Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ettim falcın çiğdem mi?:))
ben de öyle, çok bir şey anlamamıştım falından. kişilerin ağzından konuşuyor evet de benim için önemli olan ileriye yönelik bazı durumlardı - zar zor ağzından 2 tarih alabildim. 1 tanesi bu aydı - daha tık yok, bekliyorum bakalım. keza pınar'dan da öyle çok memnun kalmadım.
ben birgüle pek çok defa fal baktırdım ilk baktığında çok başarılıydı hiçbirşey sormadan direk anlatmaya başlaması zaten beni cezbetmişti ve benim o dönemde hiç ihtimal vermediğim bir şeyi bilmişti sadece tarihte sorun vardı mayıs dediği şey te kasımda çıktı, hatta ben haziranda tekrar gittim, falın çıkmadı, dediğin şey olmadı abla diye, eninde sonunda olacak o dedi, kasımda oldu, şok olmuştum, sonradan dedikleri çıkıyor diye çok defa gittim ama ondan sonrakilerden hiç verim alamadım, ama gerçekten ilk baktırdığım fal şu zamana kadarkinin en iyisiydi diyebilirim hisleri kuvvetlidir birgülün, deneyin derim :)
bu arada çiğdemin dedikleri çıkıyor mu kızlar ya anı çok iyi bildi gerçekten ve dedikleri çıkmazsa üzülürüm baya beklentiye girdim :/
Kızlar ben nisana gidemiyorum, halledemedim c.tesiyi. Şehir dışına çıkmam gerekiyor
Ama randevu hala var iptal ettirmedim haberiniz olsun.
kızlar merhaba ben bugun cidan cefeye gittim.figene ben de baktırdım bugün.geçmişle ilgili bi çok şeyi bildi.şuana dair de.şaşırdım hatta.ben ilk kez bi falı ciddiye alarak dinledim.bana bir tarih verdi istegimle ilgili de.o tarih de bişi olcak mı bakcam.
yani açıkçası ben memnun ayrıldım.ama o tarihten sonra dediği olursa mutlaka yazıcam size bildircem.öpüyorum.![]()
çiğdem'in dediği tutan çok fazla kişi var. ama morganna'nın da dediği gibi enerji meselesi, o kadar zamandır giderim - bana da her dediği tutuyor diye bir şey yok.
kızlar pixim gelemiyeceğini belirtmiş. durumu netleşenler yazarsa biz de sayımızı netleştirelim, eğer sayı yetersiz gelirse arayıp randevuyu iptal ettirmek gerekecek. nisan hnm ı da zor durumda bırakmayalım.
Geçen salı günü yazılan yazıları okursan çiğdemin neden ayrıldığını ve nerde olduğu hakkındaki bilgileri edinirsin burdaki çoğu kişiye ben de dahil figenin dedikleri çıkmadı çiğdem henüz bana çıkmadı ama bekliyorum
Kızlar evet dün alıntı yaptığım kişilerden katılamayacak olan var mı? eğer yoksa tmm ama kesin bişi yazın. Nisan hanıma ayıp olmasın yarın çarşamba c.tesiye az kaldı. Perşembeye kadar netleşsin yoksa iptal edelim :/
Kısa boylu, hafif toplu, güler yüzlü, minik burunlu, minik ağızlı bir insan.
Saç rengi koyuydu ben gittiğimde ama şu an ne renk bilmiyorum. Ben 2011in sonlarına doğru baktırmıştım ona.
çok teşekkür ederim:)inşallah kafeyi bulabilirim şimdiden güzel elektirik aldım![]()