• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

aklımıza bir de gizem düştü şimdi:) durumu bilen o kadar çok falcı war ki..önemli olan dediği olaylar gercekleşiyor mu we zaman weriyor mu?kac falcıya gittim sayamam 10 da 9 u zaten durumu iyi biliyor ama gelecek içiin söyledikleri çıkmıyor...

canım benim sen de haklsın elbette...zaten bu fal olayı öyle büyük bir söktör haline geldiki artık şarlatanlık düzeyinde malesef ..ama bu durum içinde bile gerçekten Allah tarafından kendisine verilmiş yetenekleri olan ve bu yetenekleri insanlara yardımcı olmak için kullanan insanlar da var...
zaten fal bakma yetisi o kişide ya vardır ya da yoktur..öğrenilecek birşey değilki bu kursuna gidesin yada fal baktıra baktıra öğrenesin..

elbetteki bunlar benin fal hakkındaki genel düşüncelerim..umarım bir gün yolunuz karanfil sokağa düşer ve uğrayıp bir kahve içersiniz..işte o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız..yine de siz bilirsi niz elbette..:)

canım çiğdem falı yuvarlayarak anlatıyor, ondan çok akılda kalmıyor ama çıkınca aklına geliyor - "çiğdem demişti" oluyorsun:) yalnız çok uzun vadeli bir falcı değil, yani kısa aralıklarla gideceksin o da sana yakın tarihler verecek, sonra o bekleyip çıkarsa tekrar gideceksin.

Bana mart ayından başlayarak bu yıl full tarih verdi hatta 2013 bile var tarihlerde... ilk beklediğim mart ayında çıkarsa mutlaka tekrar giderim.çok uzak tarihe kadar bekleyemem zaten. aslında dediklerin bizim gibi fal krizine giren kişiler deneyebilir.bu arada fal gurmesi olarak,:46: seni ve sahinusu takipteyim.

şimdi Gizem hanımı aradım ve bana Ankara dışındaki ve kızılaya uzak olanlara telefon yoluyla yardımcı olduğunu söyledi..ilgilinen arkadaşların bilgisine :1:

Sevgili fal gurmeleri:):)size bir sorum olacak ben fal baktirmaya ya leylaya yada cigdeme giderim baska birini denemek istiyorum baska birini denemek istiyorum serhat nasil sice?bide ne kadara bakiyo

Son düzenleme:
Sevgili fal gurmeleri:):)size bir sorum olacak ben fal baktirmaya ya leylaya yada cigdeme giderim baska birini denemek istiyorum baska birini denemek istiyorum serhat nasil sice?bide ne kadara bakiyo

sahinus gecenlerde gitti ayrıntıları ona sorabilirsin.randevuyu ben aldım o gitti dediğine görede gayet memnun kalmış.onunla irtibata gec bende serhatın bilgileri var ama özel mesaj hakkım yok.

ben serhatı beğendim o an kimi sorarsan sahiden senin hakkında düşündüklerini dile getiriyor ve huzurlu biri ama verzogen dedikleri ilkinde çıktı ikincisinde çıkmadı dedi. benim bundan emin olmak için beklemem gerek ama ama kahveye fln bakmıyor kağıt karalıyor kahve bahane yani verzo ile ben hemen hemen aynı düzlemdeyiz.

Son düzenleme:
sahinus gecenlerde gitti ayrıntıları ona sorabilirsin.randevuyu ben aldım o gitti dediğine görede gayet memnun kalmış.onunla irtibata gec bende serhatın bilgileri var ama özel mesaj hakkım yok.

Tesekkur ederim sahinusa sorayim ozaman mail adresimi yollayim iletsim bilgilerini atarsin sahiusls goruseyimde

serhat kahve 20 +tarot 10 tl ye bakıyor asmaaltının 4 bina altında balkon cafe çok pozitif biri

Formda herkes Çiğdem'e kitlenmiş vaziyette Çiğdeme gecen hafta bende baktırdım.

bir dünya tarih bişey değil dediklerinin çoğunu hatırlamıyorum.hangi olay hangi tarihe denk gelir bilmem. birkaçını net hatırlıyorum bir kez daha gitsem iyice anlamak için ama bir falcıya ikinci kez baktırınca sanki onun tılsımı bozuluyo sapır sacma atmasyon bakıyorlar gibi geliyo bana.gecmişte pınara gitmiştim ilkinde süperdi 2. kez hiçbirşey çıkmadı.bakalım şu an formun en popüleri çiğdem. 1 ay önce nisandı.

aktif arkadaşım madem çiğdeme ikinci kz gitmek istemiyorsun o zaman leylaya gitsene ikisi de aynı şeyi söylüyorlarmış hem . hem değişiklik olur hem de topiğe faydan olur :1:

aktif arkadaşım madem çiğdeme ikinci kz gitmek istemiyorsun o zaman leylaya gitsene ikisi de aynı şeyi söylüyorlarmış hem . hem değişiklik olur hem de topiğe faydan olur :1:

Gurmelerim gitmediyse benim ne işim var?:27: leyla nerede? kaça bakıyo bikaç yorum yazılsın sırf senin için denerim.

aktif nisanla ve tuğbayla ilgili izlenimlerin ne durumda?

Nisan dediklerinden çıkan 1-2 sey oldu. bu anı çok güzel anlattı gelecek için beklemedeyim.

Tuğba gecmişi çok güzel döktürdü hemde bayagı iyiydi yoksa benmi çok açık verdim bilemiyorum. gelecekle ilgili dedikleri çıkarmı bilmem.

Nisan dediklerinden çıkan 1-2 sey oldu. bu anı çok güzel anlattı gelecek için beklemedeyim.

Tuğba gecmişi çok güzel döktürdü hemde bayagı iyiydi yoksa benmi çok açık verdim bilemiyorum. gelecekle ilgili dedikleri çıkarmı bilmem.

ben leyla'ya da gittim cnm - daha çıkan bir şey yok, olursa yazarım. ama bana çiğdemle leyla'nın dedikleri çok da paralel değil. gerçi çiğdem benim durumu artık ezbere bildiği için ona göre konuşuyordur belki..

Back
X