Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkAnkara'da uygun fiyatlı doğum fotoğrafçısı arıyorum !!!
Allah nasip ederse aralık ayında doğumum olacak. Doğum fotoğrafçısı arıyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana..
Fiyatı uygun bildiğiniz doğum fotoğrafçısı varmı???
Allah nasip ederse aralık ayında doğumum olacak. Doğum fotoğrafçısı arıyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana..
Fiyatı uygun bildiğiniz doğum fotoğrafçısı varmı???
Bence de çok pahalıymış canım ben doğma büyüme Ankaralıyım doğu tarafına gelin geldm hamileyim bende istiyorum ama fiyatlar gerçekten çok fazlaymış dış çekim düğün albümünü 500e yaptırmıştım ama çok detaylı bir albümdü doğum fotoğrafı da olsa olsa 300 falan diye düşünüyordum açıkcası
Bence de çok pahalıymış canım ben doğma büyüme Ankaralıyım doğu tarafına gelin geldm hamileyim bende istiyorum ama fiyatlar gerçekten çok fazlaymış dış çekim düğün albümünü 500e yaptırmıştım ama çok detaylı bir albümdü doğum fotoğrafı da olsa olsa 300 falan diye düşünüyordum açıkcası
Öyle gerçekten..
Bizim düğün fotolarımızda kaliteli bi yerde çekildi.. Dış çekim oldu herkeste çok beğendi.. Ona rağmen 400 tl tutmuştu. Bende 200-250 falan diye düşünmüştüm ama çok abartmışlar gerçekten ://
Öyle gerçekten..
Bizim düğün fotolarımızda kaliteli bi yerde çekildi.. Dış çekim oldu herkeste çok beğendi.. Ona rağmen 400 tl tutmuştu. Bende 200-250 falan diye düşünmüştüm ama çok abartmışlar gerçekten ://
Bayanlar portfolyo olusturmak amacıyla ankara ilk 3 dogum fotografini ücretsiz cekicem.ayrintili bilgi için gunalirem@gmail.com hadi bakalim kim bu sanslilar:)
Merhaba bayanlar hamilelik,doğum ve doğum sonrası bebek konsept fotoğraf çekimleri için bana ulaşabilirsiniz tanıtım amaçlı paket fiyatlarını çok uygun yaptım ( 250tl dan başlayan fiyatlarla...) pişman olmazsınız...face adresim buradan resimleri inceleyebilirsinizanisakla...........