- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Artık fal baktırmıyorum ayda yılda bire düşürdüm lakin özelden yazarsanız Sibel hanım bana telefon numarasını atmıştı,atayım size
Yazıyorum tesekkür ederimArtık fal baktırmıyorum ayda yılda bire düşürdüm lakin özelden yazarsanız Sibel hanım bana telefon numarasını atmıştı,atayım size
Numarası varsa alabilir miyim bendeevet süheyla abla iyidir ben yıllardır giderim
Silanın numarasını rica etsemkaranfilde canim korku evinin hemen yaninda sila numara brosurcusunun numarasi var atabilirim istersen cimene hic gitmedim bilmiyorum özge iyidir ozellikle ilk fal icin tavsiye ederim
Nasıl ulaşabiliriz?ulaştım
gititk
tşk ederim
çok nokta atışı bir kadın
Bu kimin numarası?+90 (546) 100 50 59
Sılanın tlf numarasını öğrenebilir miyim lütfenBir fal meraklısı olarak bende tecrübelerimi paylaşmak isterim yaklaşık 2 senedir fal baktırıyorum gitmediğim falcı kalmadı ilk serüvenim SILA ile başladı ağlayarak çıktım yanından o kadar güzeldi sonra her ay gitmeye başladım bi konuda çözüm bulamayınca hemen sılaya koşuyorum hala giderim herşey çıkmaz ama beni çok rahatlatır geçenlerde çatı kafe SATI ya gittim argo bir kadın ama bildi beni şaşırtt. Sılanın boşluğunu ara ara SİNEM e gider tamamlarım ikisi benim için bir bütündür. Cidan cafe FİGEN e de gidiyordum ama geçen arkadaşıma o kadar saçmaladıki bıraktım. Yenimahalle Su Perisi KADER ona çok inanmıştım öyle şeyler söylediki dedim bu kadın hayatımı okudu ama dedikleri çıkmadı arkadaşım çok memnun ve ağlayarak çıktı yanından. Onun dışında Serhat, Tuanna, Evim cafenin tamamı, yüksel caddesindeki salak falcılar, kibela cafe Sibel, gırgır Demet, sılanın ablası Asu hepsini at çöpe
Sıla tlf numarası lütfenCanım benim falcım sılaydı ondan hiç vazgeçmedim ama sıla herşeyimi biliyor artık o yüzden gitmek istemiyorum burdaki geçmiş yorumlarda zehra abladan bahsedilmiş burdaki bir arkadaştan aldım numarasını bugün gittim bir süre zehra ablayla takılırım bilemediği olmadı 50 tl ye kahve baktırdım kahveyle başla memnun kalırsan diğerlerine baktır dedi öğlen baktırdım içimi daraltan bir konu vardı rahat ol hallolucak dedi şimdi o konu halloldu çok şaşkınım:) sadece tarih vermiyor neden dedim benim tarihlerim çıkmaz dedi yakın zaman uzak zaman diye konuşuyor ben memnun kaldım gidip gitmemek size kalmış
Bu kimin numarası?
Kader hanım buBu kimin numarası?
Merhabalar, arıyor musunuz yoksa mesaj yoluyla mı ulaşıyorsunuz? Whatsapp cevap vermedi iki gündür de?Kader hanım bu
Çok yoğun ama cumartesi sabah arayınMerhabalar, arıyor musunuz yoksa mesaj yoluyla mı ulaşıyorsunuz? Whatsapp cevap vermedi iki gündür de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?