Ankara'daki Falcılar

En çok şuna sinir oluyorum; adam kendi egosunu tatmin etmek için yaklaşıyor sonra ilgi görünce de geri çekiliyor. Falcılar da buna önce çanak tutuyor. Sonra aa yok yok olmaz diyor. Baştan söyle kardeşim.

Neyse durumlar değişirse yazarım. Ama çok uzun süre tavsiye ettiğim kişilere gitmeyi düşünmüyorum. Beni geriye çekiyorlar çünkü...
Bende hem maddi hem manevi olarka uzun süre gitmicem.. biseyler değişsin diyw giduyrouz..halbuki hicbisey değişmez.. kabullenmekten baska çare yok.. değişiklik olursa yazarim... onun dışında kimseye gitmicem artık kararliyim ... cunki cok zarara girdim :/

Aynen tatlım. Ben de şimdi full kaçışa geçiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek, kimin falı çıkacak, kiminki patlayacak. Kızlar size bir şey soracağım bir de sizce fal değişir mi?
cnm fal değişebiliyormuş.
bizim aldığımız kararlar vs. sebeplerle. ama derin düşünecek olursan herşey olması gerektiği gibi oluyor. hayat herkes için çok zor.
özellikle de hassas sevgiyi yüreğinde hissedenler için.
bilemiyorum. beki de kader bu .
ayrıca söylediklerine de katılıyorum. aynı şey benimde başıma geldi.
adam kendine aşık edene kadar peşimde koştu sonra yüz çevirdi.
bu erkeklerin hepsi böyle .
bu devirde doğrudüzgün biri yok .

Benim enerjimin tuttuğu şu anda tek kişi huriye yaklaşık 8 aydır ona gidiyorum.. 3.gözdeki bayan 5 gün sonra konuşacaksınız dedi konuşmadık ama 5. Gün beni kasderek yanındaki kişilere birşeyler söyledi lafa atılsam konuşurduk. Bakalım bekliyoruz.

Benim bu fal işine girmemem neden olan şahsı Allah’a havale ediyorum .tek dileğim var çok çok çok mutsuz olsun ya.burdan da feryat ettim çok rahatladım .çok teşekkürler herkese :KK43:((
tüm erkekler sürünsün inşallah.

Benim enerjimin tuttuğu şu anda tek kişi huriye yaklaşık 8 aydır ona gidiyorum.. 3.gözdeki bayan 5 gün sonra konuşacaksınız dedi konuşmadık ama 5. Gün beni kasderek yanındaki kişilere birşeyler söyledi lafa atılsam konuşurduk. Bakalım bekliyoruz.

3. Gözdeki bayan kim?

Devrim i mi diyor acaba ? O kadına 2 ay önce baktirmistim bana dediklerini tam hatırlamıyorum beğenmemişim demekki ama arkadaşıma dedikleri çıkmıştı
Medyum Devrim piyasada yok ki... Orada Vera var... Allah Allah Devrim geri mi geldi. Ben bulamadım Devrimi.

Medyum Devrim piyasada yok ki... Orada Vera var... Allah Allah Devrim geri mi geldi. Ben bulamadım Devrimi.

Karanfilde sılanın olduğu binanın yanında bir aparmam girişi vardı ordan girince abdullah ile devrim aynı yerdeydi . Orası 3. Göz değil de başka biryer ise bilmiyorum. Ben orayı diyor arkadas sandim

Karanfilde sılanın olduğu binanın yanında bir aparmam girişi vardı ordan girince abdullah ile devrim aynı yerdeydi . Orası 3. Göz değil de başka biryer ise bilmiyorum. Ben orayı diyor arkadas sandim
Teşekkür ederim canım ya. Ben Devrimi çok arıyordum ama sen de beğenmemişsin.

Ben beğenmemiştim neyi beğenmedim hatırlamıyorum ama ases kaydı vardı dinlerim
Arkadaşıma an ile ilgili birşeyler söylemişti ama pek ihtimal vermediğimiz şeylerdi 1 gün sonra öğrendi ki gerçekmiş
Devrim hanımı bana çok önce söylediler ama kaybolmuş 3. Göz deymiş ayrılmış sahibine sorduğumda nerede bılmıyorum dedi ben de o zaman Vera ya baktırmıştım. Yıne de teşekkür ederim. Herhalde ata İskenderin karşısında bir yerde...

Hepsinin ses kaydını ezberledim.. vergiyi tarihler çıkmıyor.... sadece anı durumu bilmişler heyecan yapmışız ... o an psikolojinin düzelmesi için para veriyoruz başka açıklaması yok.. şu iyimi bu iyimi diye sormayın Ankarada gitmediğim kalmadı senelerdir... bilen yok...

Merhaba kızlarr uzun uzun okudum. Tarihi yademin ve fumda bildi sanurım erkek ark ile barıştok o günden snra daha farklıyız ama asıl söyleceğim şey bu değil ben artık fala baktrmayı düşünmüorum baktırrsam sadece öylesine hissi ile fundaya baktırırım ucuz die nedeni ise inanan veya inanamam olur ama anlatcam

Bir akşam yattım o kadar yrgun ve kafam doluydu ki sadce allaja yalvardıö kaderimse ise artık bi yolumuzu birleştirdir hayırlısı o olsun ysrdıö et eger kaderim değil hayırlı değil ise kalbimden aklıödan cıkarmama yardım et dedim o gecr sabah namaznı gördüm ve o saatte kendiliğimdem uyandım. Anladım ki parama yazık..
Hakkımozda hayırlısı olsun.

devrim filan hepsi boş arkadaşlar. birilerine giderken lütfen arama butonuna yazın, yorumları okuyun, öyle gidin.
bu arada dün cidan kafede çok ilginç bir manzara ile karşıtım.
şu çok havalar atan iddalarda bulunan ama hepsi boş çıkan yurdagül var ya orada müşterisi olmadığı için servis elemanı olarak çalıştırılıyor.
aslında durumuna üzüldüm. ama bir yandan da bilemedim. millete yalnış yulnuş fal bakarlarsa sonları böyle olur işte.
çay kahve muhabbetine başlarlar.
darısı hiçbir falı çıkmayan diğer falcıları başına.......

Back
X