Doğuma Hazırlık Ankara'da uygun fiyatlı doğum fotoğrafçısı arıyorum !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SULT@N

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
462
45
98
37
Kızlar merhaba,

Allah nasip ederse aralık ayında doğumum olacak. Doğum fotoğrafçısı arıyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana..
Fiyatı uygun bildiğiniz doğum fotoğrafçısı varmı???

Kızlar merhaba,

Allah nasip ederse aralık ayında doğumum olacak. Doğum fotoğrafçısı arıyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana..
Fiyatı uygun bildiğiniz doğum fotoğrafçısı varmı???

Merhabalar, Ankara'da doğum fotoğrafçısı fiyatları nedir ?

Canım benim sorduklarım 450-650 arası değişiyor ama bence çok pahalı:26::26:

Bence de çok pahalıymış canım ben doğma büyüme Ankaralıyım doğu tarafına gelin geldm hamileyim bende istiyorum ama fiyatlar gerçekten çok fazlaymış dış çekim düğün albümünü 500e yaptırmıştım ama çok detaylı bir albümdü doğum fotoğrafı da olsa olsa 300 falan diye düşünüyordum açıkcası

Öyle gerçekten..
Bizim düğün fotolarımızda kaliteli bi yerde çekildi.. Dış çekim oldu herkeste çok beğendi.. Ona rağmen 400 tl tutmuştu. Bende 200-250 falan diye düşünmüştüm ama çok abartmışlar gerçekten ://

Ankara da herkes fotoğrafçı zaten :) Bir de Ankara da herkes tutturabildiğine fiyat veriyor :) çok iyi araştırmak lazım

Ankara da herkes fotoğrafçı zaten :) Bir de Ankara da herkes tutturabildiğine fiyat veriyor :) çok iyi araştırmak lazım

aynen öyle canım.. Neyse bakalım inşallah bilen birileri çıkar burada da bizlere yardımcı olur

Merhaba bayanlar hamilelik,doğum ve doğum sonrası bebek konsept fotoğraf çekimleri için bana ulaşabilirsiniz tanıtım amaçlı paket fiyatlarını çok uygun yaptım ( 250tl dan başlayan fiyatlarla...) pişman olmazsınız...face adresim buradan resimleri inceleyebilirsiniz anisakla...........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…