• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradaki davetiye basan yerler??

narkosis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
652
2
96
42
Kilis
kızlar benim acilen davetiye basan yere ihtiyacım var ankarada... yarın bakmaya gidicem..normalde internette buldum bi model de istanbulda.. ben ankarada olsun istiyorum yüz yüze görüşüp sipariş etmek daha iyi bence... düşünsenize ya ist dan gelenler istediğim gibi olmazsa???? yardım ediiiiiinnnn

ulus da hacı bayramın orda dünya kadar davetiyeci var.ve fiyatları çok uygun..biz orda bastırmıştık...
çeşit de bol...
tavsiye ederimm

ben de arıyorum ama bulabilirsem paylaşırım
benim biraz daha var zamanım ama senin aceleyse bilemeyeceğim

"dilara28584" allah razı olsun senden hızır gibi yetiştin derdime çok teşekkür ederim allah ne muradın varsa versin... çok teşekkür ederim

bende davetiye bastıracam
kaç günde hazırlıyorlarki
mesela 100 adet bayrama kadar yetişmli ki gezmeye gittikçe dagıtayım
banada tavsiye edecegniz yer varmı arkadaşlar

:roflol:
nikahsekeri1024.JPG

arkadaşlar çok ilginç bir nikah sekeri buldum ve hemen bu gün siparişini verdim.nikahsekerim iki adet polyester gelin damat bebekten olusuyor.uzun zamandır komik bir seker arıyordum buldum.davetiyemde ona takım oluyor.
buda onun takımı davetiyelerim
günesdavetiye.JPG

umarım beyenmişsinizdir.
başka alternatifler görmek için
sitesinden bakın arkadşlar http://www.nikahsekerimiz.com belki sizin zevkiniz farklıdır.daha çok ceşitli ürün vardı ben bunu sectim

kızlar benim acilen davetiye basan yere ihtiyacım var ankarada... yarın bakmaya gidicem..normalde internette buldum bi model de istanbulda.. ben ankarada olsun istiyorum yüz yüze görüşüp sipariş etmek daha iyi bence... düşünsenize ya ist dan gelenler istediğim gibi olmazsa???? yardım ediiiiiinnnn

Bugün Elissa davetiyeye gittim, saygısız esnaf neymiş onu gördüm, oraya gitmenizi ve paranızı kaptırmanızı önermem, çünkü piyasaya göre pahalılar da. İndirim yapmış gibi lütfetseler de inanmayın.

Arkadaşlar, internetten davetiye siparişinde sıkıntı yaşanabiliyor doğru, ancak ben size .... önerebilirim. Aslında İstanbul'dan bir firma ama numune yani örnek davetiye sipariş ettiğinizde 1-2 gün içerisinde numuneniz kapınızda. Numuneleri ücretsiz, sadece kapıda 7-8₺ kargoya ödüyorsunuz ki bu da kalkıp mağazaya gitmekle aynı gider... Numune gelince davetiyeniz nasıl olacak, kalitesi nedir, boyutu nedir hepsini görüp öyle sipariş edebiliyorsunuz. Yani düğün telaşında bir de davetiye için ayrıca mağazaya gidip seçmektense, en azından davetiyeyi böyle kolayca halledebilirsiniz belki. :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X