• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada yaşayanlar ??

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
73
Dün iş görüşmesi için ankarada bir kurumdan arandım.sorunum şu ki ankarayı hiç bilmiyorum daha önce gelmedim. Önümde 5 gün var hazırlanıp gitmem için . Görüşmemiz 8:30 gibi başlayıp akşam 5 gibi biter tahminim
Aklımda bi kaç soru var
1.İstanbuldan ankara ulusa gitmek için uçak bileti baktım iniş 7:30 diyo 1 saate havaalanından ulusa yetişebilir miyim?(trafik,yol durumu,uzaklık v.s)
2.otobüse binip gelsem ulusa nasıl geçebilirim?
Çok fazla oyalanmadan dönmem gerekli
Ve kalmak zorunda kalırsam öğretmenevi gibi kurumlar var mı ?civarda şimdiden teşekkür ederim.

Ankara konusunda yardımım dokunamayacak ama skype görüşmesi daha uygun olmaz mı?
2. görüşmeniz mi?

1) 1 saatte ulaşırsınız buyuk ıhtımal ulusa ama yolda kaza tarfik olursa risk olabilir...(uçak rotar yaparsa ya?)
2) ego yanı belediyenin otobusleri var sanırım 8 tl karşılığında ulusa ya da kızılaya gelinebilir...
öğretmenevi var canım emekte sanırım

Son düzenleme:
yerinde olsam otobus tercih ederim ...

Havaalanından merkeze ulaşım otobüslerine binerseniz, Ulus durağında inersiniz.
Oradan taksiyle görüşmenize yetişebilirsiniz diye düşünüyorum ama sabah trafiğinde ucu ucuna olabilir.
Otobüsle gelseniz Aştiden Ulusa taksi ya da dolmuşla 20 25 dklık bir sürede ulaşabilirsiniz, saat 8den erken ise tabiki bu süre, boş yolda 10 dklık mesafedir.
Saat 8den sonra inerseniz, 1 saatten fazla sürer.
Öğretmen evi orada değil Emek'te, zaten Ulusta hiçbir yerde kalmamanızı öneririm.
Öğretmenevine de Ulustan bineceğiniz dolmuşlarla önünde inerek ulaşabilirsiniz.

1) 1 saatte ulaşırsınız buyuk ıhtımal ulusa ama yolda kaza tarfik olursa risk olabilir...(uçak rotar yaparsa ya?)
2) ego yanı belediyenin otobusleri var sanırım 8 tl karşılığında ulusa ya da kızılaya gelinebilir...
öğretmenevi var canım emete sanırım

Teşekkür ederim sanırım otobüsle gelmem daha mantıklı olur hem yetişme stresi yaşamam söyledikleriniz kafama yattı

Oradan taksiyle görüşmenize yetişebilirsiniz diye düşünüyorum ama sabah trafiğinde ucu ucuna olabilir.
Otobüsle gelseniz Aştiden Ulusa taksi ya da dolmuşla 20 25 dklık bir sürede ulaşabilirsiniz, saat 8den erken ise tabiki bu süre, boş yolda 10 dklık mesafedir.
Öğretmen evi orada değil Emek'te, zaten Ulusta hiçbir yerde kalmamanızı öneririm.

Neden önermiyor sunuz ?

Uçak risk cünkü7.30 da ineceksiniz ama hhavaalanında iinmek o trafikte otobüsle ulusa gitmek cçok zor. Otobusle gidin astiden ankaraya binip kizilayda metroya aktarma yapıp ulus da inebilirsiniz. Trafik derdiniz de olmaz o zaman.

Neden önermiyor sunuz ?
Ulus şehri bilmeyen bir kadının rahatça gidip otele kalabileceği bir semt değildir, akşam 9 dan sonra başka şeylere döner.
Payvonların yoğunlukta olduğu bölgedir diyeyim, anlarsınız siz.
Ama gündüzleri iş merkezlerinin ve alışveriş olanağının çokluğuyla o yüzünden eser olmaz aksine çok kalabalık olur.
Öğretmenevi iyi bir seçenek sizin için.

Katiliyorum.

Gece 2 gibi binerseniz 7 gibi astide olursunuz
Astinin icinden metroyla 10 dakikada ulustasiniz. Pek bilmiyorum orayi ama simit sarayi var tam heykelin kosesinde orda bir kahvalti yaparsiniz isiniz bitmezse de besevler yada emekte sanirim ogretmen evi var yine metroya cok yakin orada konaklarsiniz

Ulus aksam saatlerinde tehlikeli olabilir yanliz pek dolanmayin oralarda:)

En kolayı tren olur ama gece treni yok sanırım. O yüzden otobüsle gelin. Önünüze gelene de ulusta yol sormayın. Yanlış yönü tarif ediyolar :) çok şahit oldum

Back
X