Limon pazarının üstündeki Dilek facia ,İnan’ın kızlar gitmeyin ona ,bana olumsuz şeyler söylediği için değil aksine acayip güzel şeyler söyledi ama çıkmadı hatta bi kere daha gittim yine çıkmadı ,kendini çok övüyor ama boş,desteksiz konuşamıyor bile ağızdan laf alma olayı var .
Milaz Cafe /sinen ; çok tatlı bir kız ,bişeyler biliyor ama gelecek çıkmıyor maalesef ben onu çok denedim ,çok gittim ama dedikleri çıkmıyor maalesef ...
Sıla : çok severim kendisini o da geçmişte ve isim konusunda harikadır şaşırtır sizi ama bak gör kesin olacak dediği şeyler bana ve çevremdekilere maalesef çıkmadı
Evim Cafe /millet buraya ve turuncu kafeye hala nasıl gidiyor anlayamıyorum
Yener ; adını çok duymuştum nihayet kendisine fal baktırdım ,isim,tarih ve olaylar konusunda gayet başarılı (tarih -geçmiş zaman tabiki ) enerji olayına inanıp ona göre bakıyor bana yakın bir tarih vermişti ama dediği olay ,dediği şekilde olmadı . Yener konusunda hala emin olamıyorum çünkü kısa zaman önce baktırdım ,netleşemedim o konuda biraz zaman geçsin yazarım yine
Vera -Sezen:ben böyle uyduruk iki falcı görmedim evde arkadaşın baksın daha iyi
Eylül -(hülyam Cafe ) o da maşalllah çok artist ,kesin öyle olacak böyle olacak dediği hiçbir şey çıkmadı .100 lira alıyor bir de !!! 5 lira etmez
Arzu -gırgır Cafe ; o da başka bir vaka ,anlatır anlatır durur ,biliyor falan dersin ama boş ..bir de sonra gidip çıkmadı deyince ağız değiştirir,fal aylıktır tabi ki olaylar değişebilir der

)))) güler misin ,ağlar mısın
Eskişehir -Kadriye :uzun uğraşlar donunda ulaştım ama sonuç hayal kırıklığı ,İnan’ın öyle övülecek bir yanı Yok ,bana tanımadığım bir sürü isim salladı ,tanımıyorum deyince de tanıyacaksın dedi. Ya da sustu ,dediği olaylar da çıkmadı
Kısaca elde var yine sıfır
Bana şimdiye kadar dedikleri tek çıkan Nisan oldu (2 yıl oldu baktıralı )hatta o zaman dediklerini dikkate almamıştım çoğunu da anlamamıştım ama dediği 3 olay da arka arkaya oldu ilginç bit şekilde
Ne yazık ki kadın ortadan kayboldu ,2 yıldır kendisine ulaşamıyorum
Telefonunu (ya da adresi )bilen varsa rica ediyorum bana özelden yollasın (çok sevinirim )
Sevgiler