Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar hatunlar
Vera ya bir şans daha verip denemek istiyorum ama şimdi değil. Çünkü geçen sefer 1,5 yıl önce söylediği bir şey doğru idi ne yazık ki :/// ama diğer dedikleri çıktı mı bilmiyorum, unuttum.
Evim cafe ege ye zaman var diğerleri çöp ne yazık ki, çıkmıyor. İtiraf etmeliyim ki mercan ın dediği 2 şey doğruydu belki de ama o kadar çok sohbetle geçirdi ki gören 30 dk fal baktı sanır 20 dk sı onun hastalığını ve kendi kendine nasıl geçirdiğini dinledim. Sevmedim falını.
Turuncu da venüs ü denedim. Son falı enteresandı. Çıkarsa yazarım. Ama kişi analizi anlık yorumu çok güvendiğim bir falcı ile aynıydı. O yüzden şimdilik %50 iyi %50 kötü diyelim. Kendiniz deneyimleyin.
Kibele ışın; ben severim kendisini ama mümkün olduğunca yılda 2 kezden fazla gitmemeye çalışırım. Anlık yorumu iyidir ama gelecekle ilgili çıkma ihtimali pek yok. Nadir çıkar dedikleri, fakaaaattttt o günlerde kişi ne düşünüyor, mesela ex ya da yeni erk ark nızın yeni kız ark varsa ayrılacaklar mı devam mı, ilişkinin sonu var mı yok mu genelde şaşmaz. Bana biriyle ilgili arayacak demişti, ama anlık düşünce olarak kişinin kafası karışık sizden bekliyor, adım atmamaya kararı da var dedi, cidden adam adım atmadı. Yani biraz da kendiniz yorumlamalısınız. İlk dediğini esas almakta fayda var sanki.
Özelden bazı arkadaşlarla paylaştığım kişi ise ne yazık ki pek yanılmıyor. Yukarıda bahsettiğim kişi ile ilgili aşktan korkuyor, korkusunu yenemezse içinde ukte kaalcak demişti, aynen de öyle oldu. Benim vazgeçilmezim. Şu ana kadar şaştığını görmedim. Ama reklama girmesin diye yazmak istemiyorum. Bilen biliyor isteyene söylerim. Ha arada çıkmayan ya da kendisini tekrarlayan falları oluyor. Çok aşırı sık gitmemek lazım.
Benden bu kadar yavrular. Öptüm hepinizi...
Özelden bana da bilgisini iletebilir misin? LütfenSelamlar hatunlar
Vera ya bir şans daha verip denemek istiyorum ama şimdi değil. Çünkü geçen sefer 1,5 yıl önce söylediği bir şey doğru idi ne yazık ki :/// ama diğer dedikleri çıktı mı bilmiyorum, unuttum.
Evim cafe ege ye zaman var diğerleri çöp ne yazık ki, çıkmıyor. İtiraf etmeliyim ki mercan ın dediği 2 şey doğruydu belki de ama o kadar çok sohbetle geçirdi ki gören 30 dk fal baktı sanır 20 dk sı onun hastalığını ve kendi kendine nasıl geçirdiğini dinledim. Sevmedim falını.
Turuncu da venüs ü denedim. Son falı enteresandı. Çıkarsa yazarım. Ama kişi analizi anlık yorumu çok güvendiğim bir falcı ile aynıydı. O yüzden şimdilik %50 iyi %50 kötü diyelim. Kendiniz deneyimleyin.
Kibele ışın; ben severim kendisini ama mümkün olduğunca yılda 2 kezden fazla gitmemeye çalışırım. Anlık yorumu iyidir ama gelecekle ilgili çıkma ihtimali pek yok. Nadir çıkar dedikleri, fakaaaattttt o günlerde kişi ne düşünüyor, mesela ex ya da yeni erk ark nızın yeni kız ark varsa ayrılacaklar mı devam mı, ilişkinin sonu var mı yok mu genelde şaşmaz. Bana biriyle ilgili arayacak demişti, ama anlık düşünce olarak kişinin kafası karışık sizden bekliyor, adım atmamaya kararı da var dedi, cidden adam adım atmadı. Yani biraz da kendiniz yorumlamalısınız. İlk dediğini esas almakta fayda var sanki.
Özelden bazı arkadaşlarla paylaştığım kişi ise ne yazık ki pek yanılmıyor. Yukarıda bahsettiğim kişi ile ilgili aşktan korkuyor, korkusunu yenemezse içinde ukte kaalcak demişti, aynen de öyle oldu. Benim vazgeçilmezim. Şu ana kadar şaştığını görmedim. Ama reklama girmesin diye yazmak istemiyorum. Bilen biliyor isteyene söylerim. Ha arada çıkmayan ya da kendisini tekrarlayan falları oluyor. Çok aşırı sık gitmemek lazım.
Benden bu kadar yavrular. Öptüm hepinizi...
dün yanındaydım tavsiye ederimVerayi denediniz mi tekrardan ya da yakın zamanda gid3n var mı iyi mi ?
Vera yeri neresi ne bakıyor acabadün yanındaydım tavsiye ederim
Vera mi sıla mı?
Bir de kibala işin a başka baktiran var mı begenen ?
Evim kafe irem mercan beğenen yok sanırım
Bir de kendi yeri olan gülcan a gidip memnun kalan var mı?
Zarife yı burda yazdılar diye gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum gittiklerom arasında en kötüsüydü ..Merhaba kızlar tekrar. Yine bir fal deneyimi mi paylaşacağım.
1. Cidan Nuray; Bayanı çok beğendim, yani söylediği şeyler benimle ilgili okadar doğruyduki yapıp yapmam gerkenleri okadar iyi tarifledi. Bu çok önemli bir durum. Anla ilgili sıkıntılarımı bildi. Gelecek konusunda açıkcası seçimlere bıraktı yani astroloji bir nevi. Ama ben begendim yani gidebilirim tekrardan enerjisini çok sevdim çünkü.
2.Si bir kız var hisleri olağanüstüymüş, ben bir arkadaşımdan öğrendim sadece ailesine ve yakın arkadaşlarına bakıyormuş ama herkes bildiğini söylüyormuş. Hatta okadar ısrarcı oluyormuş ki akrabaları çoğunu bloklamışÖzellikle rüyaya yattığını duydum ama sorun şu ki, kariyeri olduğu için adı falcı olarak çıkmasını pek istemiyormuş, o yüzden ticarete dökmek istemiyormuş, çok nadir bakıyormuş para alıp almadığını bilmiyorum arkadaşım bişey demedi ama parayla yapmıyor dedi dışarıdan bakarsa bilemediğini söyledi. Çok ısrar ettim ama kabul etmedi.
( aslında bizim aradığımız kişiler bunlar nasıl olacak bilemiyorum. Israr etcem para teklif edicem
DD
Ha bu arada bugün Sılaya gitmeyi düşünüyorum. Bu zarife dediğiniz kadın nasıl bu ara çok ihtiyacım var senin sıkıntın şu çözümüde bu gibi![]()
3.göz fal evi sanırım ben de hiç gitmedimVera yeri neresi ne bakıyor acaba
Zarife yı burda yazdılar diye gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum gittiklerom arasında en kötüsüydü ..
Ben de bugün sıla ya da vera ya gidicem ama kararsizim
Vera yeri neresi ne bakıyor acaba
Yavrum sıla ya gitme anneemmm, onu da yazdılar sıla da çıkmaz anı bilir o da beyin okuduğu için. Vera daha iyi sanki. Aslında ben de gitmek istiyorum ama vera ya giderim gidersem.
Ehehehehe:)))
Sila için arkadaşıma cıktı demekki tesadüf eseri arada tutuyor :))))
O zaman güveniyorum ve bugün vera ya baktırıyorum )))
Evet bi itiraf daha... Nuray sayariyada baktirdim. 2016 senesinde Ankaraya geldiginde. O anı bilebiliyor .. ama verdiği tarihler ve kişi henüz çıkmadı.. Bazı soruları sorduğunuzda ise ben falcı deilim medyumun deyip işin içinden çıkan.. ağzı fena laf yapan ve bu isten hicbisey bilmeden Türkiye şartlarında para kazanabileceginin ender örneklerinden biri.. yani bu zamana dek döktüğüm paralarla 3 çocuk okutur ve bu iyiliklerle belki güzel şeyler çekebilirdim hayatıma ilahi bi şekilde... ben akıllanmadım. Siz akıllanın inş...
An da mi başarılı kendisi ve gelecekle ilgili verdiği tarihler çıkar mi ?dün yanındaydım tavsiye ederim