• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ya ama ben yine de merak ediyorum ne kadar para tuttugunu :9::9::9::9: kizilayda 5tlye bakiyorlardi taa ben trdeyken.. ama simdi zam gelmistir heralde, malum enflasyon :9::9::9: yani böyle alt sInIr belli de sanirim bu isin üst sInIrI yok, olabildigince para yatiriliyor bu ise :31::31: ama lisede ben de gidiyordum yaa :17:

ya ama ben yine de merak ediyorum ne kadar para tuttugunu :9::9::9::9: kizilayda 5tlye bakiyorlardi taa ben trdeyken.. ama simdi zam gelmistir heralde, malum enflasyon :9::9::9: yani böyle alt sInIr belli de sanirim bu isin üst sInIrI yok, olabildigince para yatiriliyor bu ise :31::31: ama lisede ben de gidiyordum yaa :17:

hiç gitmedim ve bundan sonrada Allah gitmeyi nasip etmesin!

slm öncelikle ben 3 gün önce güneş cafeye gittim arkadaşlarımla birlikte gerçekten ordakiler iyi biliyor özellikle aşk yıldıznamesini tavsiye ederim .Bunun yanında kahve falı da güzel bakıyorlar şimdiye kadar dedikleri çıktı ve çok memnun kaldım sıcak bir ortam var hemde kendimi evimde gibi hissediyorum güneş abla olsun diğerleri olsun süper insanlar

Yeter ya Güneş'in reklamını yaptığınız. Gitmiyoruz işte. :27::27:

Eylül hanımın telefonu bende var almak isteyenlere nasıl verebilirim bilmiyorum izin aldım eylül hanımdan telefonunu ve ofisinin adresini vermemde sakınca görmedi kendisini daha önce bulduğumu yazmıştım burda eylül hanımı :nazar: ama izin almadanda özel ofis oldugunda tereddüt etmiştim adres ve numara yazmaya şimdi aleni telefon ve adres yazmak istemiyorum reklam amaçlı olmasın ve yanlış anlaşılmasın diye özelden mesaj atanlara yazacağım numarasını bana mesaj atanlara sevgilerim...iyi GECELER:nazar::54:

slm ozel den mesaj atama hakkım yok mümkünse sen bana da telefonunu yazabilir misin.

şilandaki arfie gittim fena değildi baya uzun tarihler verdi gelecekle ilgili o yüzden doğru çıkacakmı bilmiyorum
dediklkerinden çıkan oldumu acaba???

şilandaki arfie gittim fena değildi baya uzun tarihler verdi gelecekle ilgili o yüzden doğru çıkacakmı bilmiyorum
dediklkerinden çıkan oldumu acaba???

ben de son kez 2 gün önce gittim arif abiye.bundan sonra da fal işini bırakıyorum daha gitmicem inş.bana söledikleri umarım çıkar ama 2012nin sonunu beklemem lazım bi şey söyleyebilmem için

kılzar pınar ii bakıyo diyen ilk benden fakat sonradan reklamını yaptı falan demiş birisi reklam yapıcak olsaydım tam adresini verr sürekli överdim zaten fakat dedğim gibi 1 senedr fal baktrmıyorum bu yüzden apartmanın isminide unuttum numarası var bende fakat özelden msj atma hakkım yokmuş yine söyleym ben çok memnun kalmştım ama siz kalmazsanız çok üzlürümm o yüzden etkilemekte istemiyorum:91:

siteye hala giriyor musun bilmiyorum ama rica etsem bana pınarın numarasını verebilir misin? ben de daha önce pınar isminde birini duymuştum, baya sağlam bakıyor diye - aynı kişi mi çok merak ediyorum...

bu konuya sık sık göz atıyorum Eylül'ün adresine ulaşabilen varsa diye. ancak hala yok sanırım.

hani sakarya caddesi'nin tümü neredeyse falcılarla dolu, o yüzden ciddiye alamıyorum onları. bir kafede birden fazla falcı varsa yine aynı şekilde.

Sevgili Princesss, Eylül hn yeni adresi ve telefonu ANZELHA da var. Adresi verme konusunda Eylül hn dan izin almış. Ancak özel mesaj hakkı onunda benimde yok. Siz alınca banada mesaj atarsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

kimse sorularıma cevap vermiyor ama ben yine de tecrübelerimi aktarayım, belki işine yarayanlar olur. ankara'da falcı tayfasının yarısından çoğu bilir beni, o kadar çok gitmişliğim var. bölge bölge yazayım:
Bahçelievler: Gül'e defalarca gitmişliğim var, havasındaysa ender olarak verdiği tarihler tutar, genel olarak konsantre olamaz. en son gidişim de tam bir fiyasko, paraya yazık. Çadır'da kısa saçlı bir bayan var, senelerdir orda - bana hiçbir dediği tutmadı. Laklak'takileri de denemişliğim var, genel olarak vasatlar. Bir tek Havva abla vardı yazın orda, onun verdiği tarihler tutuyordu. Laklak'tan ayrıldı Kızılay'da bir yere geçti sonra orayı da bıraktı, fal bakmıyor artık. Kadriye var; 2 sene önce kendi kafesini açtı Ebruli diye. Kadriye'nin de bana verdiği tarihler tutardı ama giden arkadaşlarım çok memnun kalmadılar. Tarotu çok pahalı ve gereksiz, kahveye daha iyi bakıyor.
Emek'te bir kafe var; adını tam hatırlamıyorum ama Birsen abla var orda. Haftada iki - üç gelir, randevulu çalışır. 2008'de keşfettim Birsen ablayı, sadece kahve falına bakıyor. O zamanlar inanılmaz nokta atışı yapıyordu, bana ne dese oluyordu, dediği bütün tarihler de çıkıyordu. Sonra çok gittiğimden mi bilmiyorum ama tutmamaya başladı, ben de bıraktım gitmiyorum. Bahçeli'de daha bir çok kafe var denediğim ama cümle kurmaya bile değmezler.

Tunalı Hilmi: Cicim cafe var, ordaki falcıların çok methini duyarak gittim. Boşa harcanmış para, bulaşmayın derim. Cihan diye bir falcı var, o da Tunalı dolaylarında takılır. Suya bakıyor, tam bir kolpazan. Geçenlerde gördüm Tunalı caddesinin Esat tarafına doğru bir pasajda dükkan açmış. Yanına 2 falcı daha almış, 35 liradan başlıyor baktıkları, hiçbir dedikleri de tutmuyor. Terapi yaptıklarını varsayıyorlar; psikoloğa gidin daha iyi. Yine Tunalı'nın ortalarına doğru bir çarşı daha var, ismini tam hatırlamıyorum Elizinn pastanesinin yanında. Orda 2. katta iki tane falcı var. Biri Melek abla; fiyatları makul, çok pozitif bir kadın, enerjisi güzel. Diğerinin ismini bilmiyorum ama tam bir deli, dükkan açmadan önce evine gitmişliğim var. Cinleri olduğunu iddia ediyor. 1 kere baktırmıştım, çok param olmadığı için detaylı açılım yapmamıştı ama dediği şeyler kısa vadede tutmuştu.

Kızılay: Figen'i burda duyup gittim. Çok etkilenmedim ama ilk falında dediği bir şey tutmuştu. İkinci falımda hiçbir dediği çıkmadı. Engürü pasajında Betül'e methini duyarak gittim; 50 liraya bakıyor ama değmez bence. Metafizik Merkezi var, orda Gamze diye çok pozitif bir kadın fal bakıyor. Ona da referansla gittim; arkadaşıma ne dediyse çıktı. Kadını sevsem de dedikleri bana çok tutmadı. Serhat vardı bir zamanlar, r'leri söyleyemeyen - nokta atışı yapmaz ama ilk falımda bana dediği bir şeyi hiç unutmam. İmkansız bir olaya olacak dedi, imkan ihtimal yoktu, güle oynaya çıktım yanından. Aylar sonra oldu. Şimdi nerde ne yapıyor bilmiyorum... Helin vardı yine bir zamanlar, hala Kızılay civarında mı takılıyor bilmiyorum ama tam bir dolandırıcı, hikaye anlatıyor. Leyla'yı da burdan okuyup gittim, ıvır zıvır falcılardan bir tanesi. Cadı Kazanı diye bir yer var yine Kızılay'da, Yağmur diye bir kız vardı sağlam bakardı. Ayrıldı sonra, başka bir kadın bakıyor şimdi, kendinden çok emin ama ileriye yönelik tutturamıyor. Yine Kızılay'da oturan, evine referansla alan bir abla var - 15 liraya kahve falına bakıyordu. İlk falında tüylerim diken diken oldu, olan durumumu anlattı. Kısa vadede verdiği tarihler de tuttu ama ikinci falında o kadar başarılı değildi. Zaten o da bu ara bakmıyor bildiğim kadarıyla, evlendi taşındı çünkü. Son olarak da burdan okuyup Ebru ablaya gittim. Hakkında çok fazla olumsuz yazı okumuştum, çok bir şey bekleyerek gitmedim ama diyebilirim ki beni bu zamana kadar en çok etkileyen falcılardan; kazalı arabamdan, alacağımız eve, sevgilimin isminden, gideceğim yola kadar her şeyi saydı. Kendime gelemedim yanından çıktıktan sonra. Ama ileriye yönelik dedikleri henüz meçhul; gidişat olmayacağını gösteriyor, yine de Allah bilir..

Kısacası Ankara'daki falcılar genel olarak vasatlar. İstanbul bu konuda hem ucuz hem de daha kaliteli. İstanbul'da telefonla fal baktırdığım bir kız var. Çok başarılı ama çok baktırınca o da bozuyor.

Son olarak da Pınar'ın telefonunu aramaktayım. Methini daha önce de duydum, Azeriymiş sanırım. Yalnız hala Ankara'da mı emin değilim. İstanbul'a taşındı diye bir duyum aldım. Gören bilen varsa, bana ulaşırsa sevinirim.

aynen baya bi götürür bu beni gidecek olursamda yine pınar olur heralde :)

özel mesaj hakkım olmadığı için pınara zamanında baktıran herkese burdan yazmak zorunda kalıyorum. iletişim bilgileri var mı, hala ankarada mı??? rica ediyorum biri cevap versin artık.

Arkadaşlar merhaba,
Pınarın teli bende var ama özel mesaj hakkım yok.pınara 2 kez gitmişliğim var.ilkinde verdiği tarih ve olay tek kelimeyle süperdi.bu olay benim için çok önemliydi.

Bunun üzerine 2. kez gittim ancak olan biten değişen bişey yok.

özel mesaj hakkım olmadığı için pınara zamanında baktıran herkese burdan yazmak zorunda kalıyorum. iletişim bilgileri var mı, hala ankarada mı??? rica ediyorum biri cevap versin artık.

Arkadaşım size yardımcı olmak isterdim ama bende yeni üyeyim.başka bir yolu varsa yazayım.

Nur hala aynı yerdemi bilen var mı?

ona gitmek istiyorum..

Merhaba Aktif, ben yaklaşık üç hafta önce gittim Sevgi cafeye o gün cuma günüydü Nur hn bu gün yok yarın Cumartesi günü gelir dediler. Bende o gün başka cafedeki bir falcıya baktırdım. Hoşçakalın.

Sevgili Verzogen , deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkürler. Pınar hn bende hiç baktırmadım. Ama telefonunu bulabilirsem baktıracağım. İnşallah telefonunu verecek bir arkadaş çıkar. Hoşçakalın.

Arkadaşım size yardımcı olmak isterdim ama bende yeni üyeyim.başka bir yolu varsa yazayım.

ay kafayı sıyırıcam - bunun bir yolu yok mu ya, çıkarıp telefonumu ya da mail adresimi vericem artık:))
yasak mı cidden kendi iletişim bilgilerimi versem:P ya da ofisinin adresini biliyorsan onu yazsan tam, ben gider öğrenirim..??

Son düzenleme:
Pek bi değişiklik yok falcılarda ben de en son turuncuda burak diye birine baktırdım 10 a bakıyor ne dediğini bile hatırlamıyorum ama midene dikkat et bu sıralar demişti benim de hiç öyle bi sorunum olmadığı için içimden amma sallıyor demiştim ama ertesi gün midem çok kötü oldu gerçekten. Not alsaymışım keşke arkadaşlar tavsiye etmişti gelecekle ilgili bir şeyi bildi diye. Artık o kadar ön yargılı yaklaşıyorum ki bi kaç bilemediği bi şey olunca diğerlerini de pek kaile almıyorum. Aylardır da fal baktırmıyordum bi arkadaş ben baktırıcam gidelim deyince ben de gelmişken baktırayım dedim zaten mustafaya yasemine cengize baktırdım turuncuda fiyatı ucuz ve tavsiye ediliyor diye burağa baktırdım. Aslında not aldıklarımı sonradan hiç okumadım bile. Ama mantıcıya kesinlikle gitmeyin çok acıdım o paraya. Yine figen abla iyidir ona da 6 ay oldu baktırmayalı. Durun bi okuyayım bilen olmuş mu yazayım.

Back
X