Ankara'da uygun fiyata ameliyat olabilecegim doktor onerisi.60.000 Tl civarında

Fiyatı bilmem piyasayı takip etmiyorum ama sana tavsiyem, revizyon yaptıracak kadar bütçen olduğu zaman ilk ameliyatı ol çünkü maalesef her ilk ameliyat başarılı geçmiyor.

Fiyatı bilmem piyasayı takip etmiyorum ama sana tavsiyem, revizyon yaptıracak kadar bütçen olduğu zaman ilk ameliyatı ol çünkü maalesef her ilk ameliyat başarılı geçmiyor.
O kadar doğru ki sırf bu yüzden ameliyattan vazgeçtim gerçekten bu yorumu ciddiye alın. İkinci ameliyat için bütçesi olmayan ilk ameliyatı da olmasın.

O kadar doğru ki sırf bu yüzden ameliyattan vazgeçtim gerçekten bu yorumu ciddiye alın. İkinci ameliyat için bütçesi olmayan ilk ameliyatı da olmasın.
Dr. Melih şahin düşünüyorum, instagram"da yaptığı burunlar var. Bi bakın isteseniz. Hafta içi görüşmeye gideceğim ön görüşme için.

Evet ben revizyon olacagim 12 15bin euro istiyorlar. Maalesef dogru ozellikle 10 sene oncesi gibi degil doktorlar barbie burun diye burun birakmiyorlar. Istemeyene de barbie burun yapiyorlar. Barbie burna da benzemiyor. Fabrikasyon... bir suru doktor turemis. Cogu para icin kesip bicip yolluyor. Lutfen dikkatli arastirin.

Revizyon yaptırmam gerekiyor benim de fiyatı nispeten uygun uzman doktor illa ki vardır
Yaptırdığınız memnun kaldığınız oldu mu

Merhaba furkan karalogluna bakabilirsiniz 2 yıl önce 15 bin tl idi şuan sanırım 75 istiyormuş Ankara da fazla duyulmamış bir doktor ama alanında çok başarılı

Back
X