Merhaba kızlar bende dün Turuncu kafede Sibel diye birine gittim çok beğendim. Yani gelecek ile ilgili daha öncede dediğim gibi zor...
Örnek veriyim; mesela diyor ki falcı karşıdaki kişi seni düşünüyor, gelecek... Aslında evet karşıdaki kişinin de düşüncesi bu gelmek istiyor veyahut düşünüyor doğru ama eyleme geçmesi tamamen kadersel bir durum yani o kişinin önüne engel çıkabilir, başka bir bayanla karşılaşabilir, hastalık olabilir, kaza olabilir, gurur olabilir , yada beklentiye girip blokaj da koyabilirsiniz çünkü beklemek daha geciktirir bunun gibi durumlar. O yüzden anla ilgili öğrenmek istediğiniz şeyler varsa evet gidilebilir. Ama gelecek için cafe falcılarına bence gitmeyin. Şunu da söyleyeyim düşünce okumak da o kadar kolay bir durum değil bu güç ve hissiyattır, çünkü düşüncelerinizle eylem bile yaratabiliyorsunuz.
Benim beğendiklerim (Tabi anda) - ANKARADA
Sibel (Turuncu Kafe) - Gerçekten beğendim
Vera (3.Göz) - Çok tatlı bir kız
Sıla - Bana dediği bir çok şey çıktı ama olumsuz olanlar diğerleri henüz var zaten zamanı (Ki büyük ihtimalle ben kötü olanları çağrışım yaptırdım galiba ondan olabilir)
Nur - Cidan Kafe (Yani kadın çok etkiledi beni bilmiyorum birdaha denemek istiyorum ama korkuyorum çünkü kötü şeyler söylediğinde bir falcı direk kabul etmiş oluyosunuz ve yaşıyosunuz)
Benim beğendiklerim (Tabi anda) - İSTANBUL
Yağmur, Hande, Özge, Yeşim
Pelin (bu arada vasattır)
Beğenmediklerim (Berbat Ötesi Olanlar) - ANKARA/İSTANBUL
Araf, Kader,Yeliz, Berrin, Meryem,Sevgi,Figen, Çimen, Nurdan (sanırım evim kafede), Melek, Sinem, Soner,Aşkın,Tatsuna ve Kızı, Mirza,Funda,Aykut,Gökhan, Kader (Yenimahalledeki), Leyla, Gül, Süheyla, Tuana, Yeter,Neslihan, Gökçe, Yıldız, Neslihan, Efsun,Melehat ve birsürü birsürü...............
Denemdiklerim (Pahalı Olanlar)
Armağan
Sevda
Zekiye