Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaan bey okadar yoğun ki taa mayısa kadar dolu dediler bende araştırıyorum şuan.Selam geçmiş olsun biz istanbuldan ankaraya Kaan aydos için gidiyoruz .onunla başladık tedaviye tavsiye ederim.Ankara ünv tıp fakültesindede çalışıyor ayrıca özel muayeneside var
Hastaneden randevu alabildiniz baktınızmı.malesef çook yoğunnKaan bey okadar yoğun ki taa mayısa kadar dolu dediler bende araştırıyorum şuan.
Başka bi doktor buldum bakalım memnun kalırıs inşaallah.Sizin probleminiz nedir?Hastaneden randevu alabildiniz baktınızmı.malesef çook yoğunnakşam 4den 8e kadar bakıyor 8 hasta oluyor yaklaşık
Biz istanbul labda test yaptırmıştık numuneyi çok bekletmişler meğerse düşük çıkmıştı eşimin tüm değerleri sonra üroloji doktoru bu sonuca göre 5milyonda mlde ilaç verdi klomen ve promil m forte ve bunların etkisi midir bilmiyoruz ama düzen lab da daha iyi çıktı şükür sonuçlarımız şuan ama genede klomen kullanıyor eşim. Doğal yolla gebeliğe yeterli dedi kaan bey ml de 28 totelde 109 milyona kadar ve hareketlilikde 40 -70arası çıkıyor şükür morfoloji 4 . 1.5 yıldır bekliyoruz hayırlısıyla sizin durumunuz nedir.geçmiş olsunBaşka bi doktor buldum bakalım memnun kalırıs inşaallah.Sizin probleminiz nedir?
Biz test yaptırdık ama daha doktora gösteremedik bizim kiBiz istanbul labda test yaptırmıştık numuneyi çok bekletmişler meğerse düşük çıkmıştı eşimin tüm değerleri sonra üroloji doktoru bu sonuca göre 5milyonda mlde ilaç verdi klomen ve promil m forte ve bunların etkisi midir bilmiyoruz ama düzen lab da daha iyi çıktı şükür sonuçlarımız şuan ama genede klomen kullanıyor eşim. Doğal yolla gebeliğe yeterli dedi kaan bey ml de 28 totelde 109 milyona kadar ve hareketlilikde 40 -70arası çıkıyor şükür morfoloji 4 . 1.5 yıldır bekliyoruz hayırlısıyla sizin durumunuz nedir.geçmiş olsun
Kaan beyin adını forumda çok duydum aradım okadar yoğun ki asistanı randevu vermek bile istemedi sanki taa şu aya kadar yoğun felan bide eşimi ikna etmişken doktora gitmesi için öle 3-5ay beklemesi zor geldi saten daha problemimiz ne onu bilmiyoruz inşaallah büyük bi sıkıntı çıkmazda kaan beye gitmek zorunda kalmayız:) bende internetten mustafa çelik isminde bi doktor buldum koru hastanesindeymiş şimdi kendi muayenesi var sanırım telefonda konuştum kendisiyle çok ilgili bi doktora benziyor muayene olduktan sonra bilgilendiririm iyi yada kötü:)Cok şanslısın biz izmirden kaan hocaya qeldik mükemmel bır dr. Ben ankarada olsam baska dr. Asla qıtmem bızede 3ay sonraya randevu verdı ama bız bekledık cok memnunum kaan hocanın üstüne dr. Tanımam kızlar herkese tavsiye ederim
Canım bizde3ay bekledık kaan hocayı ama deydı hayırlısı olsun inşallah mennun kalırsın haber ver qıdınceKaan beyin adını forumda çok duydum aradım okadar yoğun ki asistanı randevu vermek bile istemedi sanki taa şu aya kadar yoğun felan bide eşimi ikna etmişken doktora gitmesi için öle 3-5ay beklemesi zor geldi saten daha problemimiz ne onu bilmiyoruz inşaallah büyük bi sıkıntı çıkmazda kaan beye gitmek zorunda kalmayız:) bende internetten mustafa çelik isminde bi doktor buldum koru hastanesindeymiş şimdi kendi muayenesi var sanırım telefonda konuştum kendisiyle çok ilgili bi doktora benziyor muayene olduktan sonra bilgilendiririm iyi yada kötü:)
Bugün gidicek eşim inşaallah memnun kalırız internetten en iyi hekimlere baktım yorumları fena değil ama burada hiç adını duymadım öle olunca insan tereddüt ediyor:) bakarsınız işinde uzman bi doktordur başkasının derdinede derman olur:)Canım bizde3ay bekledık kaan hocayı ama deydı hayırlısı olsun inşallah mennun kalırsın haber ver qıdınce
Olsun sayende yeni dr. Öqrenmis oluruz umarım memnun kalır kalmazsada üzülmeyin kaan hocaya qıdersınızBugün gidicek eşim inşaallah memnun kalırız internetten en iyi hekimlere baktım yorumları fena değil ama burada hiç adını duymadım öle olunca insan tereddüt ediyor:) bakarsınız işinde uzman bi doktordur başkasının derdinede derman olur:)
Doktor beyden eşim çok memnun kaldı çok ilgilenmiş hiç morel bozucu konuşmamış bir takım testler istemiş hormon ve ultrason onları yaptırıp gidicez.Prof Hakkı Perk le beraber miş muayenehanesi oda çok ilgilenmiş ama alanı daha çok kanser üzerineymiş hakkı beyin.Şimdilik memnunuz bakalımm testlerden sonra nasıl bi yol çizicek bize.Olsun sayende yeni dr. Öqrenmis oluruz umarım memnun kalır kalmazsada üzülmeyin kaan hocaya qıdersınız