Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turuncu cafe nerde acaba? bi de mustafa kemani cafedeki mustafa mı??
Turuncu kafe karanfilin bi paralel sokağı konur oluyor heralde hemen 1. kat yeri kolay mekan da hoş. Ben de mustafayı merak ettim ama izinliydi dün.
bende mustafaya gittigimde duydum cengizi.kızlar vardı mustafa referanslı bakıomş çok yogun cengize baktırın dedi oda iiymiş fln dediler ordan bliorum gitsem mi bence acaba:)) verdigi tarih yakın mı
özelden msj atamadım size.ben ve ablam gabriellaya fal baktırdık.emailden falı okuyunca kendi sitesine giriş yapıo kendi sitesine giriş yapınca her giriş özel alana girnce 9,99 euro paralıymış galiba.falı okuyunca zaten özel alana giriş yapıyo.tam anlamadk bir sürü email atıo 49 tl diye bişi var ona üye olmadık ama sürekli atıo onları okuduk yine siteye bağlandı. ip adresinden felan özel bilgilere ulaşma imkanı varmı.linklerdeki msj almak istemiyorum kısmını seçtik aboneliği sonlandırdı diyo biz abone olmamıştık siteye girişte paralıysa bu faturayamı yansıyo ip adresinden bize ulaşabiliyorlarmı.yardımcı olurmusunuz lütfen...
Canım Deniz bahçelide kale cafe' de bakıyor. Ben memnun kaldım baya. Ama dediğim gibi arkadaşım da bir o kadar memnuniyetsizdi. 30 lira kahve+tarot bakıyor
Mail adresini verirsen göndereyim . Ben de ona gidicem şehir dışındaydı. Bu haftada çocuğunun okul dersane haftaya gel demişti.
Mantıcı aysu hanıma ve mustafaya gittim. 35 tl çok 10 dk'lık fal için kısa, hızlı ve genel şeyler söyledi ve onun dediklerinin aynısını diğer falcılarda söyledi. 10 gün içinde şaşıracağın biri arayacak dedi öyle birşey olursa bir daha baktırırım ama olmazsa bi daha gitmem. Mustafa bence iyiydi tavsiye ederim 15 lira bi de fiyatı uygun bence.
Bi de aklımda şu bahçelide ki kadriye var ona da baktırayım da ankarada falcı kalmasın baktırmadığım :)
Bu arada benim de msj sayım 100 e ulaşmadığı için özelden msj atamıyorum.
bahçelideki kadriye bahçelinin neresinde kaça bakıo cnm
mustafa hangi kafedeydi.kaça bakıyorr acaba.