- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
Uygun fiyata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cnm.Fiyatı bilmem piyasayı takip etmiyorum ama sana tavsiyem, revizyon yaptıracak kadar bütçen olduğu zaman ilk ameliyatı ol çünkü maalesef her ilk ameliyat başarılı geçmiyor.
O kadar doğru ki sırf bu yüzden ameliyattan vazgeçtim gerçekten bu yorumu ciddiye alın. İkinci ameliyat için bütçesi olmayan ilk ameliyatı da olmasın.Fiyatı bilmem piyasayı takip etmiyorum ama sana tavsiyem, revizyon yaptıracak kadar bütçen olduğu zaman ilk ameliyatı ol çünkü maalesef her ilk ameliyat başarılı geçmiyor.
Sanırım onun fiyatı çok yüksek.Talha tanyeli ye bakabilirsin. Ucret bilmiyorum ama guzel
Dr. Melih şahin düşünüyorum, instagram"da yaptığı burunlar var. Bi bakın isteseniz. Hafta içi görüşmeye gideceğim ön görüşme için.O kadar doğru ki sırf bu yüzden ameliyattan vazgeçtim gerçekten bu yorumu ciddiye alın. İkinci ameliyat için bütçesi olmayan ilk ameliyatı da olmasın.
Evet ben revizyon olacagim 12 15bin euro istiyorlar. Maalesef dogru ozellikle 10 sene oncesi gibi degil doktorlar barbie burun diye burun birakmiyorlar. Istemeyene de barbie burun yapiyorlar. Barbie burna da benzemiyor. Fabrikasyon... bir suru doktor turemis. Cogu para icin kesip bicip yolluyor. Lutfen dikkatli arastirin.O kadar doğru ki sırf bu yüzden ameliyattan vazgeçtim gerçekten bu yorumu ciddiye alın. İkinci ameliyat için bütçesi olmayan ilk ameliyatı da olmasın.
Cnm çok teşekkür ederim ilgin için. Hemen bakıyorumMerhaba furkan karalogluna bakabilirsiniz 2 yıl önce 15 bin tl idi şuan sanırım 75 istiyormuş Ankara da fazla duyulmamış bir doktor ama alanında çok başarılı
Tesekkur ederim ilgin için. Peki fiyat olarak bi bilgin var mı?dr.merve aslan akdoğan görüşün bence ameliyatları cok başarılı
haziran ayı 60/65 bin diye biliyorumTesekkur ederim ilgin için. Peki fiyat olarak bi bilgin var mı?
Çok teşekkür ederim. Bayram sonrasına randevu aldım insaallah bi aksilik çıkmazsa gideceğim. Tekrar teşekkür ederim ilginizehaziran ayı 60/65 bin diye biliyorum
Merhabalar, görüştünüz mü?Dr. Melih şahin düşünüyorum, instagram"da yaptığı burunlar var. Bi bakın isteseniz. Hafta içi görüşmeye gideceğim ön görüşme için.
Merhaba yaptırdınız mi Melih hocayaBen melih hocadan umutluyum İnsaallah uygun fiyat olurda