- 16 Aralık 2014
- 597
- 270
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylem nerde ve ne kadara bakıyorKizlar eylem denenebilir. Bana cikan seyler oldu
Telefonda bakiyor. 50 tl. Bu sekilde tavsiyede bulunmam normarde ama ilk kez baktirdim. Haftasinda cikan seyler oldu. Devami cikar mi bilemiyorum ama dedigim gibi denenebilirEylem nerde ve ne kadara bakıyor
Rengarenk te yasemin yok ki reyhan nihal derya var yasemin diye biri hiç çalışmamış yanlışın var sanırım nerde olduğunu arıyorum benderengarenkteki yasemin tavsiye ederim daha çıkar mı dedikleri bilmem ama herşeyi bildi
Yasemin rengarenk cafenin olduğu binanın son katında. Kendi yeri varRengarenk te yasemin yok ki reyhan nihal derya var yasemin diye biri hiç çalışmamış yanlışın var sanırım nerde olduğunu arıyorum bende
Çok teşekkür ederimYasemin rengarenk cafenin olduğu binanın son katında. Kendi yeri var
Çok teşekkür ederim rengarenkteki bizde değil demistiYasemin rengarenk cafenin olduğu binanın son katında. Kendi yeri var
Çok pahalı ya o parayı verememPandora kafe konur2 sokak benzin kafe mi garaj kafe mi onun yanındaki apt en üst kat bilmiyorum ben baktırmadım ama 100 lira diye duydum
Huriyeye gittim ben ama pek bi sey demedi memnum kalmadımHiç bildiğiniz önerdiğiniz biri var mı şu sıralar durgun gibi kimse yazmıyo