Ankara'da Zekai Tahirde Doğum Yapıp Memnun Kalan yada Kalmayan??

BademXSXekeyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
16
0
86
Ankara
:ecrin_bebek:Ben 26 haftalık hamileyim kafam çok karışık. Doktorum zekai tahirde fakat ben onun özel muayenesine gidiyorum. maddi imkanlar olarak düşündüğümüz zaman sanırım özelde dogum yapamayacağım ve haliyle zekai tahirde doğum düşünüyorum sonuçta devlet hastanesinin deneyimi daha iyidir...

Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri sizinlede paylaşayım :)) Özel oda imkanını araştırdım varmış.bu arada ssk lıyım. Bana söylenen 300 tl fiyat farkı verip özel oda ayırtabiliyormuşuz ve günlük 25 tl de refakatçi için ücretlendirme varmış..

şimdi sormak istediğime gelince yakın zamanlarda zekai tahirde bu şekilde doğum yapıp memnun kalan var mı yorumlarınızı ve yaşadıklarınızı yazarsanız az buçuk içim rahatlar belki en azından fikir edinirim...:çok üzgünüm:

* her doğuma sezeryan olsun normal olsun mutlaka bir doktor giriyor mu? malum benim doktorumun nöbet günü olmayabilir sancılandığım zaman haliyle ebe hemşirelerin eline kalma fikri korkutuyor insanı..:ecrin_bebek: odalar nasıl hastane imkanları vs.???

:ecrin_bebek:Ben 26 haftalık hamileyim kafam çok karışık. Doktorum zekai tahirde fakat ben onun özel muayenesine gidiyorum. maddi imkanlar olarak düşündüğümüz zaman sanırım özelde dogum yapamayacağım ve haliyle zekai tahirde doğum düşünüyorum sonuçta devlet hastanesinin deneyimi daha iyidir...

Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri sizinlede paylaşayım :)) Özel oda imkanını araştırdım varmış.bu arada ssk lıyım. Bana söylenen 300 tl fiyat farkı verip özel oda ayırtabiliyormuşuz ve günlük 25 tl de refakatçi için ücretlendirme varmış..

şimdi sormak istediğime gelince yakın zamanlarda zekai tahirde bu şekilde doğum yapıp memnun kalan var mı yorumlarınızı ve yaşadıklarınızı yazarsanız az buçuk içim rahatlar belki en azından fikir edinirim...:çok üzgünüm:

* her doğuma sezeryan olsun normal olsun mutlaka bir doktor giriyor mu? malum benim doktorumun nöbet günü olmayabilir sancılandığım zaman haliyle ebe hemşirelerin eline kalma fikri korkutuyor insanı..:ecrin_bebek: odalar nasıl hastane imkanları vs.???

Ben de şu an 34 haftalığım. Önceleri zekai tahirde bir doktorun özel muayenehanesine gidiyordum. Sonra değiştirdim,Ankara Ün.Tıp'a gidiyorum. Orada genelde kendi doktorun girmiyormuş doğuma..O gün hangi doktorlar orada nöbetçiyse o giriyormuş..Sadece ebelerin girmesi gibi bir durum olmaz bence.Ben kendi doktorum girsin istediğim için değiştirdim orayı..Yoksa iyi bir hastane.

slm canım yaklaşık elli gün önce bu hastanede dogum yaptım aslında ben lokman hekim hastanesine gidiyodum be benim 3. dogumum olacaktı cve 3 de sezeryanla 3 cü dogumum riskli oldugu için 36 haftalıkkende sancı tutunca beni buraya sevk ettiler hoş öbür çocuklarımıda burda dogurmuştum .hastaneye gelince özel odada yattım bi tane misafirlerini ağırlaman için salonu var bide kendi odan 2 odalı yani 380 tl tuttu 3 günlüğü doktorlarından ve hemşirelerindende cok memnunum ilgililer ama çok kalabalık bi hastane herkes içiçe yatıyordogum salonları çok kalabalık yani herkez birbirini görüyor ama onunda özel odası varmış onun fiyatını bilmiyorummsana hayırlı dogumlar canım allah kurtarsın

teşekkür ederim kızlar verdiğiniz bilgiler için. bakalım bende bu ay doktoruma gittiğimde konuşacağım o ne diyecek ben kendi kendime şimdiden evham yaptım ama... elinde değil insanın dimi

kişiden kişiye degişiyor demekki...eşimin kuzeni benden 2.5 ay öndeydi b.hekim yardımcısının özeline gidiyorduk dogumumuza o giremicekti fakat ona muamele eder gibi bizimle ilgileneceklerini söylediler kuzen dogum yaptı rezil bi şekilde küfür biile etmiş dogumu yaptıaran gerizekalı asistan kızı biçmişler resmen normal oldugu halde...anında dr u ve hastaneyi degiştirdim...
keçiören hastanesi sgk ya 540 diye sormuştum dr kendi giriyo istersen sende sor fark çok yok 300 400 oraya verdikten sonra k.ören hastanesine git daha iyi...ben güvende dogurcam

kişiden kişiye degişiyor demekki...eşimin kuzeni benden 2.5 ay öndeydi b.hekim yardımcısının özeline gidiyorduk dogumumuza o giremicekti fakat ona muamele eder gibi bizimle ilgileneceklerini söylediler kuzen dogum yaptı rezil bi şekilde küfür biile etmiş dogumu yaptıaran gerizekalı asistan kızı biçmişler resmen normal oldugu halde...anında dr u ve hastaneyi degiştirdim...
keçiören hastanesi sgk ya 540 diye sormuştum dr kendi giriyo istersen sende sor fark çok yok 300 400 oraya verdikten sonra k.ören hastanesine git daha iyi...ben güvende dogurcam

ay hadi ya işte insan evladına denk gelmek lazım sözde sağlıkçılar ama işte meslek ahlakı olmayınca malesef sonuc kuzenin gibi oluyor. çok üzüldüm geçmiş olsun. bu arada başhekim yardımcısı demişsin hangisi aceba benım doktorumda bashekim yardımcısı da korktum birden :1no2::1no2:

ay hadi ya işte insan evladına denk gelmek lazım sözde sağlıkçılar ama işte meslek ahlakı olmayınca malesef sonuc kuzenin gibi oluyor. çok üzüldüm geçmiş olsun. bu arada başhekim yardımcısı demişsin hangisi aceba benım doktorumda bashekim yardımcısı da korktum birden :1no2::1no2:

birde bnm en korktugum şey epizyo onuda dr'a sölemiştim gülmüştü en basit işlem demişti...kız diyoki 10 tane daha dogururdum o dikişlerin acısına.saol cnm utku özcandı bizimki,,,dr luk biişii yokki aslında şöyle arayıp hastaneyi hastam geliyo ilgilenin diyebilirdi zaten klinik şefleri b.hekm yard. giremiyomuş doguma sende konuş şimdiden derim seninki kim

benim doktorum da sinan eken bu hafta gideceğim bakalım konuşacağım kesin nasıl olacak nasıl bitecek kafam çok karıştı gerçekten hayırlısı bakalım...

Ben hastahaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım.
C blokta özel bi servisi var. Tamamen ayrı bi blokta iki kat halinde. Diğer özel odalardan farklı.Bu kısım özel servis olarak geçiyor. Aklınızda olsun.Özel hastaneden bi farkı yok.
Ben sezeryan oldum. Doktorum hep yanımdaydı ve doğum sırasını beklerken doğumhanede kötü davranılan kimseyi görmedim.Ama tabi ki çok yoğun.
Kendim de hiç kötü bi muamele görmedim açıkçası.Belki doktorumdan kaynaklıydı.Çünkü daha önceden haber verdi sanırım benim hastam diye. Sonra zaten kendisi geldi.
Normal doğum içinse refakatli doğum odası var.Tek başınıza ve refakatçinizle birlikte doğum yapabiliyorsunuz ve sancılarınızı da burada çekiyosunuz. Normal olsaydı orayı düşünecektim.
Ben en çok Ankaradaki en donanımlı doğum hastanesi diye orayı tercih ettim.Sonuçta tüm özel hastaneler işin içinden çıkamadıkları olası kötü giden bi durumda hep oraya sevk ediyorlar. Allahım yaşatmasın tabiki.

C blokta özel bi servisi var. Tamamen ayrı bi blokta iki kat halinde. Diğer özel odalardan farklı.Bu kısım özel servis olarak geçiyor. Aklınızda olsun.Özel hastaneden bi farkı yok.
Ben sezeryan oldum. Doktorum hep yanımdaydı ve doğum sırasını beklerken doğumhanede kötü davranılan kimseyi görmedim.Ama tabi ki çok yoğun.
Kendim de hiç kötü bi muamele görmedim açıkçası.Belki doktorumdan kaynaklıydı.Çünkü daha önceden haber verdi sanırım benim hastam diye. Sonra zaten kendisi geldi.
Normal doğum içinse refakatli doğum odası var.Tek başınıza ve refakatçinizle birlikte doğum yapabiliyorsunuz ve sancılarınızı da burada çekiyosunuz. Normal olsaydı orayı düşünecektim.
Ben en çok Ankaradaki en donanımlı doğum hastanesi diye orayı tercih ettim.Sonuçta tüm özel hastaneler işin içinden çıkamadıkları olası kötü giden bi durumda hep oraya sevk ediyorlar. Allahım yaşatmasın tabiki.

Zekai Tahir hakkında nadiren böyle güzel şeyler duyuyoruz. Ama senin hocanla da ilgili bir durum galiba. Hocan kimdi acaba? Bir de C bloktaki özel servise ne kadar ödeme yaptınız?

ay söylediklerine çok sevindim doğrusu içim rahatladı böyle şeyleri duymak çok sevindirici gerçekten...paylaşımın için gerçekten teşekkür ederim. Doktorun kimdi ve durumu nasıl tercih edebiliyoruz C Blok demişsin ya isteyen özel hastalar için mi? ekstra ücret vs veriliyor mu bu konularda bilgi verirsen sevinirim. hastaneye telefon ettiğimde görevlilerin ağzından cımbızla laf aldıdığımız için yaşayandan öğrenmek daha farklı haliyle araştırmalarımı derinleştireyim sayende çok şey edindim kaydirigubbakcemile3

evet çok donanımlı bi hastane ama yeni dogan bölümünde bebek ölümlerine ne demeli?bizim dr da özeldi doguma girmeside yasak...sennki kim çok merak ettim kötü muamele yoksa nden herkes bişii söylüyo yogunluktan dolayı köpek gibi hepsi...bnm akrabamda c bloktaydı VIP denilen odada kaldı sanırım 600 tl bayıldı biz memnun kalmadık valla..sende doktorunda herşeyi konuş badem şekeyi bakalım doguma girecek mi?

ızzet Şahin'di doktorum.Başak kadın sağlığı merkezi.
500 TL gibi bi fark verdik biz. C Blokla ilgilenen kısım farklı, danışmadan sorarsanız ilgilenen adamın yanına götürüyorlar hemen. Faruk muydu neydi adı ama yanlış da hatılıyor olabilirim. Benim doktorumun çok faydası oldu tabi bu yaşadıklarımda, hiç yalnız bırakmadı. ızzet beyin hastası diye herkes birbirine söylüyordu. Ama tabi şunu da düşünün her kesimden her türlü insan geliyor doğum yapmaya. Biraz karışık ve kalabalık.Mutlaka doktorunuz olması ve doktorunuzun da size sahip çıkması gerekiyor. Eee biraz da adamına göre muamele var doğrusu.

Eltim doğum yaptı orda, kızda resmen travma yarattı hastanedekilerin davranışı. Hala anlatırken ağlar.

Yine de kişiden kişiye değişir sanırım.bilmiyorumkismile

ben de orada doğum yaptım. arkadaşın dr. girdi demesi sezeryan doğum için geçerli. normal doğumda dr. gelmesi girmesi yasak! Ben bayan dr. tercih etmiştim ama doğumumda muayeneleride, epizyoyuda erkek asitan yaptı. keske ebeler olsa onlar yapsaydı daha dün başlamış asistan daha kötü. fiyat refakatli doğum odası için 250, vip oda refakatli için 250. dr tavrına gelince karşısındakine göre davranıyorlar diyebilirim. ben bazı gereksiz olaylar nedeniyle fazlaca kaldım hastanede.
sonuç: sezeryan isteniyorsa buradan bir dr.un özeline gidilebilir. burada doğurulabilir, özel oda tutulur..vs.
normal doğum düşünüyorsanız sakın sakın sakın gitmeyin?! refakatli de olsa gitmeyin?! zaten bu paraya dr.un özeliydi ardından odaya verilen paraydı..vs. her yerde doğurursunuz. hele kadın diye hiç gitmeyinnn

Back
X