Ankara'daki Falcılar

Tatlım inci teyze bana bile yıllarca öyle ya da böyle gelecek diyip son falında bu adan sana gelse gelse büyüyle gelir dediyse, üstelik de büyüyle gelecek adamı ben napayım istemiyorum dediğimde yoo biri çıkacak karşına gelecek ama sen başka biriyle olacaksın diye milyarlar verdikten sonra dediyse yok anam yok gidilmez bu falcı milletine. En başından 500 kere fala gelmeden önce 1.-2. Falında desene bu adam sana asla gelmez başkası olacak diye. Şunu şimdi anlıyorum arkadaşlar benim düşünceme göre yön vermiş hep. Şok oldum şok. Ha dediği birkaç şey var olursa yazarım bekleyelim bakalım. Ama çok da umudum yok. 2 hafta artı 1 ay içinde bir iddiaları var olursa yazarım.

Bu arada ege de patladı ne yazık ki o da anlıkta iyidir belki ama gelecekte değil. Bilginize
O inci teyze yokmu zaten o anca waffle yesinn cafede sifir ya sifir genellemeli yuwarlak konusur anca demek emekli.maasi yetmioo senin ogretmenlinde fal gibiydiyse iyki olmus emekli darisi falciliktan da emekli olmasina ....

O inci teyze yokmu zaten o anca waffle yesinn cafede sifir ya sifir genellemeli yuwarlak konusur anca demek emekli.maasi yetmioo senin ogretmenlinde fal gibiydiyse iyki olmus emekli darisi falciliktan da emekli olmasina ....

Ah ahhh sorma canım. O kadar pişmanım ki tavsiye ettiğime de edeceğime de... neyse bir faydası oldu bıraktık sayesinde falı yani en azından ben bıraktım.

Fikriye ye ben de gittim bana çıkmadı. Hem de zerresi çıkmadı. Şöyle düşün bildiği şeyde 2 ihtimal var ya gelecek ya gelmeyecek o da olumsuz olanı söyleyerek 0 riskle bilmiş olmuş. Ay bana ağır abi maço biriyle evleneceksin demişti. Akraba düğününde tanışacakmışım. Yoğurt yemeye Ankara dan çıkıp İstanbul a gidecekmişiz geri dönecekmişiz. Düğün çıkışında beni yemeğe davet edecekmiş. Bir kere benim akrabalarımdan evlenecek kimse yok, evlense de çevremizde ağır abi maço biri yok. Memur olacaksın kıt kanaat yaşayacaksın demişti imkansız memur olmayacağımdan adım gibi eminim. Memur olsam ayrıca en az 5000 tl maaş alırım bence iyi para.

Yani demem o ki, bu işin matematiği yok ne yazık ki sana çıkan bana bana çıkan sana çıkmıyor. Fikriye yıllar önce Ankara cafedeyken bana da biri içinasla ol az demişti olmadı da ama olmayacağı belliydi zaten. Yani ben kendim için diyorum ben de salladı tuttu iyi ki falı bırakmış.

İnci teyze konusunda da haklısın bir ara bana net nokta atışları yapmıştı ama şimdi anlıyorum ki çoğu genellemeymiş, harbiden bazen kartların anlamlarını söyler geçer sıradan değil, (soytarı çıkar) ciddi alanda, dönüşüm çıkar dönüşü var, akıntıya kapılmak çıkar şu an akışta, stres çıkar stres ve bunalım göbek adı... haklıymışsınız ne diyeyim, haklıymışsınız...

ewet enerji :/ şimdi ben bişi sorcam son olarak veraya gitmek istiorum sizce gideyimmi ?? vera nasıl bide nekadar ve yeri giden kızlar yazarsanız sewınırm yorumlara bakıldıgında birtek o kalıoo

ewet enerji :/ şimdi ben bişi sorcam son olarak veraya gitmek istiorum sizce gideyimmi ?? vera nasıl bide nekadar ve yeri giden kızlar yazarsanız sewınırm yorumlara bakıldıgında birtek o kalıoo
Vera kahve 30 tarot ne kadar hıc bılmıyorum suya 300 e Yıldızname ye 400 e bakıyormus

Siz batırdınız mi vera ya ?

Bu arada ege nin falı çıkan varmi
Ben baktıralı oldu... Kahve baktırıyorum arada sıkılınca, su çok pahalı... Bir 100 tl filan olsa yıne yuksek ama belki veririm ama 300 o nedir ya... Doktor muayene ucretı... Vermem yani

Siz batırdınız mi vera ya ?

Bu arada ege nin falı çıkan varmi
Yani Vera için yazdım Ege ye hiç baktırmadım onu hiç bilmiyorum. Buradan onun hakkında okudularım var sadece. Bukle tatlıcı yı aramaya gıttı İstanbul da... Ne yaptı ki bilen var mı?

beğendinmi peki değerlendirecek olursan 100 üzerinden kaç verriosun ?

Ilk defa birine beğendim kelimesini kullanabiliyorum . Bana tutturdu . Ve gittiğin yaklaşık 20 kişiden sadece biri tutturdu o da vera . Ama baktirdiktan sonra elime kagidi verdi . Baktım kağıda direk bu olmaz bu da olmaz bu da saçma diyerek düşünüp geri katlayip çantama atmıştım . Hatta şey dedim daha 4 yıllık ilişki biteli 1.5 ay oldu ne ara bulcak kizi da sevcekte sevgili olcak diyip gülmüştüm )))) dediği süreler içinde değil ama o süreye 1 2 gün geçmişti sanırım . Arkadaşım bir kızla el ele görmüş:)))) allahın ucuzu işte:)))
Neyse o gün tekrar vera ya gittim nahlet olsun kendime soz verdigim halde duramadim . Cunku actim kagidi baktim tutturdugu 3 sey vardi . Digerlerinin zamani gelmemisti .dedim ki böyle böyle oldu neyse işte bir amac icin takiliyor onla (gecen seferde soyledigi gibi )su sure icinde su olcak dedi . s r n harflerinde biri sana yazicak hoşlandığını soylicek az biraz konuşursunuz ama sen istemezsin devamı gelmez vs dedi . Belki inanmicaksiniz ama 5 yıldır gorusmedigim arkadaşım vardı varlığını bile unutmusum SERCAN msj atti sürekli alttan alttan imalar buluşalım vs
Neyse işte falın bir kısmını anlatmış oldum . Belki de enerjimiz uydu bilmiyorum . Bir de bir önceki baktirdigim göre tutarlı şeyler söyledi. Bir öyle bir böyle deseydi buraya hiç cıktı falı diye bile yazmazdım. 2. Fal için de diğer dedikleri kısa vadeli şeyler var olursa yazarım .

Reklâm meklam yazacaklar olcaksa hiç boşuna parmaklarınızı yormayın hayatımda 2 kez gördüm kızı başka da tanımam etmem .

Bu arada arkadasimin onu bir kizla gormesi cooooook dusuk bir ihtimaldi onu da acikliyim . Adam burda yaşamıyor . Baya uzak ankaraya gelmesi çok nasir oluyor . Ve karşılaştıkları yere arkadaşım uzun zamandır gitmiyordu ve o gün saat 4 te gidecekti ders çalışmaktan başım ağrısı ben 2 saaat erken çıkıp gidicem dedi
Tamam dedim git . Hatta onun sınavına çok az kaldı normalde evden çıkmadan ders çalışması gereken bir zamanda aniden gitme kararı alıp saatini de erkene cekti
Bu allah tarafından bir işaret bence bana .
Hii bu arada yazarken üstte adam kelimesini gördüm. Adamlara haksızlık olmasın allahım ucuz nahlet insani :)))

Çoğunluk erkekler için ayrıldıkları sevgilileri için gidiyor sanırım. Ben de onlardandim . Ayrıldım . Sonra doğru mu yanlış mı yaptım diye düşündüm . Ama sonra birer birer ilişki içinde sahtekarlıklarını öğrendim. Sonra bu kız olayı cıktı . Ben çok doğru bir karar almışım . Canim yandi mi yandi evvet ama bu bende bir ayi gecmez sonra yoluma bakmaya devam ederim . Daha once de bu gibi uzun bir iliskim bitti ama onu karsi taraf aldattigi ivin bitmisti . Hala pisman ve barismaya calisiyor . Ama inanim midemi bulandirmakgan ve beni rahatsiz etmekten baska hicbir ise yaramiyor cabalari . Bunu inanın tüm samimiyetimle söylüyorum
Kapımda arabasında yattığı geceler de oluyor . Ama inanım gram umrunda değil . Konuşmuyorum cevap bile vermiyorum . Aylarca acı çekmek bir kez geldiginiz haytta kendinize haksizlik
.Uzun sureli bir aciyi hicbirimiz haketmeyiz . Kendi degerinizi bilin .Ama bu sonuncuya büyük ah ediyorum orasi ayri . Burda anlatamayacagim kadar kotu zamanlarinda ben vardim yaninda ve yaptigi buyuk nankorluk ucuzluk basitlik .

Çoğunluk erkekler için ayrıldıkları sevgilileri için gidiyor sanırım. Ben de onlardandim . Ayrıldım . Sonra doğru mu yanlış mı yaptım diye düşündüm . Ama sonra birer birer ilişki içinde sahtekarlıklarını öğrendim. Sonra bu kız olayı cıktı . Ben çok doğru bir karar almışım . Canim yandi mi yandi evvet ama bu bende bir ayi gecmez sonra yoluma bakmaya devam ederim . Daha once de bu gibi uzun bir iliskim bitti ama onu karsi taraf aldattigi ivin bitmisti . Hala pisman ve barismaya calisiyor . Ama inanim midemi bulandirmakgan ve beni rahatsiz etmekten baska hicbir ise yaramiyor cabalari . Bunu inanın tüm samimiyetimle söylüyorum
Kapımda arabasında yattığı geceler de oluyor . Ama inanım gram umrunda değil . Konuşmuyorum cevap bile vermiyorum . Aylarca acı çekmek bir kez geldiginiz haytta kendinize haksizlik
.Uzun sureli bir aciyi hicbirimiz haketmeyiz . Kendi degerinizi bilin .Ama bu sonuncuya büyük ah ediyorum orasi ayri . Burda anlatamayacagim kadar kotu zamanlarinda ben vardim yaninda ve yaptigi buyuk nankorluk ucuzluk basitlik .
Bu kadar uzuntunu acını dile getirdikten sonra merak etme kımse reklam vs demez. Hepimizin ayrı ayrı agır sıkıntıları var. Istersen sana çıkanı paylaşmazdın. Demek ki ne kadar bunaldı isen Allah artık yardım ediyor. Darısı başımıza. Yuce Allah falcılara gıdecek kadar çaresiz dert sahıbı etmesın amın.

Bu kadar uzuntunu acını dile getirdikten sonra merak etme kımse reklam vs demez. Hepimizin ayrı ayrı agır sıkıntıları var. Istersen sana çıkanı paylaşmazdın. Demek ki ne kadar bunaldı isen Allah artık yardım ediyor. Darısı başımıza. Yuce Allah falcılara gıdecek kadar çaresiz dert sahıbı etmesın amın.

Kimse reklam demez hayatım. .allahdan evlenmedin. .birde evlenseydin.inan öylesi daha zor olurdu. Kendinden biliyorum. Vera ya gittiğimi yazdım en son ben de zaten. Kimse mecbur değil gitmeye. Ben de söylediklerini ifade ettim. Yazdığım gibi. Bosandigimi bilen 2.falcidir. ışıl refika yeliz ve yasemin e fal baktirdim ben bir de inci ye. .inci ve vera boşandığımi bildiler. Yazacağım bunlar benimde

Kimse reklam demez hayatım. .allahdan evlenmedin. .birde evlenseydin.inan öylesi daha zor olurdu. Kendinden biliyorum. Vera ya gittiğimi yazdım en son ben de zaten. Kimse mecbur değil gitmeye. Ben de söylediklerini ifade ettim. Yazdığım gibi. Bosandigimi bilen 2.falcidir. ışıl refika yeliz ve yasemin e fal baktirdim ben bir de inci ye. .inci ve vera boşandığımi bildiler. Yazacağım bunlar benimde

Evet zaten evlenme teklifinden sonra ayrılma kararı almıştım . Sonradan ogrendiklerim sebebiyle doğru karar verdiğime eminim ..çok sukur

Şu 6. His Yasemin e mi baktırdınız acaba

Back
X