Yeniden merhaba,
Evim cafeden birilerine de baktırdım ama sizin sorduklarınız mıydı, hatırlamıyorum ne desem yalan olacak, benim evim cafe de tek memnun kaldığım fala özlem diye bi kız bakmıştı, o da çok tatlı bi kızdı ve enerjisi iyiydi, bana genel olarak tavsiye vermişti, dedikleri çıkmadı ama bazı konularda söylediklerini hiç unutmuyorum geçmişle ilgili düşüncelerimi temizlememe çok yardımcı olmuştu olaylara farklı bakabilmemi sağlamıştı. Şunu söylemek istiyorum kızlar Evim Cafe'de bir bayan var ismini hatırlamıyorum ama boynunda künyesi var, ismi yazıyor esmer bir kız o şekilde tanırsınız hala orada çalışıyorsa, aklıma gelmişken yazmak istiyorum, ben bir aile dostumuzun kızıyla gittim oraya kız daha üniversiteye hazırlanıyor 16-17 yaşında ve kendi yaşına göre bir ilişki yaşıyordu bir çocukla, o kız benim 16 yaşındaki arkadaşıma şimdiki erkek arkadaşıyla evleneceğini söyledi yuh dedim yani küçücük kız kafasına neler sokuyorlar, bana söylediklerinden de hiçbiri çıkmadı, eski erkek arkadaşımın yeni kız arkadaşıyla ilişkisinin çok uzun vadeli olacağını söylemişti, daha çok uzun süre beraber olacak onlar sana da geri dönüşü olmayacak umudunu kes dedi 1 ay geçmedi eski sevgilim ilişkisini bitirdi, benimle görüşmek istediğini söyledi. Evim'e de son gidişim oydu sanırım, o faldan sonra bi daha hiç gitmek istemedim ama dediğim gibi sorduğunuz falcıları bilmiyorum kızlar.
Belki iyidir onlar, yanıltmış olmayayım sizi de.
Leyla'ya gittim bugün kahveden çok tarottan gitti mevcut durumu bildi, gelecekle ilgili çok fazla bişey söylemedi ama, mevcut durum konusunda iyiydi, bir daha karamel e gidersem oradaki travesti bayana baktırıcam ben ona daha önce de başka bir kafede baktırmıştım ayrılmıştı ordan izini kaybetmiştim o da baya iyidir her dediği olmaz ama ikili ilişkiler konusunda baktıracaksanız kesin ona baktırın yani aklınızda bi insan varsa o insanla ne olacağını merak ediyorsanız, size olan hislerini güzel anlatıyor ama ben onun iş, kariyer konusunda söylediklerinden bişey anlamamıştım, o kısmını biraz sallıyo gibi geliyo bana
şimdi beklediğim çok tarih var hem pelinin söylediği tarihler, hem Cengiz'in söyledikleri ben artık Nisan ayına kadar fal baktırmam, tutmam gerek kendimi
Böyle giderse yakında kitap yazcam valla