Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar araştırdığım Ankara'daki bütün iyi doktorlar İstanbul'a gitmiş . Ankara'da kalan iyi doktor var mı acaba???? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirmm :)))
kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım
mrb. bende ankaradayım bir türlü içime sinen bir doktor bulamadım kararsız kaldım.aklıma bir tek zühtü demir geliyor.bir de serdar öztürk var ne bileyim kararsız kaldım.iyiki bu konuyu açtınız:)
ben bir 7 ay önce oldum ameliyat paylaşabilirim arkadaşlar isteyen özel msj atsın :)
zühtü demir hakkında güzel şeyler duydum, ben de görüşmeye gideceğim bakalım nolucak
ben bir 7 ay önce oldum ameliyat paylaşabilirim arkadaşlar isteyen özel msj atsın :)
zühtü demiri bende çok duydum yaptıran birinide gördüm iyi gerçekten ama görüşmeye gitmedim henüz gidersen bilgilerini burada paylaşırsan sevinirim :) bende tevfik sözenle görüşcem araştırmalarım ve hislerim beni ona götürüyo bakalım ne olucak bende burda yazarım görüşmemi.
görüşmeye gittim, saolsun ilgilendi, ben randevu saatini beklerken alçılı bi bayanda bekliyordu, kırık burnunu yaptırmış 1 hafta önce girmiş ameliyathaneye, yüzünde ne bir şişlik ne de morluk vardı. ilk doktor görüşmemdi içimede sindi doğrusu. hemen bi model yaptı, orda çok hoşuma gitmişti, maille yollamış sekreteri, evde garip geldiyeniden randevu alıp beğendiğim modelleri götürcem bi de bnde nasıl oluyo bi bakalım:) bi görüşmeye git derim:)
Canım bende Tevfik Sözen'le görüşmeye gittim. Çok tatlı bir insan çok samimi gerçekten. Bana bir tasarım yaptı beğendiğim modellere göre beğendim yaptıgını ama tabi yine görüşcez :) ona ameliyat olmaya karar verdim ben eski hastalarıyla da görüştüm hepsi çok memnun. Bu hafta kesin tarih belli olucak müsaitse hemen yapıcaz :)) Tevfik beyle de görüşmeni tavsiye ederim :)
çok sevindim snn içinn:)) bgnde metin önerciyle görüşmeye gittik ailemle, aile dostumuz önermişti aslında ama böyle para düşkünü bi adam olamaz sanırım, 7-8 dk muayehanesindeydik maksimum, 3-4 dakika bizi yönlendiren aile dostumuz hakkında fikrini beyan etti, sonra hemen kulak burun boğaz kontrolü yaptı,o da 1 dk sürdü, problemlerimi sordu sonra, bnde tane tane açıkladım, dedimki doktor beye, burnumdan nefes alamıyorum, sürekli geniz akıntım oluyor bunlar beni işlevsel olarak rahatsız ediyor bir de gülerken ve konuşurken burnumun ucu düşüyor bununda giderilmesini istiyorum dedim. benim burnum çok dar olduğu için nefes kanallarım kapalı yani burnumdan nefes alamadığımı bakan doktor anladı bugune kadar, ama metin önerci dediki hangi taraftan nefes alamıyorsun. demek istediğim şu ki bakınca anlaşılan bişeyi muayehaneden sonra bile anlamadı:) ikisindende dedim:) sonra tatilden sonra gel, yaparız ederiz resim çekerim üstünde çalışırım dedi. orda otururken hiçbir şekilde bilgi vermedi ne kullandığı tekniği açık ya da kapalı ameliyat, yapacağı hastahane, ne sürede iyileşir, şişliği kadar sürede iner vs. sonra bide dediki sen bnm yaptığım burunları gördünmü, görmedim dedim, insan gösteriri dimi böyle demişken yağtığı eski işleri kendine güveniyosa. kendini övdü övdü snra çıktık. evet tam bu sırada şok etkisi geldi, sekreter dediki muayene ücretli, ücreti rica edebilir miyim. salak sekreter randevuyu alırken niye söylemiyosun bunu, bu sırada babamla doktor arasında bi sürtüşme oldu, doktor cok çirkin bi tavırla 'bu parayı ödeyeceksiniz beyefendi!' dedi. bu para dediği şeyde gayet yüksek bi mebla hemde bayağı. 7-8 dk karşılığında hemde yaptığı hiçbir iş yoktu, bilgi vermedi, yaparız edrriz ağzıyla konuştu. neyse verdik çıktık ama annem hala etkisinde. demem o ki MeTin Önerciyi doktor listenizden çıkarın.
Tevfik sözen in muayehene ücreti var mı kiii????
tatilden gelince bi de onla görüşmeye gideyimm:)) zmn çok azaldı eylül ortasına kadar iyileşmem lazım mağlum okul açılıyo:)) yaptığı tasarıma bakmamızın bi mahsuru var mı kiii:))
Selam arkadaşım Metin Önercideki muayenene benzer bi şeyler ben de yaşadım ve dr un en belirgin özelliği parayı çok sevmesi. Bu konuda fikir sahibiydim fakat çalıştığım kurum bi kısmını ödeyeceği için rahattım.. Ve dr hevesliydi şöyle yaparım böyle yaparım dedi. Ve o dünyaca ünlenmiş bi dr ve kentkbb adında hastanesi bile var. Bana hastaneme git orda sana yaptığım fotoları göstersinler dedi. Ben zaten doğal bi burun istiyorum sağlık sorunlarımı da giderecek, sonuç olarak içime sindi yani.. :) Senin yakınların ne diyerek önermişti acaba????
İkisi de zaman zaman Ankara'da ameliyat yapıyor. Salih Emre daha sık geliyor. Faceten sayfasına bakın ameliyat fotoları var. Hatta 6-7 şubatta Ankara'da randevu alın görüşün. Muhammet Dilber zaten tartışılmaz. Dilber üç dört kişi olunursa geliyor bu siteden bulabilirsiniz. İlk ameliyat için Salih Emre 4500-5500 civarı M. Dilber 7000 civarı alıyor diye biliyorum.
arkadaşlar temmuzda memişlerimi büyüten dr umabeni bir güzellik abidesine çevirme yolunda burun ameliyatımı yaptırmaya hazırlanıyorum
dün muaynehanesinde görüşmeye gittim.memişler süper,sorunum yok,izler hemen hemen kayboldu
burnumu muayene etti dr beyciğim,yeni burnumun simülasyonunu da çizdi.aşık oldum yeni halime,durup durup bakıyorum
size de SalihEmreÜregen in güncel burun ameliyatı fiyatını yazıyorum:
1-Acıbadem fulya:8000TL,
2-Liv Hastanesi Ulus:7000 TL,
3-Nişantaşı Hastanesi :6000TL
her keseye göre hastane sunuyor doktorcuğum![]()
cnm memişlerini büyütmüşsünde bazen banada esiyo acab mı diyorum hani memnunmusun kolaymı ameliyat ağrın felan oluyomu