• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Topikte Nur'dan bahseden herkes olumlu şeyler yazmıştı.
Ben de çok etkilendim zaten, çok detay vere vere konuştu ama 3 - 5 güne olacağını söylediği bi şey vardı fakat olmadı.
Olsa şaşardım zaten. :D

Ama zamanlamayı tutturamayanlardan biri olabilir Nur da. Bu yüzden bi şey söylemek için erken.

Meraktayım dedikleri olacak mı diye.

ben bun unla ılgılı bısı yazmak ıstıyorum ama umarım yanlıs anlasılmam ben nur ablanın ne yakınıyım nede tanıdıgıyım zaten ole olsam burda neden bole falcı arastırayım sureklı ona gıderım.... nur ablanın banada soledıklerı zamanından sora oldu ve bazı seylerıde ben bekleyemedıgım ıcın degıstırdım muhtemelen ama nur ablanın bende saygınlık kazanmasının sebebı paragoz olmaması ve karsıdakını yontulcak tavuk gıbı gormemesındendır.. cunku baska gıttıgım kısılerde oldu kadın resmen azarlıo ya tamam can cıger kuzu sarması olmasını beklemıorum ama ben sana para verıorum orda sen ne hakla azarlıosun... neyse sınırlenmıycem:))) neyse dedıgım gıbı umarım soledıklerı cıkar ama akrabalıgımız tanısıklıgımız falan kesınlıkle yoktur....

arkadaşlar telefonda fal yada yıldıznagmeye bakan birini bana önerebilirmisiniz. ben ecem hatun diye birini tanıyorum kadın önceleri dügün tvde cıkıyodu belki görmüşsünüzdür. şimdi televizyonlarda yok kendi evinden bakıo almanyada. ama cok pahalı 100 euro istiyodu gecen sene. annem bıkac kez kadını tvprogrammı yaparken aradı ve şansına hep tutturdu ve inanmıcaksınız ama kadının dedıklerı harfı harfıne cıktı. bikeresinde kız kardeşimle baktırıyodu annem ve bizde kardesımle televizyonun yakınında oturup konusmasını telefona cekıyoduk. kadın bırden bıre anneme demesınmı kızlarına söyle televızyonun yanından az uzaklasınlar gözleri bozulacak diye. şok olduk o an. acaba bana sizin önerebileceginiz biri varmı?

bırde bısı daha duydum ama yazmakla yazmamak arasında baya kararsız kaldım bayramda ankaraya geldıgımde kuafore gıtmıstım ordakı bayanlara sormustum bıldınız falcı varmı dıe onlarda cankayada bırı oldugunu seneler oncesınde 3 kısı gıttıklerını ve ucunede ne soledıyse hepsının cıktıgını solemıslerdı bende sordum nerde ne kadar bakıor dıe onlarda cok pahalı taaa seneler oncesınde 200 euro ya bakıyordu sımdı dahada pahalanmıstır dıyınceee acıkcası nerde baktıgını falan sormak yemedı:D:D:Dparası cok olan varsa gıdebılır veya bılgısı olan varsa paylasabılır ama ogrencı olmasam calısıo bıle olsam bana yemezdı gıtmek acıkcası:))))))

ben bun unla ılgılı bısı yazmak ıstıyorum ama umarım yanlıs anlasılmam ben nur ablanın ne yakınıyım nede tanıdıgıyım zaten ole olsam burda neden bole falcı arastırayım sureklı ona gıderım.... nur ablanın banada soledıklerı zamanından sora oldu ve bazı seylerıde ben bekleyemedıgım ıcın degıstırdım muhtemelen ama nur ablanın bende saygınlık kazanmasının sebebı paragoz olmaması ve karsıdakını yontulcak tavuk gıbı gormemesındendır.. cunku baska gıttıgım kısılerde oldu kadın resmen azarlıo ya tamam can cıger kuzu sarması olmasını beklemıorum ama ben sana para verıorum orda sen ne hakla azarlıosun... neyse sınırlenmıycem:))) neyse dedıgım gıbı umarım soledıklerı cıkar ama akrabalıgımız tanısıklıgımız falan kesınlıkle yoktur....

Ben de o yönünü sevdim. Kahve falı baktırdım sadece Nur'a.
Onun yerinde başka falcı olsa tarot da baktır daha detaylı olur gibi bi sürü saçmalık söylerdi.
Ama Nur demedi. Çok şeker bi kadın zaten.
Çok memnun kaldım ben gittiğime.

Ben de o yönünü sevdim. Kahve falı baktırdım sadece Nur'a.
Onun yerinde başka falcı olsa tarot da baktır daha detaylı olur gibi bi sürü saçmalık söylerdi.
Ama Nur demedi. Çok şeker bi kadın zaten.
Çok memnun kaldım ben gittiğime.

canım nur nerde bakıyor??? isim verir misin??? çünkü bende paragöz olmayan adam gibi adam birine baktırmak istiyorum. böyle olunca psikoloğa gitmiş gibi hissediyorum. diğer türlü insanlara güvenim sarsılıyor. ve azda olsa çıksın dedikleri yahu.

Nur Sevgi Cafe'de bakıyor. YKM'nin arka sokağında. 2. arka sokak.

bugün güneş kafede güneş ablaya fal baktırdım sizden gidenler var mı kızlar çıkan faln??ama iiydi bildi baya hemde

Elmira'ya ben de telefonda baktırdım. geçmişi çok net anlatıyor, mevcut durumu da. ancak gelecek...
yani şaşırtıcı derecede net anlatmıştı.

gelecekle ilgili yıl sonuna doğru ciddi bir ilişkin olacak, demişti. temmuz gibi başladı ilişkim.
eski sevgilin sana dönecek ayrılacaksınız tekrar demişti. ama dönmedi, yani görüştük çok, sevgili gibiydik ama tekrar sevgili olmadık.

annen evlenecek bu yıl içinde demişti. öyle bir şey olmadı.

benim için mevcut durum idare ederdi, yani bingo çok yoktu, tabi gelecek için de söyledikleri ne olacak onu bilemiyorum ama beni etkilemedi falı, fiyatı gerçekten pahalı daha iyi olmasını beklerdim... bakalım çıkacak mı dedikleri, paylaşırım..

Arkadaşlar Ankara kafede fal bakan Eylül'den haberi olan var mı? Bir defa gitmiştim bir daha bulamadım:37:

bugün güneş kafede güneş ablaya fal baktırdım sizden gidenler var mı kızlar çıkan faln??ama iiydi bildi baya hemde

evet baktırdım gayet tutarlı tahminleri var ve tutuyo. aşk yıldıznamesindede sevgilim konusunda fikir edinmeme bayağı yardımcı oldu. eski sevgilimle alakalıda tüm yaşadıklarımı bildi. yanındaki falcı kadrosuda çok iyi.

evet baktırdım gayet tutarlı tahminleri var ve tutuyo. aşk yıldıznamesindede sevgilim konusunda fikir edinmeme bayağı yardımcı oldu. eski sevgilimle alakalıda tüm yaşadıklarımı bildi. yanındaki falcı kadrosuda çok iyi.

aa çok sevindim buna inş banada tutar canım çok saol

babyster cevabını bekliyorum kadın o kadın mı merak ediyorum. internetten adresini buldum dediğin cafenin. simit sofrasının olduğu bina mı gittiğin yer??? bir de kadını tarif edersen çok memnun olurum. cafe mi açtı acaba??? öyle duyumlar var çünkü ama bilmiyorum

babyster cevabını bekliyorum kadın o kadın mı merak ediyorum. internetten adresini buldum dediğin cafenin. simit sofrasının olduğu bina mı gittiğin yer??? bir de kadını tarif edersen çok memnun olurum. cafe mi açtı acaba??? öyle duyumlar var çünkü ama bilmiyorum

ben ilk defa gittim.kadının eski müşterileride vardı orda dedi evet kafemi açtım falan die konştu yani ordakilerle öle duydum canım

Back
X