Ankara'daki bütün iyi doktorlar İstanbul'a mı gitmiş :(

selam jeologeda cım bana soru yazmışsın sık girmiyorum siyteye yeni gördüm canımcım:40:
memeler süper ötesi diyebilirim:nazar:süper, über güzel.net:46:
ağrı biraz oluyo ama ameliyat oldugumun aksamına bile yürüyüp geziyordum,yemegimi yiyip wc ye kendim gidebiliyordum,sonucta hastanedede oluyosun hemsireler agrı olunca destek oluyolar,agrı kesici yapıyolar
benden önce baska dr lara meme yaptıran iki kişiyi görmüşlüğüm var,durumumda,ameliyat izlerimde onlara göre çok çok iyi:nazar:
bunun sebebide dr um salih emre üregen hocamın olması diye düşünüyorum:16:
o kadar ilgili,bilinçli,bilgili bir hekimki izlerim en erken dönemde bile nerdeyse hiç yoktu,değişik bir yöntemle dikiyormuş çünkü.
büyüklük abartıda değil iddiasızda değil,tam ortası,kararında yani:nazar:
eğer aynalarda ve özel hayatında birazcık mutsuz ediyorsa küçük memişler hemen harekete geç derim,düşündüğüne değmiyor,oluyor,bitiyor:46:
öptüm cicim

cnm çok tşk ederim cvbın için olmaya karar verdim ama önce dr seçimi işten izin alma ve en mühimi maddi durumları bi ayarlayıp gözümü karartıp olucam artık.

Arkadaşlar araştırdığım Ankara'daki bütün iyi doktorlar İstanbul'a gitmiş . Ankara'da kalan iyi doktor var mı acaba???? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirmm :)))

yakın zmanda ankarada ameliyat olan kimse yok mu acaba ??

zühtü demir hakkında güzel şeyler duydum, ben de görüşmeye gideceğim bakalım nolucak

Kızlar, ben Ankara'da Medicana Hastanesi'nde Dr.Diren Çelik'e ameliyat oldum. Çok doğal oldu burnum. Daha önce konusunu açmıştım forumda. Görüşsenize Diren beyle ;) özelden sormak istediklerinizi cvplayabilirim :KK66:

Kızlar, ben Ankara'da Medicana Hastanesi'nde Dr.Diren Çelik'e ameliyat oldum. Çok doğal oldu burnum. Daha önce konusunu açmıştım forumda. Görüşsenize Diren beyle :KK66: özelden sormak istediklerinizi cvplayabilirim :KK66:

zühtü beyle görüşmeye gittim 3 gün sonra da ameliyata girdim eheheh:)) bnmde nerdeyse 1 ıyllık yeni burnuşum var:) herkesin burnu istediği gibi olsun kızlaar:)))

Back
X