• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

falmeraklısı niciyle yazan ve reklam amaçlı yasaklanan arkadaşla yazılarınız ne kadar benziyo? asagı yukarı aynı şeylerden bahsetmişiniz.

bilemiyorum kendisini ama sitenin polisi olmuşsun sende herkesi kötülemekle kendi reklamını yapıyor olmayasın fal işi eğlence işi olduğunu biliyor olman lazım allahtan başka kimse bilemez geleceği parası olmayan veya para sıkıntısı çeken insanlar için bu eğlence pahalı zaten hem 5 tl verip hemde geleceği öğrenmek istemek kadar saçma birşey de yok ayrıca sdc bu fal köşesinde yorum yapmıyorum makjaj ve bakımlada ilgileniyorum o zamanda mı reklam yapıyorum haa evet evde üretim atölyem var hatta çok bilinen markalarıda üretiyorum sonrada burda reklam yapıyorum paraya para demiyorum insaları töğmet altında bırak sen falcı önerirken eleştirirken reklam olmuyor mu biz nerden bilelim onun adamı olmadığını sen dürüstsün herkes yalancı öyle mi herkes aptal bir sen akıllsıın yani kimse kimseyi anlamıyor bir tek senin var sen söylemesen herkes batacak komiksin sen ya

canım peki evi nerde diycem de eğer forumda paylaşmak istemiyorsan mesaj atarmısın özelden? yalnız ben yeni üye olduğumdan cevap atamıyorum. bir de bu serpil hanımı duyan var mı acaba burda baska? yanlış anlama sen gitmişsin bilmiş ama 30 tl gene de fazla iyice bir bilgi toplayıp öyle gidelim :)

walla bilemiyorum sen garipsin çok şüphecisin arkadaşım fal bu ya paran çok kıymetliyse gitme evet serpil hanım evinde bakıyor cafede falan çalışmıyor yeni öğrendik bizde ben denedim kızılaydaki tüm falcılar beş para etmez figeninden pınarına mustafaya evim cafe turuncu cafe hepsini biliyorum ben birden fazlada baktırdım ayrıca emin olun bence siz harcamayın paralarınızı oralarda

arkadaslar su reklam konusunu kapayalım bence. bende yeni üyeyim bana da reklam amaclı yazdın falan diyen oldu. bi kaç kişiye daha aynı şeyleri yazmışsınız ama böyle yaparak insanları forumdan soğutuyorsunuz. reklam amaçlı yazan bikaç kişi var onları bende farkettim. ancak burası bir forum sonuçta insanlar fikir alış verişinde bulunuyor. sen tavsiyede bulunma sen onu deme sen reklam yaptın diyerek belki gerçek kişileri de suçluyorsunuz bu sefer de cevap vermek zorunda kalınıyor konu uzuyor. reklam olduğunu düşündüyseniz gitmeyin derim ben ya da kibarca uyarın yeni mi bu falcı duymadık gibisinden. burda yazan her falcıya gidilmek zorunda değil kaldı ki 5-6 falcı arasında dönen muhabbette bile kimi iyi baktı diyor kimi ona gitmeyin diyor. sadece uyarmak istedim.

walla bilemiyorum sen garipsin çok şüphecisin arkadaşım fal bu ya paran çok kıymetliyse gitme evet serpil hanım evinde bakıyor cafede falan çalışmıyor yeni öğrendik bizde ben denedim kızılaydaki tüm falcılar beş para etmez figeninden pınarına mustafaya evim cafe turuncu cafe hepsini biliyorum ben birden fazlada baktırdım ayrıca emin olun bence siz harcamayın paralarınızı oralarda

bunun gariplikle ne alakası var ? bana garip diyorsan ohoooo :) ben sana kibarca sordum değil mi kimmiş neyin nesiymiş diye. reklam yaptığını falan da düşünmüyorum ama bi gizem yarattın yani is adresini vermiyorsun telefonunu vermiyorsun ee biz gitmek istedik diyelim nasıl gitcez bu falcıya ben sana onu soruyorum

aslında ankdaki falcıların çoğu iyi bakmıyor bir arakadaşım birine gidecek yarın öbür gün onu deneyeceği ben cafede falan değilmiş bu kadın şu sıralar çok duyuyorum adını paylaşırım yakında bakalım ne dicek aman fala inanma falsız kalma demişler:)

aslında benim tanıdığım iyi falcı var onun üstüne falcıya gerek yok ama fal hobim benim isteyen olursa paylaşabilirim özelden mesaj atın ben daha atamıyorum özelden mesaj vs

ya bu iki mesajınız(ki arka arkaya atılmış)dan sonra nedense ben sizin sözünüze güvenemiyorum bir türlü... Niyeyse diğer tüm falcılar kötü ama sizin iki dakika içinde baktırıp beğendiğiniz serpil hanım çok iyi. Bilemiyorum ama sizin sözlerinize karşı dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

ya bu iki mesajınız(ki arka arkaya atılmış)dan sonra nedense ben sizin sözünüze güvenemiyorum bir türlü... Niyeyse diğer tüm falcılar kötü ama sizin iki dakika içinde baktırıp beğendiğiniz serpil hanım çok iyi. Bilemiyorum ama sizin sözlerinize karşı dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

bende öyle düşündüm. hayır bide nerde bakıyor ? işi nedir? nasıl gitcez? ne kadara bakıyor? birkaç kişi daha sormuş cevap yok ben anlamadım. herşey belirsiz sorunca da şüpheci olduk iyi mi :)

kim emin olmadığı birine 30 tl verir ki yani? hani birde bahsetmemişsin bu sadece kahve falı için mi yoksa tarotta mı var? tamam anladık serpil diye bi hanım var yeni gelmiş de bundan baska da hiçbir bilgi vermedin ki arkadasım sorunca da tersliyorsun ben anlayamadım yani seni bide kalktın bana garip diyorsun :)

Koskoca ankarada fal baktıracak bir kişi yok :) evim cafeyemi gitsem diyorum gülcan takıldı aklıma birden gideslm geldi :D ne kaadara bakıyo acaba?

merhaba arkadaşlar, formu çok uzun zamandır takip ediyorum.
sonunda üye oldum ve okuduğum yorumlarla bugün Fatoş hanıma gittim. Güler yüzlü bir kadın.
geçmişteki bir kaç şeyi bildi. geleceğim konusunda söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı zamanla göreceğiz.
akşam geç vakit gittiğim için çıkacağı vakit baktı. o kadar faldan sonra tam konsantre olamadı ama ben falından memnun kaldım.
bir daha gitmeyi planlıyorum, tabi bu sefer erken vakit. Hem daha iyi konsantre olur hemde boş zihinle bakar.

Koskoca ankarada fal baktıracak bir kişi yok :) evim cafeyemi gitsem diyorum gülcan takıldı aklıma birden gideslm geldi :D ne kaadara bakıyo acaba?

10 a bakıyo kahve falını ve 5 tarot kartı seçtiriyor.iyi falcı pişman olmazsın ama kısa bakıyor ve evim cafe cok kalabalık randevu alıp git mutlaka yoksa cok beklersin

merhaba arkadaşlar, formu çok uzun zamandır takip ediyorum.
sonunda üye oldum ve okuduğum yorumlarla bugün Fatoş hanıma gittim. Güler yüzlü bir kadın.
geçmişteki bir kaç şeyi bildi. geleceğim konusunda söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı zamanla göreceğiz.
akşam geç vakit gittiğim için çıkacağı vakit baktı. o kadar faldan sonra tam konsantre olamadı ama ben falından memnun kaldım.
bir daha gitmeyi planlıyorum, tabi bu sefer erken vakit. Hem daha iyi konsantre olur hemde boş zihinle bakar.

hoşgeldinn :) evet fatoş bence de iyi bi falcı ancak ruh hali değişken bazen cok huysuz olduğu da oluyor :)

kim emin olmadığı birine 30 tl verir ki yani? hani birde bahsetmemişsin bu sadece kahve falı için mi yoksa tarotta mı var? tamam anladık serpil diye bi hanım var yeni gelmiş de bundan baska da hiçbir bilgi vermedin ki arkadasım sorunca da tersliyorsun ben anlayamadım yani seni bide kalktın bana garip diyorsun :)

bak şimdi bu kadın farklı bakıyor kahve kapatıyorsun ondan sonra senin yüzüne bakarak anlatıyor beyin okuma gibi birşey tarot falan değil zaten dinleyince görüyorsun iskamilde baktırdım 50 tl verdim kahveyi dene istersen iskambil baktır zaten kadının falını dinleyince hak verirsin bana bence o kadın ünlü olmak için şuan ücreti düşük eminim ki yakın zamanda 5otlden aşağıya bakmaz pınarı falan sollar tabii takdir senin ben baktırdım kızılaydaki yalancılardan bıktım çünkü.

bende öyle düşündüm. hayır bide nerde bakıyor ? işi nedir? nasıl gitcez? ne kadara bakıyor? birkaç kişi daha sormuş cevap yok ben anlamadım. herşey belirsiz sorunca da şüpheci olduk iyi mi :)

arkadaşlar 2 falcı var yeni öğrendiğim haklısınız tam açıklama yapmamışım birine benim arkadaşlarım gitti diğerine ben her ikisinide deniyorum ama arkadaşlarımın baktırdıkları da iyi benim ki de iyi çıktı benim gittiğim biraz daha altıncı hisle bakıyor kahve falı kapatıyorsun ama kadın fincandan ziyade gözüne bakıyor söylüyor öyle konuşturup ağzından lafta alamıyor fakat telde diğer bir arkadaşıma baktı benim gittiğim kadın o da memnun kalmış takdir sizin kızılayda bir daha fal baktırmam ben hepsi yalancı

bunun gariplikle ne alakası var ? bana garip diyorsan ohoooo :) ben sana kibarca sordum değil mi kimmiş neyin nesiymiş diye. reklam yaptığını falan da düşünmüyorum ama bi gizem yarattın yani is adresini vermiyorsun telefonunu vermiyorsun ee biz gitmek istedik diyelim nasıl gitcez bu falcıya ben sana onu soruyorum

yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum özelden mesaj at mail adresini bırak bende mailden atacağım sana bilgisini

arkadaşlar 2 falcı var yeni öğrendiğim haklısınız tam açıklama yapmamışım birine benim arkadaşlarım gitti diğerine ben her ikisinide deniyorum ama arkadaşlarımın baktırdıkları da iyi benim ki de iyi çıktı benim gittiğim biraz daha altıncı hisle bakıyor kahve falı kapatıyorsun ama kadın fincandan ziyade gözüne bakıyor söylüyor öyle konuşturup ağzından lafta alamıyor fakat telde diğer bir arkadaşıma baktı benim gittiğim kadın o da memnun kalmış takdir sizin kızılayda bir daha fal baktırmam ben hepsi yalancı

Mrb gittiğiniz falcıların nerede oldukları hakkında bilgi verirmisiniz?denemek istiyorum tşk ederim

fikriye ve mikriye abla terapi cafede çalışıyorlar 50 tl ye bakıyolar ama etlik de bi falcı var muhhteşem baktırmak isteyen varsa numarasını verebbilirim

ayy ben istiyorum telini bana mesaj atar mısın bende yeni öğrendiğim ve baktırıp memnun kaldım falcı var bende sana onunkini veririm mail adresinide bırak özle mesaj atamaıyorum henüz

Back
X