- Konu Sahibi BademXSXekeyi
-
:ecrin_bebek:Ben 26 haftalık hamileyim kafam çok karışık. Doktorum zekai tahirde fakat ben onun özel muayenesine gidiyorum. maddi imkanlar olarak düşündüğümüz zaman sanırım özelde dogum yapamayacağım ve haliyle zekai tahirde doğum düşünüyorum sonuçta devlet hastanesinin deneyimi daha iyidir...
Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri sizinlede paylaşayım :)) Özel oda imkanını araştırdım varmış.bu arada ssk lıyım. Bana söylenen 300 tl fiyat farkı verip özel oda ayırtabiliyormuşuz ve günlük 25 tl de refakatçi için ücretlendirme varmış..
şimdi sormak istediğime gelince yakın zamanlarda zekai tahirde bu şekilde doğum yapıp memnun kalan var mı yorumlarınızı ve yaşadıklarınızı yazarsanız az buçuk içim rahatlar belki en azından fikir edinirim...:çok üzgünüm:
* her doğuma sezeryan olsun normal olsun mutlaka bir doktor giriyor mu? malum benim doktorumun nöbet günü olmayabilir sancılandığım zaman haliyle ebe hemşirelerin eline kalma fikri korkutuyor insanı..:ecrin_bebek: odalar nasıl hastane imkanları vs.???
kişiden kişiye degişiyor demekki...eşimin kuzeni benden 2.5 ay öndeydi b.hekim yardımcısının özeline gidiyorduk dogumumuza o giremicekti fakat ona muamele eder gibi bizimle ilgileneceklerini söylediler kuzen dogum yaptı rezil bi şekilde küfür biile etmiş dogumu yaptıaran gerizekalı asistan kızı biçmişler resmen normal oldugu halde...anında dr u ve hastaneyi degiştirdim...
keçiören hastanesi sgk ya 540 diye sormuştum dr kendi giriyo istersen sende sor fark çok yok 300 400 oraya verdikten sonra k.ören hastanesine git daha iyi...ben güvende dogurcam
ay hadi ya işte insan evladına denk gelmek lazım sözde sağlıkçılar ama işte meslek ahlakı olmayınca malesef sonuc kuzenin gibi oluyor. çok üzüldüm geçmiş olsun. bu arada başhekim yardımcısı demişsin hangisi aceba benım doktorumda bashekim yardımcısı da korktum birden :1no2::1no2:
Ben hastahaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım.
C blokta özel bi servisi var. Tamamen ayrı bi blokta iki kat halinde. Diğer özel odalardan farklı.Bu kısım özel servis olarak geçiyor. Aklınızda olsun.Özel hastaneden bi farkı yok.
Ben sezeryan oldum. Doktorum hep yanımdaydı ve doğum sırasını beklerken doğumhanede kötü davranılan kimseyi görmedim.Ama tabi ki çok yoğun.
Kendim de hiç kötü bi muamele görmedim açıkçası.Belki doktorumdan kaynaklıydı.Çünkü daha önceden haber verdi sanırım benim hastam diye. Sonra zaten kendisi geldi.
Normal doğum içinse refakatli doğum odası var.Tek başınıza ve refakatçinizle birlikte doğum yapabiliyorsunuz ve sancılarınızı da burada çekiyosunuz. Normal olsaydı orayı düşünecektim.
Ben en çok Ankaradaki en donanımlı doğum hastanesi diye orayı tercih ettim.Sonuçta tüm özel hastaneler işin içinden çıkamadıkları olası kötü giden bi durumda hep oraya sevk ediyorlar. Allahım yaşatmasın tabiki.
Ben hastahaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım.
C blokta özel bi servisi var. Tamamen ayrı bi blokta iki kat halinde. Diğer özel odalardan farklı.Bu kısım özel servis olarak geçiyor. Aklınızda olsun.Özel hastaneden bi farkı yok.
Ben sezeryan oldum. Doktorum hep yanımdaydı ve doğum sırasını beklerken doğumhanede kötü davranılan kimseyi görmedim.Ama tabi ki çok yoğun.
Kendim de hiç kötü bi muamele görmedim açıkçası.Belki doktorumdan kaynaklıydı.Çünkü daha önceden haber verdi sanırım benim hastam diye. Sonra zaten kendisi geldi.
Normal doğum içinse refakatli doğum odası var.Tek başınıza ve refakatçinizle birlikte doğum yapabiliyorsunuz ve sancılarınızı da burada çekiyosunuz. Normal olsaydı orayı düşünecektim.
Ben en çok Ankaradaki en donanımlı doğum hastanesi diye orayı tercih ettim.Sonuçta tüm özel hastaneler işin içinden çıkamadıkları olası kötü giden bi durumda hep oraya sevk ediyorlar. Allahım yaşatmasın tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?