Yok canım para almadı dualar için tabi ama arkadaşım korktu, ben de onu zorla götürmüştüm o yüzden pişman oldum, bir de ona fal bakmak yerine kendi özel hayatını anlatmış; bana da hep tahminde bulundu ama yanlış tahmin yani sallamasyondu çoğu, ama tabi frekans meselesi canım
genelde o herkese büyü yada kısmet kapalılıklığı demiyor. dediysee gerçekten birşeyler görmüştür ve önleminizi almanızı istemiştir. en azından diğerleri gibi çözerim şu kadar para ver demiyor o yüzden biraz ciddiye almak lazım. hem dua okumaktan kimseye zarar gelmezki. ben onu 2 yıldan beri biliyorum eskiden evim kafedeydi sonra tandoğanda gördüm onu tesadüf eseri sevinmedim desem yalan olur. anlattıklarını bir düşünün mutlaka sizin hayatınıza dair birşeyler vardır ve sizin örnek almanız için söylemiştir. o konularda çok pis hikayeleri vardır ve iyi laf ebeliği yapar :) ben hiç olmayacak diye düşündüğüm şeylerin olduğunu gördüm. geçmişle alakalı size söylediklerini bilemem herkes yanılır ama geleceği yaşadıktan sonra karar vermek lazım. aslında ne falcıların nede bizim suçumuz var. bizi bu kadar fallık duruma düşünen erkeklerde tüm kabahat . hepsini yakmak lazım :S