dozynsb Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2007 77 4 86 44 İstanbul 15 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dozynsb #1 merhaba bayanlar, benim bir ricam olacaktı ben ankaraya yeni taşındım ve hamileyim doktor arayışı içindeyim zekai tahir burak a giden ve doktorundan memnun bi arkadaş varsa isim tavsiyesi alabilirmiyim? şimdiden teşekkürler....
merhaba bayanlar, benim bir ricam olacaktı ben ankaraya yeni taşındım ve hamileyim doktor arayışı içindeyim zekai tahir burak a giden ve doktorundan memnun bi arkadaş varsa isim tavsiyesi alabilirmiyim? şimdiden teşekkürler....
Amonra Nirvana Pro Üye 11 Şubat 2008 13.347 316 748 İstanbul 15 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dozynsb #2 konu içerik nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır, bilginize. konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim lütfen...
konu içerik nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır, bilginize. konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim lütfen...
_NarCicegi_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2011 7.819 1.534 248 17 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dozynsb #3 hiç gitmedim o hastaneye eger devlet hastanesi düşünüyorsan etlik zübeyde hanım dogum evine gel oldukçe güzel bi hastane vede dogum üzerine
hiç gitmedim o hastaneye eger devlet hastanesi düşünüyorsan etlik zübeyde hanım dogum evine gel oldukçe güzel bi hastane vede dogum üzerine