Ankara'daki Falcılar

Turuncu kafe karanfilin bi paralel sokağı konur oluyor heralde hemen 1. kat yeri kolay mekan da hoş. Ben de mustafayı merak ettim ama izinliydi dün.

sanki bu mustafa eski sakaryada kemani cafedeki gibi geliyor o ise fena değildi ama merak ettim bende şimdi belki iş çıkışı uğrarım

bende mustafaya gittigimde duydum cengizi.kızlar vardı mustafa referanslı bakıomş çok yogun cengize baktırın dedi oda iiymiş fln dediler ordan bliorum gitsem mi bence acaba:)) verdigi tarih yakın mı

Aslında denenebilir uygun fiyatlı kişilik analizi yapıyor arapça bi kitap açmıştı. Ama ben bi kez lise öğrencisiyken baktırmıştım yıldıznameye anne adı filan da sormuştu hatta doğum saati unuttu mu acep. Bilmiyorum artık ne kadar bilgili. 78 gün bekle istersen .

ahu 8 saimekadın daki yaşar hanıma gitmiştin di mi sen? adresini verebilirmisin??

Mail adresini verirsen göndereyim . Ben de ona gidicem şehir dışındaydı. Bu haftada çocuğunun okul dersane haftaya gel demişti.

Merhaba, ben bugün sevgi cafedeki Nur hanıma ve adını hatırlamadığım bir yerde Ercan beye gittim. Malesef ikisi de benim hakkımda hiç bir şey bilemediler.. Aklınızda bulunsun :)

özelden msj atamadım size.ben ve ablam gabriellaya fal baktırdık.emailden falı okuyunca kendi sitesine giriş yapıo kendi sitesine giriş yapınca her giriş özel alana girnce 9,99 euro paralıymış galiba.falı okuyunca zaten özel alana giriş yapıyo.tam anlamadk bir sürü email atıo 49 tl diye bişi var ona üye olmadık ama sürekli atıo onları okuduk yine siteye bağlandı. ip adresinden felan özel bilgilere ulaşma imkanı varmı.linklerdeki msj almak istemiyorum kısmını seçtik aboneliği sonlandırdı diyo biz abone olmamıştık siteye girişte paralıysa bu faturayamı yansıyo ip adresinden bize ulaşabiliyorlarmı.yardımcı olurmusunuz lütfen...

Merak etme hesap Nr falan vermediysen bir sey olmaz

Mail adresini verirsen göndereyim . Ben de ona gidicem şehir dışındaydı. Bu haftada çocuğunun okul dersane haftaya gel demişti.

Canım ben özel mesaj atamıyorum, sen bana mailini atsan da ben sana oradan yazsam bana da gönderir misin yaşar hn. numarasını??

Benim kafam karıştı kime gideceğime dair
Serhatı çok övüyor çevremdekiler kimisiyle elektriği tutuyormuş ve uzun bakıp biliyormuş kimisiyle de elektriği tutmayıp kısa bakıp gönderiyormuş
Ama size şunu söyleyim aynı kafede bi bayan var kısa baksada bi kağıda bişeyler yazıp onu yakmanızı istiyor günü gelip onu yaktığınızda ona tşk için geleceğinizi söylüyor bilmiyorum ne kadar doğru ama benim yakmam için bir ayım var bir ayın sonunda eğer olumlu sonuçlanırsa sizede bilgi veririm
Bana iki tane kitap önerdi onlardan bi tanesini aldım ve okumaya başladım biri MELEKLERLE YAŞAMAK diğeride EVRENİN SANA TORPİLİ VAR dı sanırım..Ben meleklerle yaşamayı aldım bitince diğerini alacağım

Mantıcı aysu hanıma ve mustafaya gittim. 35 tl çok 10 dk'lık fal için kısa, hızlı ve genel şeyler söyledi ve onun dediklerinin aynısını diğer falcılarda söyledi. 10 gün içinde şaşıracağın biri arayacak dedi öyle birşey olursa bir daha baktırırım ama olmazsa bi daha gitmem. Mustafa bence iyiydi tavsiye ederim 15 lira bi de fiyatı uygun bence.
Bi de aklımda şu bahçelide ki kadriye var ona da baktırayım da ankarada falcı kalmasın baktırmadığım :)
Bu arada benim de msj sayım 100 e ulaşmadığı için özelden msj atamıyorum.

Mantıcı aysu hanıma ve mustafaya gittim. 35 tl çok 10 dk'lık fal için kısa, hızlı ve genel şeyler söyledi ve onun dediklerinin aynısını diğer falcılarda söyledi. 10 gün içinde şaşıracağın biri arayacak dedi öyle birşey olursa bir daha baktırırım ama olmazsa bi daha gitmem. Mustafa bence iyiydi tavsiye ederim 15 lira bi de fiyatı uygun bence.
Bi de aklımda şu bahçelide ki kadriye var ona da baktırayım da ankarada falcı kalmasın baktırmadığım :)
Bu arada benim de msj sayım 100 e ulaşmadığı için özelden msj atamıyorum.

bahçelideki kadriye bahçelinin neresinde kaça bakıo cnm

bahçelideki kadriye bahçelinin neresinde kaça bakıo cnm

Daha gitmedim ama forumda başlarda biri bahçelide kadriye diye birine baktırdım iyi değil diye yazmış. Ama o ebruli kafe mi 7. caddede öyle bi yerde baktırmış benim dediğim sturbucks ın arasında çiğ köftecide bakıyormuş. Fal düşkünü bi arkadaşım tavsiye etti. İşte sorucam daha önce ebruli kafede çalışmış mı? Ama gerçi benim yorumunu okuduğum kişi 1 kişi hariç herkese kötü demiş reklamcı da olabilir . Benim de kafam karıştı gül ablaya mı gitsem ona mı gitsem diye. Bi de pahalı galiba 30 var heralde. Ama gidersem yazarım buraya nasıl olduğunu.

karanfil sok sude diye bir hanım varmış herşeyi biliyor diye duydum giden oldumu tam adresini bilen varmı

Back
X