• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Yok canım para almadı dualar için tabi ama arkadaşım korktu, ben de onu zorla götürmüştüm o yüzden pişman oldum, bir de ona fal bakmak yerine kendi özel hayatını anlatmış; bana da hep tahminde bulundu ama yanlış tahmin yani sallamasyondu çoğu, ama tabi frekans meselesi canım

genelde o herkese büyü yada kısmet kapalılıklığı demiyor. dediysee gerçekten birşeyler görmüştür ve önleminizi almanızı istemiştir. en azından diğerleri gibi çözerim şu kadar para ver demiyor o yüzden biraz ciddiye almak lazım. hem dua okumaktan kimseye zarar gelmezki. ben onu 2 yıldan beri biliyorum eskiden evim kafedeydi sonra tandoğanda gördüm onu tesadüf eseri sevinmedim desem yalan olur. anlattıklarını bir düşünün mutlaka sizin hayatınıza dair birşeyler vardır ve sizin örnek almanız için söylemiştir. o konularda çok pis hikayeleri vardır ve iyi laf ebeliği yapar :) ben hiç olmayacak diye düşündüğüm şeylerin olduğunu gördüm. geçmişle alakalı size söylediklerini bilemem herkes yanılır ama geleceği yaşadıktan sonra karar vermek lazım. aslında ne falcıların nede bizim suçumuz var. bizi bu kadar fallık duruma düşünen erkeklerde tüm kabahat . hepsini yakmak lazım :S

Burda okuyup Tuğbaya gittim çarşamba günü, bir arkadaşımı da götürdüm, ama tek memnun kalmayan biziz heralde :) yazmayacaktım ama yazayım dedim, tabi ki bu iş frekans meselesi frekanslarımız tutmamış olabilir Tuğbayla, nokta atışı yapıyor soru soruyor senin verdiğin cevaba göre falı şekillendiriyor, o yüzden sevmedim, ama kötü bir şey söylemedi, dedikleri çıkar mı bilmem, arkadaşımı da zor ikna etmiştim oa da sende büyü var demiş dualar vermiş, onun da morali bozuldu, götürdüğüme pişman oldum ben de, beni soğuk bulmuş olabilir ama arkadaşıma kendi özel hayatını anlatmış fal yerine..ama buradaki yorumlar genelde olumlu o günün son müşterileri bizdik belki ondan böyle oldu bilemiyorum, son bir kişiye gidicem ondan sonra bu fal işini kapatıcam ama kime giderim bilmiyorum, o yüzden sayfaları okumaya devam

Galiba memnun kalmayan bi de ben varım, hiç bir bingo yoktu, sanırım enerjilerimiz tutmadı, ama öyle kötü şeylerde (hastalık, büyü vs. gibi) söylemedi... ama çok sıradandı benim ve arkadaşım için. bilginize,

Benim için de söyledikleri tutmadı, 2 defa yurtdışına gitmişsin, yakında gideceksin çok uzun kalacaksın dedi, evet gerçekten gidicem ama 2 gün için, baban hayatta dedi, babam hayatta değil, kardeşin çok sinirli çok asabi sizi üzüyor dedi, öyle birşey yok, kafanda şu an kimse yok dedi aksine birkaç kişi var :) ben kahve falı baktırdım sadece o 10 liraydı artık tecrübeliyim kaana kaptırdığım 40 tl den sonra öyle tarota atlamıyorum hemen, tuğba hem aklında kimse yok dedi hem de tarot baktırırsan aklındaki herkesin beynini okurum sana dedi bu da hoşuma gitmedi..sen çok çapkınsın dedi, 6. hislerin kuvvetli fal bakabilirsin falan dedi bunlar da pek doğru değil :) araba alacaksın dedi, bir de bu yıl evlilik olacak dedi, ilginç olan yanı birkaç yıldır gittiğim bütün falcılar bu yıl evleneceğimi söylüyorlar bakalım çıkacak mı :)) ben tuğbadan memnun kalmadım çünkü belki burada okuduklarımdan dolayı daha büyük bir beklentiyle gittim ondan olabilir..benim en memnun kaldığım falcı kibeledeki sevtap hanımdır, o gerçekten ilk gidişte hem çok uzun bakar hem de acayip tutturur, ama sonraki gidişlerde tekrar eder ve tutmamaya başlar, onun dışında 5 dakika bakan falcıları sevmiyorum..ben de son bir kaç yıldır ara ara gül, nur, ömer, mantıcıdaki aysu, evim cafede gülcan, güneş, zeynep, elizi cafede iyi bir bayan vardı adını hatırlamıyorum, sevda, vb. birçok kişiye gittim evim cafedek, gülcan ve zeynep fena değillerdi sanki, son bir kez daha birine gideyim diyorum ama kim henüz bilmiyorum.

Benim için de söyledikleri tutmadı, 2 defa yurtdışına gitmişsin, yakında gideceksin çok uzun kalacaksın dedi, evet gerçekten gidicem ama 2 gün için, baban hayatta dedi, babam hayatta değil, kardeşin çok sinirli çok asabi sizi üzüyor dedi, öyle birşey yok, kafanda şu an kimse yok dedi aksine birkaç kişi var :) ben kahve falı baktırdım sadece o 10 liraydı artık tecrübeliyim kaana kaptırdığım 40 tl den sonra öyle tarota atlamıyorum hemen, tuğba hem aklında kimse yok dedi hem de tarot baktırırsan aklındaki herkesin beynini okurum sana dedi bu da hoşuma gitmedi..sen çok çapkınsın dedi, 6. hislerin kuvvetli fal bakabilirsin falan dedi bunlar da pek doğru değil :) araba alacaksın dedi, bir de bu yıl evlilik olacak dedi, ilginç olan yanı birkaç yıldır gittiğim bütün falcılar bu yıl evleneceğimi söylüyorlar bakalım çıkacak mı :)) ben tuğbadan memnun kalmadım çünkü belki burada okuduklarımdan dolayı daha büyük bir beklentiyle gittim ondan olabilir..benim en memnun kaldığım falcı kibeledeki sevtap hanımdır, o gerçekten ilk gidişte hem çok uzun bakar hem de acayip tutturur, ama sonraki gidişlerde tekrar eder ve tutmamaya başlar, onun dışında 5 dakika bakan falcıları sevmiyorum..ben de son bir kaç yıldır ara ara gül, nur, ömer, mantıcıdaki aysu, evim cafede gülcan, güneş, zeynep, elizi cafede iyi bir bayan vardı adını hatırlamıyorum, sevda, vb. birçok kişiye gittim evim cafedek, gülcan ve zeynep fena değillerdi sanki, son bir kez daha birine gideyim diyorum ama kim henüz bilmiyorum.

bende kibeledeki ışılı tutarım, işte enerji meselesi, aslında son diye bir şey yok çünkü birisi benim falım çıktı diyince hurrraa ona gidiyoruz yani sonlar bitmiyor:))

Doğru diyorsun ben bi ara bırakmıştım ne güzel,:44: ama insanın hayatında yeni bazı gelişmeler olduğunda hemen devamı ne olacak diye merak ediyor ve işte yine fal alışkanlığı başlıyor

Deniz kızılayda konurda bakıyor diye hatırlıyorum ben gay dimi Deniz dediğiniz falcı?

Bahsettiğniz Ankara'daki gay Deniz adlı medyumun nerede olduğunu bulmaya çalışıyorum. telefonunu veya çalıştığın yerin adını bilen varsa çok memnun olurum gerçekten. Bahsettiğim Deniz gece sahne alan ve gündüz de fal bakan bir medyum. Kızılayda bir cafedeydi ama cafenin adını unuttum. Acil yardım.

Arkadaşlar vazgeçmiş cidanda çiğdeme baktırmışlar memnun kalmamışlar. Ben yazarım onlar gidince hava şartları kötüydü dün ondan gidememişler.

cidandaki kızıl saçlı topluca olan figen hanıma gittim sakın ama sakın gitmeyin en burdaki tavsiyeler üzerine gittim gitmez olaydım neyse kahve falının üstüne 1 milyon koy dedi ugur parası dedi koydum sonra onu aldı dediki bunu hesaba yazıyoruz canım yıldız parası dedi şaşırdım kaldım bir milyonun lafını yapmıcamda haberiniz olsun yani neyse bana şey dedi baban iflas etmiş filan dedi hayır babamın işi gayet iyi sürekli ailemi anlattı birazda aşk evlilik hayatına bakarmısınız dedim bi dk ya sen bi sus dedi bana bu ne biçim fal anlamadım neyse hiç bir şey bilemedi sürekli 2007 den bahsetti tabi ben 2007 yi nerden hatırlayım ondan 2007 den bahsediyor neyse burdaki tavsiyelere inanmıcam artık :31: üstelik fal 10 dk sürdü:27::27:

o kadının ismi burcumu yada su mu?
ben oraya gitmiştimde

su olmadığına eminim de inan hatırlayamıyorum şu an ismini. kızıl saçlı toplu bir kadın biraz.
buarada figen konusunda dediklerine aynen katılıyorum. siteden okuyup gittim ben de - ilk baktığı falda ufak bir şeyi tutturdu, o da aslında olması muhtemel bir şeydi. 2. sefer gittiğimde tam bir komediydi - uydurmanın doruklarındaydı artık:)

Selam Kızlaydaki gay ve şarkıcı olan denizin numarasını yada nerede çalıştığını bana söyler misiniz lütfen.

ankara'da 2 tane öyle deniz var yalnız. bir tanesinin sabit bir kafesi yoktu, nereye çağırırsan oraya geliyordu. hep kızılay'da olan da eskiden koliba'daydı. hala orda mı bilmiyorum - seneler öncesinde baktırmıştım ikisine de. renkli gözlü mü senin bahsettiğin deniz - böyle kafasına hep bir bandana takar?

tuğbanın avukatı değilim ama söylediklerinle çelişmiyormusun :) kafanda şuan kimse yok çapkınsın demiş. sende yalan diyorsun ve altınada aklımda bi kaç kişi var yazmışsın. bi kaç kişi olunca aklında bu çapkınlık olmuyormu :D ya tamam birini kötüleyebilirsiniz memnunda kalmayabilirsiniz ama lütfen yazdıklarınızla çelişmeyin :) diğer yazdıkların için birşey söyleyemem bilememiş olabilir . lütfen yazdığını tekrar oku sonra bana hak vereceksin. bu arada kibele nerde ve sevtap kaça bakıyor bende denemek istiyorum

Son düzenleme:
Buna katılmıyorum tatlım çapkınlık meselesi farklı birşey bence, sonuçta ben menun kalmadım sen kalmışsın zaten bir tek memnun kalmayanın ben olduğumu sanıyordum o yüzden de yazsam mı yazmasam mı diye düşünmüştüm, bilse neden bilmedi diyeyim ki, memnun olurum tekrar giderim, amaç kimseyi kötülemek değil..kibele cafe bestekar sokakta ben yer tarifini pek beceremem belki daha iyi tarif eden biri çıkar

evim cafeye gittiğimde hayal kırıklığına uğradım o ne kötü bir cafeydi öyle garip garip evler gibiydi zaten falcıları da bişey bilmiyor o odada oturdum (fal bakılan odada)yer yoktu söyledikleri lafların yüzde 80nini sıradaki kişiyede söyledi birkaç kişiye kulak misafiri oldum hep aynı şeyleri söyledi kısa boylu kadın.zaten müşteriye saygıları olsa biraz daha düzenlerler ortamı 10-20 kuruşluk maliyetli kahveden 10tl kazanıyorlar biraz yatırım yap de mi ama 3-5 masa ve bir koltuk takımı .çok kötüydü türk flimleindeki garip evler gibiydi .fallarıda yalandı üniversite sınavına hazırlanan ve aşk için gelmişti çoğu.. Herkese kazanacaksın dedi ve iyi yaşamın olacak dedi o kadın gelenlere kısaca

Buna katılmıyorum tatlım çapkınlık meselesi farklı birşey bence, sonuçta ben menun kalmadım sen kalmışsın zaten bir tek memnun kalmayanın ben olduğumu sanıyordum o yüzden de yazsam mı yazmasam mı diye düşünmüştüm, bilse neden bilmedi diyeyim ki, memnun olurum tekrar giderim, amaç kimseyi kötülemek değil..kibele cafe bestekar sokakta ben yer tarifini pek beceremem belki daha iyi tarif eden biri çıkar

bence çapkınlık. çünkü benimde aklımda bir kaç kişi var ve ben çapkınım :))) yada ben kendimi çapkın zannediyor olabilirim. bu arada kaça bakıyordu. gidipte uçuk fiyatla karşılaşmayayım :S

aynen sahinus katılıyorum. hele ordaki fatih çok komikti ya - arkadaşlarla toplanıp gittik, gülmeye sağlam malzeme çıktı. adama hayatımda biri var diyorum, kafayı gömüyor kağıda yazıyor çiziyor bir şeyler - sonra bulamıyor bana soruyor "ismi ne" diye. sonra biri daha var diyorum, yine kafayı gömüyor yazıyor çiziyor yine bulamıyor, yine soruyor. hayır, zaten bana isim vermesini de istemedim de neyse. 4 kız gittik, 3müzün sevgilisi var - 3müz de şu an görüştüğümüz kişilerle evlenecekmişiz. öyle süper fal bakıyor yani:)

hiç sorma ya fatihe verdiğim para kadar hiç birine acımadım. Bende de eşim vardı yanımda o masada oturuyordu biz böyle kabin gibi bir yerdeydik eşinin davranışları bir kaç aydır değişti mi dedi ben de hayır dedim ondan sonra iyice bocaladı geliş amacımın ucundan bile geçemedi.sence de cafe çok köhne bir yer değil miydi ben bir tuhaf hissettim kendimi.

bence çapkınlık. çünkü benimde aklımda bir kaç kişi var ve ben çapkınım :))) yada ben kendimi çapkın zannediyor olabilirim. bu arada kaça bakıyordu. gidipte uçuk fiyatla karşılaşmayayım :S

30 lira galiba canım, en son gideli birkaç ay oldu, ama uzun bakıyor kahve ve tarot, kredi kartı ile de ödenebiliyor..ilk falı çok isabetli oluyor, sonraki gidişlerde sapıtıyor, gidersen memnun kalırsın inş :)

Bence de çapkınlık oluyor biri olmasa diğeri ya da hangisi daha iyi birini düşünsen ondan başkasınıgörmez ve düşünmezsin bir kaç kişi olmaz aklında hatta o kişinin bir çok hatasını bile görmezden gelirsin... Hangisi diye düşünmezsin...o bir kaç kişiyi düşünmeni çapkınlık olarak yorumlamış olabilir tuğbaya gitmedim ama anladığım kadarıyla o ana kadar olanları iyi yorumluyor ama bana bu falcıda fayda etmez ben vasat değil daha fazlasını bilen falcı istiyorum

ayy şimdi internetten baktım da aynı muzafferden bahsediyormuşuz, adres aynı. o adamın ofisinin adı "metafizik enerji merkezi" diye geçiyor. yanında da bir kadın çalıştırıyor fal bakan. 2 kere gittim o kadına - 2sinde de beni muzaffer'e paslamaya çalıştı. ama günahını almayayım şimdi, arkadaşıma muzaffer bey'e görün dememiş mesela.

arkadaşlar bu muzaffer beye ben birinin tavsiyesiyle gittim başka çarem kalmamıştı yoksa asla gitmezdim.kendisi çok iyi biri bi abi olarak çok sevdim ama bi işe yaradı mı diye sorarsanız malesef fosss...o kadar param boşa gitti ve hiç bi işe yaramadı.gitmeyi düşünenler varsa asla tavsiye etmem.

Back
X