• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ben bir falcıya gittim ismi şule tarot ve kahve karısık baktı gercekten iyiydi tavsiye edrim en cok isim vuruşları süperdi hepsi tuttu ..yabancı bir arkadaşım gitti ingiliz vallaha onda isim tutturunca benim number one oldu .birde iinsanı daraltmıyor sıkmıyor neyse onu söyluyor yok sa yok varsa var demesi pozitif oluşu cok iyi benden tavsıye isterseniz tel .numarasını yazayım xxxxxxxxxx

Slmmm rica etsem telefon numarasını bana özleden atarsanız çok memnun olurum şimdiden tşk ederim

ben bir falcıya gittim ismi şule tarot ve kahve karısık baktı gercekten iyiydi tavsiye edrim en cok isim vuruşları süperdi hepsi tuttu ..yabancı bir arkadaşım gitti ingiliz vallaha onda isim tutturunca benim number one oldu .birde iinsanı daraltmıyor sıkmıyor neyse onu söyluyor yok sa yok varsa var demesi pozitif oluşu cok iyi benden tavsıye isterseniz tel .numarasını yazayım xxxxxxxxxx

Şule hangi cafede ne kadara bakıyor? Bir de gırgırdaki Duygu'ya baktıranlar var mı memnun kaldınız mı?

Kizlr ben inanilmaz merakliyimdir fala.. Biri "surda iyi bi falci var" desin ben kosa kosa giderim.. Konur 2 sokakta balkon cafe var medyum serhat diye.. 1 kere gittim baya iyi bakti. Sok olmustum soru soramadim.. Bu nedenle 2.ye gittim hic begenmedim.. Meger ilk baktiginda iyi bakiyomus.. Hakikaten tavsiye ediyorum.. Ama eger giderseniz kesinlikle soru sorun.. O zaman 2 tarot cektiriyo ve cevapliyo.. Biraz pahali. Soyleki kahve+tarot 35 ama soru sormana izin vermiyo soracaksan diyoki su da gorebiliyorum diyo ve kahve + tarot + su falina bakiyo o da 50 tl.. Cok pahali yani!! Ama tavsiye ederin arkadaslar

Kizlr ben inanilmaz merakliyimdir fala.. Biri "surda iyi bi falci var" desin ben kosa kosa giderim.. Konur 2 sokakta balkon cafe var medyum serhat diye.. 1 kere gittim baya iyi bakti. Sok olmustum soru soramadim.. Bu nedenle 2.ye gittim hic begenmedim.. Meger ilk baktiginda iyi bakiyomus.. Hakikaten tavsiye ediyorum.. Ama eger giderseniz kesinlikle soru sorun.. O zaman 2 tarot cektiriyo ve cevapliyo.. Biraz pahali. Soyleki kahve+tarot 35 ama soru sormana izin vermiyo soracaksan diyoki su da gorebiliyorum diyo ve kahve + tarot + su falina bakiyo o da 50 tl.. Cok pahali yani!! Ama tavsiye ederin arkadaslar

çok pahalıymış o ya..tek bir soru cevabı için değmez diyorum. tabii belki farklı düşünenler olacaktır da 20-25 aralığından fazla hak eden falcı görmedim ben henüz. o da olacak diye değil de terapi diye gidecekseniz. kimseye anlatamadığınız ya da soramadığınız şeyleri konuşacak biri gibi düşünüp giderseniz.

annem bugün Mihriye ye gitmiş baya uzun bakmış söyledikleri de gayet tutarlı abimin kpss si için puan bile verdi inşallah söyledikleri çıkar burda pek tutulan bi falcı değil ben bikere gittim memnum kalmıştım sizinlede paylaşmak istedim
inanma banada bundan tam 2 sene önce bir konu hakkında %100 bahar ayında olcak demişti kendisine gittiğimde o ozamandı deyip kıvırdı ağızları çok güzel laf yapıyor ama falcıların müşteri kaybı korkusu yok o yüzden hep atıyorlar çünkü bu işin o kadar çok meraklısı var ki....

inanma banada bundan tam 2 sene önce bir konu hakkında %100 bahar ayında olcak demişti kendisine gittiğimde o ozamandı deyip kıvırdı ağızları çok güzel laf yapıyor ama falcıların müşteri kaybı korkusu yok o yüzden hep atıyorlar çünkü bu işin o kadar çok meraklısı var ki....

Ankarada zaten bilen bi falcı yok o kadar güzel şeyler söylemişki inanmak istiyor insan...ama sevgilimden ayrıdığımda ankarada gitmediğim falcı kalmadı herkes dönecek dedi bi mihriye bide figen dönmeyecek dedi 1 yıl oldu ne gelen var ne giden açıkçası beni boş bi umuttan kurtardığı için seviyorum açıkçası

Cidan'da Zümrüt'e gittim bugün. Epeyce uzun sürdü kahve falı ve bir sürü detay , ayrıntı verdi. 15lira.
Eski sevgilimin dış görünüşünü, burcunu ve baş harfini söyledi direkt.En çok bunda şaşırdım.
Çok tatlı bir kız. Müşterisi o kadar çoktu ki onu seçtim ben de.
Aslında Figen'e gidecektim ama yoktu. O yüzden böyle oldu.
Beğendim Zümrüt'ü. :31:

Cidan'da Zümrüt'e gittim bugün. Epeyce uzun sürdü kahve falı ve bir sürü detay , ayrıntı verdi. 15lira.
Eski sevgilimin dış görünüşünü, burcunu ve baş harfini söyledi direkt.En çok bunda şaşırdım.
Çok tatlı bir kız. Müşterisi o kadar çoktu ki onu seçtim ben de.
Aslında Figen'e gidecektim ama yoktu. O yüzden böyle oldu.
Beğendim Zümrüt'ü. :31:

peki gelecekle ilgili tutarlı şeyler söyledi size eski sevgilinizin şuanki durumu falan söyledimi??bide Zümrüt orda bçalışan kısa boylu bayan mı

peki gelecekle ilgili tutarlı şeyler söyledi size eski sevgilinizin şuanki durumu falan söyledimi??bide Zümrüt orda bçalışan kısa boylu bayan mı

Gelecekle ilgili söylediklerinin tutarlı olup olmadığını bilemem ki şimdiden. O kısım belirsiz.
Kilolu ve kıvırcık saçlı. Boyunu bilmiyorum, oturuyordu çünkü. 20 yaşında ama daha büyük görünüyor.
Eski sevgilimin şu anki durumunu söyledi.
Hiç de umrumda değil kendisi, zaten ben ayrıldım ama baya şey çıktı onunla ilgili. :31:

kızlar yarın falcıya gidicem arkadaşımın ısrarıyla ama falcı sürekli soru sorulmasını istiyormuş ? ne sorayım ben genelde soru sormam dinlerim. Ne sorsam

Gelecekle ilgili söylediklerinin tutarlı olup olmadığını bilemem ki şimdiden. O kısım belirsiz.
Kilolu ve kıvırcık saçlı. Boyunu bilmiyorum, oturuyordu çünkü. 20 yaşında ama daha büyük görünüyor.
Eski sevgilimin şu anki durumunu söyledi.
Hiç de umrumda değil kendisi, zaten ben ayrıldım ama baya şey çıktı onunla ilgili. :31:

anladım ben orda kısa boylu bi bayana baktırmıştım ama o değilmiş..
bende gidiyim bir ara çünkü bakıyorum burda yorumlara sen her falcıyı begenmiyorsun
Ne güzel umrumda değil senn :))Vallaha benm umrumda ahlarımın tuttgunu görmek istiyorum:47:
benm falımdada çıkarsa iyi olur en kısa zaamanda gidecem.teşekkür ederim :)

arkadaşlar ben 2 kişi keşfettim. :

biri kader hanım yüksel caddesinde çalışıyor.
ikincisi adı aşkım veya aşkın oda sakarya da çalışıyor.
denemenizi tavsiye ederim.

form sitesinde yazılan bazı falcıları biliyorum.

- berfin hanım iyi bakar. ama fal ücreti yüksektir. henüz bende bir gelişme olmadı sadece 6 ayda 2 olay netleşti. okadarda önemli olan bir olay değil.
- nur hanım var oda iyidir. ancak bende sadece geçmişi bildi.
- havin hanım. sorunuza göre falınızı yorumluyor. hoş bir bayan elektriği iyi.
- ayşin diye bir hanım var. onu hiç beğenmedim. direk size büyü muskadan bahsediyor. eğer bunu çözdürürsen sevdiğin sana gelecek diyor. sakın kanmayın. eğer ruhsal bir çöküntü içindeyseniz sizi gafil avlayabilirler bu tür falcılar. nitekim de öyle oluyor.
- bunlardan biri de asya adında bir bayan. oda der sende büyü var diye.
- bide deniz diye biri vardı. oda aynı şekilde.

gidecekseniz size büyü muskadan bahsetmeyen falcıları tercih etmeniz. falcıların sakın psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin. bu tür şeylere de rabet etmeyin. çünkü yönlendirdikleri için, allah korusun başına haller gelebilir. kendimden tecrübeliyim.

- helinle sohbet edeceksiniz. biraz aksi bir bayandır. hani ev toplantılarına gidersiniz de arkadaşlar arasında fal bakarsınız ya o türden fal bakar. bana söyledikleri hiç bir şeklide çıkmadı. çıksaydı 4 yaşında bebişim olurdu. :)
- birde tandoğan da bir bayan var. formda adı geçiyor. ama ben şimdilik hatırlayamadım. bayan güzel biri. ama bana 42 yaşında evlenebileceğimi söylemişti. :) 6 sene sonra yani. artık siz düşünün.

- bahar hanım vardı. konur sokakta sanırım halen ordamı bilmiyorum. oda güzel fal bakar.

güler yüzlü olanlarına ve elektrik aldığınız falcılara fal baktırmayı tercih edin. sırf çok iyi biliyor diye tercih etmeyin. biraz kaprisli oldukları için rahatlayacağınız yerde geriliyorsunuz. geriyorlar. zaten yeteri kadar sıkıntılı bir toplumuz :)

benim fal derseniz hiç bir şekilde çıkmadı. bende sizin gibi beklemedeyim. ama sürekli falcı değiştirmeyin derim. ilerleyen zamanlarda psikolojik olarak sizi yıprattığını fark edeceksiniz. terapi gibi baktırın.
genelde falcılar beklentiniz olan olayları size anlatıyor. eğer aynı falcıya sürekli giderseniz ve bir gelişme olmadığını söylerseniz. bu seferde hayatınıza yeni biri girecek diyorlar. artık nasıl tutururabiliyorlarsa.

arkadaşlar ben 2 kişi keşfettim. :

biri kader hanım yüksel caddesinde çalışıyor.
ikincisi adı aşkım veya aşkın oda sakarya da çalışıyor.
denemenizi tavsiye ederim.

form sitesinde yazılan bazı falcıları biliyorum.

- berfin hanım iyi bakar. ama fal ücreti yüksektir. henüz bende bir gelişme olmadı sadece 6 ayda 2 olay netleşti. okadarda önemli olan bir olay değil.
- nur hanım var oda iyidir. ancak bende sadece geçmişi bildi.
- havin hanım. sorunuza göre falınızı yorumluyor. hoş bir bayan elektriği iyi.
- ayşin diye bir hanım var. onu hiç beğenmedim. direk size büyü muskadan bahsediyor. eğer bunu çözdürürsen sevdiğin sana gelecek diyor. sakın kanmayın. eğer ruhsal bir çöküntü içindeyseniz sizi gafil avlayabilirler bu tür falcılar. nitekim de öyle oluyor.
- bunlardan biri de asya adında bir bayan. oda der sende büyü var diye.
- bide deniz diye biri vardı. oda aynı şekilde.

gidecekseniz size büyü muskadan bahsetmeyen falcıları tercih etmeniz. falcıların sakın psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin. bu tür şeylere de rabet etmeyin. çünkü yönlendirdikleri için, allah korusun başına haller gelebilir. kendimden tecrübeliyim.

- helinle sohbet edeceksiniz. biraz aksi bir bayandır. hani ev toplantılarına gidersiniz de arkadaşlar arasında fal bakarsınız ya o türden fal bakar. bana söyledikleri hiç bir şeklide çıkmadı. çıksaydı 4 yaşında bebişim olurdu. :)
- birde tandoğan da bir bayan var. formda adı geçiyor. ama ben şimdilik hatırlayamadım. bayan güzel biri. ama bana 42 yaşında evlenebileceğimi söylemişti. :) 6 sene sonra yani. artık siz düşünün.

- bahar hanım vardı. konur sokakta sanırım halen ordamı bilmiyorum. oda güzel fal bakar.

güler yüzlü olanlarına ve elektrik aldığınız falcılara fal baktırmayı tercih edin. sırf çok iyi biliyor diye tercih etmeyin. biraz kaprisli oldukları için rahatlayacağınız yerde geriliyorsunuz. geriyorlar. zaten yeteri kadar sıkıntılı bir toplumuz :)

benim fal derseniz hiç bir şekilde çıkmadı. bende sizin gibi beklemedeyim. ama sürekli falcı değiştirmeyin derim. ilerleyen zamanlarda psikolojik olarak sizi yıprattığını fark edeceksiniz. terapi gibi baktırın.
genelde falcılar beklentiniz olan olayları size anlatıyor. eğer aynı falcıya sürekli giderseniz ve bir gelişme olmadığını söylerseniz. bu seferde hayatınıza yeni biri girecek diyorlar. artık nasıl tutururabiliyorlarsa.

aklımda kalan falcılar bunlar. tarih olaylarına da pek kulak verip önemsemeyin. mesela bana verilen hiç bir tarih tutmadı. hiç bir falcı tarih tutturamaz.

aklımda kalan falcılar bunlar. tarih olaylarına da pek kulak verip önemsemeyin. mesela bana verilen hiç bir tarih tutmadı. hiç bir falcı tarih tutturamaz.

canım sağol paylaştığın için gittiğin falcıları söylediklerinin çoğunu ilk kez duydum çünkü :) peki 2 hanımdan bahsettin iyiler diye onların nerede çalıştıklarını da söylersen çok sevinirim :)

Avanti Deniz eh işte bilir, yüzde kırk falan.
benimle ilgili daha çok şey tutturuyordu ama iki kez arkadaşımı götürdüm hiç memnun kalmadılar.
bir arkadaşıma ayrıldığı sevgilisi için "sana asla dönmeyecek, arkandan k..ar diye konuşuyor, seni basit görmüş, adamın hayatında bir sürü kadın var" demişti. kız adamla evlendi birkaç ay içinde. o yüzden güvenim yok.

Mihriye ise bende tarihi tutturmuştu. atıyorum aralık ayında baktırdım fala. "eski sevgilin 14 şubat'a kadar dönecek, sabret kesinlikle arama", dedi. sabrettim, başka şansım da yoktu, arayamıyordum. 13 şubat'ta aradı adam beni.

Yaşar hanım'ın bana yakın vadede söylediği 2 şey tuttu. 1ini bekliyordum zaten de 2.sine hiç ihtimal vermemiştim açıkçası. İleri vadede söylediklerinden pek umudum yok ama bakalım.
Bu arada Yasemin hanımın da söylediği 2 şey dolaylı olarak çıktı gibi ama anlattığı, ya da bende beklenti oluşturduğu şekilde gerçekleşmedi.
Yaşar hanıma bir daha gidebilirim belki bilemiyorum. Kız kardeşime baktıklarından çıkan olmamış, o yüzden kafam karışıyor.

Back
X