sormak istedim ilk denemede genetik istemiş miydi
imkanının varsa bence kesin yaptır. ben ilk tüp bebek denememi başka bir yerde yaptırmıştım genetiksiz. çok çook çoook pişman oldum.

imkanının varsa bence kesin yaptır. ben ilk tüp bebek denememi başka bir yerde yaptırmıştım genetiksiz. çok çook çoook pişman oldum.
Bugün itibariyle dondurmuşlardır çünkü dondurulmadan yapılması gerekiyormuş bir de önermediler başta ilk deneme diye. Bilmiyorum onlarda olumsuz gelseydi elimde iki tane kaldı zaten

Eşimde aynı kanıda gidip görüşelim ne kaybederiz dedi çok metinü duydum çünki cumartesi günü bazı testler yaptırıcaz onlar 10 güne kadar çıkarmış sonuçlar cıkınca hepsini alıp gidelim düşüncesindeyim
Bütün tetkiklerinizi götürün, gerekli gördüklerini de ayrıca yaptırır zaten.
Bizde öyle olmuştu. İnşallah size de uğurlu gelir

Embriyodan biyopsi alıp bekletebiliyorlardı. Maddi olarak rahatlayınca gönderilirdi. Genetiğine baktırsaydınız iyi olurdu. Çok kaliteli görünen bir embriyonun genetiği sıkıntılı olabiliyor.
Yine de güzel düşünelim. İnşallah ikisi de sağlıklıdır 🙏

Her seferde 20 yumurtam toplanıp en az 8 tane 5. Gün embriyom olurdu. Ama hep negatif ya da kımyasal olmuştu. Önemli olan bana göre tedavide uygun dozda ilaç kullanmak ve genetık baktırmak. Ben ö şekilde sonuç almıştım
Yani sizin bu kadar embriyo ile olmaması mümkün değildi bence 😂

Kızlar ankarada en başarılı tüp bebek doktoru kim teknseferde başarılı sağlıklı doğum yapan var mı
Ben 38 yaşında 2 emriyo transfer yaptırdım ilk denemem de ikisi de devam etti 7. Haftada 1 tanesinin kalbi durdu diğeri çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi doktorum Muammer Doğan iletişimi muhteşem pozitif insanı rahatlatan bir doktor 2 yıl sonra ikinci bir çocuk sahibi olmak için yeniden Muammer hocaya tedaviye gittim 40 yaşında 2 transfer yaptı yine pozitif oldu ama bu defa 2. Hafta düşük oldu şuanda 43 yaşındayım ve yeniden tedaviye başladım Muammer Doğan hocayı öneririm

Tolga ecemiş ile de gidip görüşelim diyor eşim bende daha oldukça başarılı ancak maddiyat olarak daha yüksekmiş hangi merkezde yapıyor acaba
Tolga hoca genartta yapıyor. Ben Tolga hocadan da marina hanımdan da genarttaki ekipten de çok memnun kaldım. Şuan transferime 4 gün var o süre zarfında hepsi de çok güzel ilgilendiler.

Back
X