• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

forum adına bir hizmetim daha - arif'e gittim bugün:)) yani giden arkadaşlardan çıkan ya da çıkmayan varsa, paylaşırsa benle sevinirim ama ilk etapta çok memnun kalmadım. böyle nokta atışları var diyebileceğim bir fal bakmadı. ama verdiği tarihler çıkarsa başka:)

ben de senin gibi düşünüyorum rukiye konusunda. şu ana kadar söyledikleri hep tutmuştur sadece 1-2 olay dışında. eskiden uzun uzun bakardı. artık çok kısa bakıyor. soruların neler diye soruyor. o anda da insanın aklına hiç bişey gelmiyo doğal olarak. ama gamze hnm a 1 kere baktırdım. zaten kendisi de bi daha bakmama gerek yok. sana söyleyeceğim şeyler ilerde de bunlar olur dedi. bu lafı bile diğer falcılardan ayırıyo onu. ben ilk defa bana artık gelmene gerek yok diyen birini gördüm. :1:

ebru da iyidir de tek bir konu söyler sadece. bi de diğerlerine göre oldukça pahalı aslında. ben 20 nin üzerine geçmemeli diye düşünüyıorum bu fal olayının. o zaman ciddi bi para kaybı oluyo. eylül ü de severim ama kendisine bi daha ulaşamadım. o uzun bakardı mesela. sohbet tarzında geçerdi. bi de bana 1 sene önce bişey demişti. ben hayatta olmaz demiştim. olursa dile benden ne dilersen diye de meydan okumuştum :9: ve dediği şey oldu ama aradan aylar geçmişti, o ayrılmıştı filan.

aynen katılıyorum, gamze hanımın çok değişik güzel bir enerjisi vardı - umarım dedikleri de çıkar.. ebru da benim tuttuğum falcılardan, yani 15-20 sağa sola saçıp bir şey çıkmamasındansa 1 kere ebru'ya gitmeyi tercih ediyorum ben, çünkü nokta atışları yapıyor bana.

forum adına bir hizmetim daha - arif'e gittim bugün:)) yani giden arkadaşlardan çıkan ya da çıkmayan varsa, paylaşırsa benle sevinirim ama ilk etapta çok memnun kalmadım. böyle nokta atışları var diyebileceğim bir fal bakmadı. ama verdiği tarihler çıkarsa başka:)

Form adına teşekkür ediyoruz verzo...artık sana madalya takmanın zamanı geldi kanımca:3:

Şaka bi yana ben çiğdem diye gittiğim kadının falını bekleyip duruyorum ya, artık banada gercek çiğdeme gitmek ve burada paylaşmak farz oldu:1

Form adına teşekkür ediyoruz verzo...artık sana madalya takmanın zamanı geldi kanımca:3:

Şaka bi yana ben çiğdem diye gittiğim kadının falını bekleyip duruyorum ya, artık banada gercek çiğdeme gitmek ve burada paylaşmak farz oldu:1

senden nosunu almadan gitmem artık....

Son düzenleme:

yani madalya olmasa da fal üstüne bir sertifika filan istiyorum artık:)))
şaka bir yana, sana çiğdem'in nosunu veririm canım da bu yeni geçtiği yerde fal bakan tek o var zaten.

aynen katılıyorum, gamze hanımın çok değişik güzel bir enerjisi vardı - umarım dedikleri de çıkar.. ebru da benim tuttuğum falcılardan, yani 15-20 sağa sola saçıp bir şey çıkmamasındansa 1 kere ebru'ya gitmeyi tercih ediyorum ben, çünkü nokta atışları yapıyor bana.

Gamze teldede bakıyomu?

Aaa kızlar neler olmus böyle :) sahtekarlıga bakın ya demek çigdem diye figene baktırmıslar neseki ben çigdemi tanıyodum öyle bi sorun olmadı bgnde arkadasımı götürcem çigdeme bakıyım ona ne diyecek

ben zamanında cidan için iğrenç bi yer derken orayı savunanlar olmuştu.hem ortam hem de işletmeciler açısından çok kalitesiz bi yer.her şey ortada zaten...

canım ben figeni biliyorum o değildi eminim hatta ben gittiğimde de tuhaf tuhaf baktı figenin dediği hemde kesin geleceksin dediği bir durum vardı ocak için olmadı bu konuda çiğdemde tarih verdi olacağını söyleyip olursa benim için bomba olur paylaşırım sizinle tabiyiiki o çiğdemse.. çiğdem sanırım kilolu kızıl gibi kahve gibi saçlı şöyle dağınık omuzlaarında saçları.. bir arkadaş sarışın demişte o yüzden şok oldum değil diye bana söylediği durum mühim bu yüzden öğrenmem lazım gerçek çiğdem mi uosa sahte iğdemmiydi baktırdığım:))

kesin sahte çigdem çünküçiğdem çidanda lafını duyar duymaz gittim saçları koyu renk esmer kısa boylu güler yüzlü iri göğüslü biri tam kızılderililerle meksikalılara benziyor saçlarını arkadan topluyor iki gördüğümde de saçları böyleydi walla:)

kızlar belki bilen vardır diye soruyorum. batıkentte bi kadın vardı evinde fal bakan. adını şimdi hatırlamıyorum. bi arkadaşla gitmiştik 2 sene önce filan. sonra bi daha ulaşamadık. hani olur da giden-bilen vardır belki? adı sevgi idi sanırım ?

kızlar belki bilen vardır diye soruyorum. batıkentte bi kadın vardı evinde fal bakan. adını şimdi hatırlamıyorum. bi arkadaşla gitmiştik 2 sene önce filan. sonra bi daha ulaşamadık. hani olur da giden-bilen vardır belki? adı sevgi idi sanırım ?

nerdeymiş o yahu bana yakınmış

Çiğdemin numarasını istediğimde iş yerinin kartını al dedi aldım o sırada kağıda 5 gün 10 gün diye not almış ben karıştırırım dediğimden onu tel sanmışlarsa üzülürüm bir de kk de meşhursunuz dediğimde bir ben okuyamadım şu sayfayı demişti demekki iş yeri sahibini kasttetmiş onlar kaybetti dahada gitmem çidan a

bo orjinal çiğdemin bulunduğu alcatraz cafe nerede acaba internetten baktım böyle bir cafe yok ismimi yanlış yazıyorum acaba

herhalde sevincinden göbek atardı hakkında bu kadar bahsedildiğini öğrense..hatta daha ileri gidip imzalı resim felan bile dağıtabilrrr :1::52:

ben zamanında cidan için iğrenç bi yer derken orayı savunanlar olmuştu.hem ortam hem de işletmeciler açısından çok kalitesiz bi yer.her şey ortada zaten...

biz sawunmadık ki.sadece şunu dedik yani amaç fal ise katlanırız we gercekten şu fal uğruna öyle yerlere binalara gitmişliğim war ki daha kapıdan girerken senin ne işin war burada diye kendime soruyordum.çiğdemle figeni ayıran en büyük özellik,çiğdem makyaj yapmaz figen iyi makyaj yapar.sacı da pembe kızıldır.ama çiğdeme benzer yeni biri war onu ayırmaya calışın

Son düzenleme:
Cidan'a berbat diyenler siz başka fal bakılan kafeleri görseniz bi de. :27:
O kadar kötü yerler var ki. :ssz:

ya sakarya metro çıkışında sağ tarafta bir cafe vardı dilça diye..orada çalışan gizem vardı..40-50 ili yaşlarda uzun sarı saçlı bir kadın..ama bu değim en az 6- sene öncesiydi..
aranızda ona hiç baktıran ya da telefonu felan olan var mı ?

ya sakarya metro çıkışında sağ tarafta bir cafe vardı dilça diye..orada çalışan gizem vardı..40-50 ili yaşlarda uzun sarı saçlı bir kadın..ama bu değim en az 6- sene öncesiydi..
aranızda ona hiç baktıran ya da telefonu felan olan var mı ?

Senin tarifine benzeyen gizem isimli biri var hatta bana önceden orada baktığını söylemişti nehir cafede çalışıyor ben ona değil desireye bakturdım arkadaşım gizeme baktırmış ama biz memmun kalmadık nehir kafe aynı sırada bir kaç bina yanda

Kızlar ben en son Deniz'i yazmıstım ondan beridir de girmedim foruma. Dedikleri çatır çatır çıktı. Tekrar gideyim dedim randevu almak için aradım taaa çayyoluna gitmiş. Bir de bir arkadasımı gondermiştim amann hiç bişey bilemedi boşa gitme dedi. Bana çıktığı ve cok memnun kaldıgım halde vazgectım niyeyse. Mihriyeden randevu aldım yarına ama kararsızım bir iyi yazılmış bir kötü. Gideyim mi gitmeyeyim mi? Eğer gitmeyeceksem bana şöyle esaslı bir falcı lazım. Birini duymustum cok fena bakıyor diye ama bir turlu bulamadılar kadını :) Öneri bekliyorum ama iyisinden olsun lütfen. Çok iyiyse 50 tl kadar cıkabilitem var :))):3:

Back
X