Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bebeişim bulursan banada söyle:) nerde oturuyosn:)ya kızlar ben burdaki falcıların yarısına gitmişimdir hepsi olmasada:) extradan gittiklerim hariç yani yeni üye oldumda devamlı okuyorum forumu ben ii dedikleri çıkan bi falcı istiorm şu şehirde ya:)
valla bebeişim bulursan banada söyle:) nerde oturuyosn:)
kurtuluşta ama kızılaydaki çoguna gittik tunalı bahçeli falan hiç yok..ama bi tane kadına baktırmıştım dikmende evinde bakıyo her dediği çıkmıştı onun sonra numarasını falan kaybettik..tunalıda da mantıcıda bakan bayan iidir aslında çogu dediği çıkıyo ama esas büyk olay hala yokhı bide kızılayda baska bi falcı daha duydum tam ögrenince söylerim :)
ay bende korkuorum açıkcası biraz tek gitmye:)) ben tarota baktrmak istyorum bide katerina duydm onu da merak ettm:)
:))) buluşup beraber mi gitsek napsak tırstım:)))hepsinden baktırdım ben katina falı ama değişk etkilenmiştim bi kadın bkmıştı bi daha o kadınıda bulamadım ayrılmış cafe kapanmış falan dediler kızılaydaydı oda..ama dedikleri çıkmıştı ürkütücüydü ama kadında böle bakımlı falandı baya ama çok garipti.
:))) buluşup beraber mi gitsek napsak tırstım:)))
olabilir şeker yeni ii bakan birini arıorm bende ztn bulursak gidelim :)
:)) tamam ozaman senden haber bekliycm şeker:) sen ne baktrmayı düşünüyorsun:)
bana fark etmez ya iyi baksında ne bakarsa baksın:) ama genelde tarot kahve baktırıyorum
ben daha hiç öyle birine gidip baktrmadım açıkcası:) işte çevrede konu komşu yani:) böyle görünce herkeste bi fal telaşı meraklandm açıkcası:))
vallamı:))) tamam gelelim:))kızlar gelinn bana ikinizede bakarım:))![]()
vallamı:))) tamam gelelim:))
gelin kızlarr tanışırız hemde:)![]()
tamam nerdesn şekerm:)) baktkların çıkıosa gelelim:))gelin kızlarr tanışırız hemde:)![]()
ah bebeim bi falcı bulalım hemen buraya yazalım beraber toplanıp gidelim yaa aa:)Bende istiyorum bende
Benide götürün..
ah bebeim bi falcı bulalım hemen buraya yazalım beraber toplanıp gidelim yaa aa:)