- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
Aynen öyleşu bir gerçek ki birine çıkan diğerine çıkmıyor. bu da bir falcı yı kötü yapmaz. öyle olsa mesela hepimiz aynı dr a gider ya da aynı yemeği yerdik falan. bence bundan sonra falcı tavsiye etmek de saçma. ben sıla bana çıktı diyorum, kadının biri bana sıla bi b.k bilmiyor diyip hakaret ediyor bkz nisannisan sana çıkmıyorsa o senin sorunun ama bana çıktı. taynat gül ün bana dediği bir şey çıktı ki zamanında çıktı size çıkmadıysa demek ki arada bir bağ kurulamadı vs ha taynat gül harika demiyorum ben de deneme aşamasındayım çıkmayada bilir. eylül mesela söylediklerini yaşadım diyen de var bir şey bilemedi diyen de e bana dediği şeylerden biri çıktı mesela falan neyse yani polemiğe girmezsek çok iyi olur çünkü zamanı gelince o hakareti çok fena yedireceğim o şahsa sıla ya iyi dedim Allah aşkına kağıdı çek koy dedim diye ben kötü oldum. neyse canım kişi herkesi kendi gibi bilirmiş kaale almaya bile değmez de falcı için birbirimize hakaret de etmezsek iyi olur
Bende tavsiye ettim baktırın koşun demiyorum sadece bendeki durumu yazıyorum şu an bende iyi gidiyo