Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim bir kaç tecrubem oldu, Angora ve Türekçioğlu yurtları dışardan çok güzel gözükse de berbat yurtlar, kayıt olmayı düşünen arkadaşlarıma benden tavsiye bu yurtlardan uzak durun derim :)
Arkadaşlar benim bir kaç tecrubem oldu, Angora ve Türekçioğlu yurtları dışardan çok güzel gözükse de berbat yurtlar, kayıt olmayı düşünen arkadaşlarıma benden tavsiye bu yurtlardan uzak durun derim :)
Canım öncelikle Cebeci'deki yurtlar fiyat açısından oldukça pahalı. O civarlardaki en kötü yurt 4 kişilik odası için aylık 750 civarı istedi (9aylık), Angora'ya 850 civarı kayıt olmuştum 4 kişilik odaya. Tüfekçioğlunda 2 kişilik odaya 950 liraya kayıt olmuştum ancak çok küçük ve kötü bir odasıydı odanın penceresi bile yoktu, diğer odaları 1250 liraydı ama söylediğim gibi memnun kalmadım. Ecen kız öğrenci yurduna 1100liraya kayıt oldum ama kötü ve iyi yurt arasında çok az bir fiyat farkı var o yüzden iyi olanı tercih edin bence pişman olmayın :) ayrıca yurda giriş çıkış saatleri açısından da en sıkıntılı yurtlar zahide hanım ve türekçioğlu bilgin olsun :) inş senin için hayırlı yurdu bulursun canım :)