falmeraklısı niciyle yazan ve reklam amaçlı yasaklanan arkadaşla yazılarınız ne kadar benziyo? asagı yukarı aynı şeylerden bahsetmişiniz.
bilemiyorum kendisini ama sitenin polisi olmuşsun sende herkesi kötülemekle kendi reklamını yapıyor olmayasın fal işi eğlence işi olduğunu biliyor olman lazım allahtan başka kimse bilemez geleceği parası olmayan veya para sıkıntısı çeken insanlar için bu eğlence pahalı zaten hem 5 tl verip hemde geleceği öğrenmek istemek kadar saçma birşey de yok ayrıca sdc bu fal köşesinde yorum yapmıyorum makjaj ve bakımlada ilgileniyorum o zamanda mı reklam yapıyorum haa evet evde üretim atölyem var hatta çok bilinen markalarıda üretiyorum sonrada burda reklam yapıyorum paraya para demiyorum insaları töğmet altında bırak sen falcı önerirken eleştirirken reklam olmuyor mu biz nerden bilelim onun adamı olmadığını sen dürüstsün herkes yalancı öyle mi herkes aptal bir sen akıllsıın yani kimse kimseyi anlamıyor bir tek senin var sen söylemesen herkes batacak komiksin sen ya