• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

gülbaşak'tan memnun olanlar kapısını aşındırmaya devam etse de burda 1-2 kullanıcıyı daha ikna ederim çabasıyla zaman kaybetmese hiç. falcılarını bulmuşlar ne güzel, forumca sevinçlerini paylaşıyoruz, Allah artırsın ama o kadının burdaki reklam çalışmaları artık irite edici seviyede, bi elini eteğini çekse keşke - tutmadı işte, daha neyin peşinde? hayır yani kanıp giden birkaç kişi oldu, onlar da geldi görüşlerini pişman olmuş şekilde yazdı. forumda yeni olan arkadaşlar, ya da üye olmadan takip edenler inşallah eski sayfalarda kullanıcıların bu görüşlerini dikkate alırlar. üzülüyorum ben böyle her adı geçen falcıya kanıp gidince, dökülen paralara yazık günah.

neyse gelelim daha biz falcılarını bulamayanlara:) kızlar yasemin hanımı soranlar olmuş, telefonumda bir sıkıntı var numarasını yazamıyorum ama rehberimi geri getirir getirmez yollarım. bir de izmir caddesi sevgi cafe'deki nur mu nuran mı ismini tam hatırlamıyorum ona gittim. ilk izlenimim fena değildi ama 1 aylık tatile çıktı o da, bayramdan sonra burda. bir de sizler için dev bir çalışma daha yapıp eylül'ün numarasını bulmuştum ama telefonumda şuan sorun olduğu için ona da ulaşamıyorum tabi:)
bir de bugün eskişehir'den bir arkadaşım geldi, orda odun pazarında fal bakan kadriye diye bir kadından daha önce bahsetmiştim, eski sayfaları okuyanlar bilir. bir sürü kişiden çok iyi olduğunu duymuştum. arkadaşımla bugün konuşurken 5 sene önce onun da kadriye'ye gittiğini öğrendim. arkadaşım öyle çok fal düşkünü biri değildir ama "bana tutturabilen tek falcıydı, o zamanlar dediklerini dikkate almamıştım da bir bir çıktı" dedi. neyse işte en yakın zamanda kadını arayıp atlayıp gideceğim yanına. görüşlerimi yazarım da gidenler bilenler varsa duyumlarını paylaşsın lütfen. şimdilik benden bu kadar, kendinize dikkat edin reklamcılardan uzak durun.

verzogen yine döktürmüşsün hızına yetişmenin mümkünatı yok! reklam konusuna gelince hala arkadaşların ayırt edememesi beni cidden şaşırtıyor.
sevgi kafedeki nura bende gitmiştim pozitif güleryüzlü bir kadın. ancak bana dediği hiçbişey çıkmadı..
yasemin ve eskişehirdeki kadın için sana takılmayı düşünüyorum. umarım zamanlarımız uyar.haberlerini bekliyorum.

Herkese merhaba,

Ben forumda yeniyim ama uzun süredir belirli başlıkları okuyucu olarak takip ediyordum. Ben İstanbul'da yaşayan bir Ankaralıyım. Bir süre Ankara'da olacağım ve bu arada da tavsiye edebileceğiniz bir falcıya gitmek istiyorum. Aslında mümkünse Çayyolu tarafında bir falcı bulmayı umuyorum ama forumu incelediğim kadarıyla sadece Çayyolu'nda Sevgi Cafe'den bahsedilmiş. Onları da birkaç gün önce aradım ama açan olmadı. Çayyolu olması şart değil elbette, her türlü önerinize açığım.

Bu aralar zor zamanlar geçiriyorum ve her ne kadar saçma olduğunu bilsem de o nedenle bir falcı arıyorum sanırım...

İStanbul'un fal sayfası baya bi kalabalık :1: Ankara'da o kadar iyi bir falcı yok maalesef canım

Aslında haklı olabilirsin ama hazır Ankara'dayken bir şansımı deneyeyim dedim.

Daha önce Karamel Kafe'yi methetmişti birileri ama oranın da telefonunu ve adresini bulamıyorum, sadece Karanfil'de olduğunu biliyorum. Bilen kimse var mı acaba?

Merhaba,
Geçenlerde Bahçeli Gülbaşak Hanım'dan randevu almıştım. Randevu öncesi forumda sorduğum soruya henüz karşılık alamamış olmama rağmen maalesef gittim.
Çok yuvarlak şeyler söylemesine rağmen onlar bile tutmadı. Bir de devamlı insanın gözünün içine bakıp doğru mu söylüyorum der gibi bir havası vardı. Ben pek tepki vermediğim için de biraz sinir oldu sanırım bana. Sözün özü ben memnun kalmadım. Paylaşmak istedim.

ben bugün waffle yemek için bir yere oturdum bahçelide. bir hanım daha vardı yan masada, dönüp bana siz de mi seyansa geldiniz dedi, ben önce anlamadım, sonra ortaya çıktı ki gülbaşak ın çalıştığı yermiş, küçücük bir waffle dükanı. ben bahçelide oturduğum için hatta ilk başta GÜl sandım. herneyse, ordaki kadının arkadaşına bakılıyormuş o anda içerde.

söylemek istediğim şey, kesinlikle randevusuz bakmıyor diyenler oldu forumda, öyle bişey yokmuş. zira o kadınlar tesadüfen gelmiş. ben de waffle yemek için ordaydım. beni de fal için geldi sandılar ısrarla sizi sıraya alalım mı dediler, ortada bir sıra olmadığı hade.
kadın yaşam koçuymuş, ama kendi öz kızı dükkanda waffle pişiriyor... kızına ve kendisine bakınca koçluk bir durumu olmadığı belli... baktırmadım ama gözlemlerimi paylaşmak istiyorum... bu arada sordum 50 tl. ye bakıyormuş.

Herkese merhaba,

Ben forumda yeniyim ama uzun süredir belirli başlıkları okuyucu olarak takip ediyordum. Ben İstanbul'da yaşayan bir Ankaralıyım. Bir süre Ankara'da olacağım ve bu arada da tavsiye edebileceğiniz bir falcıya gitmek istiyorum. Aslında mümkünse Çayyolu tarafında bir falcı bulmayı umuyorum ama forumu incelediğim kadarıyla sadece Çayyolu'nda Sevgi Cafe'den bahsedilmiş. Onları da birkaç gün önce aradım ama açan olmadı. Çayyolu olması şart değil elbette, her türlü önerinize açığım.

Bu aralar zor zamanlar geçiriyorum ve her ne kadar saçma olduğunu bilsem de o nedenle bir falcı arıyorum sanırım...

dikmendeki yasemin hn. önerebilirim sana

Aslında haklı olabilirsin ama hazır Ankara'dayken bir şansımı deneyeyim dedim.

Daha önce Karamel Kafe'yi methetmişti birileri ama oranın da telefonunu ve adresini bulamıyorum, sadece Karanfil'de olduğunu biliyorum. Bilen kimse var mı acaba?

clarissa, çayyolu taraflarında biri olabilir mi demişsin. ben gecen sene bilkent park sitesinde birine gittim. adı ebru idi ama sanırım su ermeni ebru ile bir alakası yok. bu kadın renkli gözlü sarışın orta boylu bir kadın ve çoğu falcının dedigi ( pınar dahil) seylerin aksini söyledi ve eninde sonunda onun dedigi cıktı :) yanlıs hatırlamıyorsam marakeshteydi. ama oranın falcısı degil, bir arkadasımın mekanı fal baktırmak isteyen oldukça geliorum demişti. 30 tlye baktı, bakarken pek tatmin etmemişti ama dediklerinden yaşadıklarım oldu...

clarissa, çayyolu taraflarında biri olabilir mi demişsin. ben gecen sene bilkent park sitesinde birine gittim. adı ebru idi ama sanırım su ermeni ebru ile bir alakası yok. bu kadın renkli gözlü sarışın orta boylu bir kadın ve çoğu falcının dedigi ( pınar dahil) seylerin aksini söyledi ve eninde sonunda onun dedigi cıktı :) yanlıs hatırlamıyorsam marakeshteydi. ama oranın falcısı degil, bir arkadasımın mekanı fal baktırmak isteyen oldukça geliorum demişti. 30 tlye baktı, bakarken pek tatmin etmemişti ama dediklerinden yaşadıklarım oldu...

o kadına ben de gittim 3 sene önce filan, ismini bile bilmiyorum - marakesh ya da o zamanlar esperanza'da bakıyordu sanırım. tipini net hatırlıyorum, hoş bir bayandı. falı tipi kadar iyi değildi ama:p bana tek bir dediği çıkmadı, hep attı - ilerisini geçtim anı bile bilememişti. bittikten sonra arkadaşlarla konuşmuştuk onlar da hiç memnun kalmamıştı. sana enerjisi tutmuş demek ki.

ben de çayyolu'ndaki deniz'i merak ediyorum - 2 deniz var piyasada, eğer bu benim dediğimse 2007'de bana baktığı falda ne dediyse yaşadım. sonra kaybettim izini, daha doğrusu peşine düşmedim.

o kadına ben de gittim 3 sene önce filan, ismini bile bilmiyorum - marakesh ya da o zamanlar esperanza'da bakıyordu sanırım. tipini net hatırlıyorum, hoş bir bayandı. falı tipi kadar iyi değildi ama:p bana tek bir dediği çıkmadı, hep attı - ilerisini geçtim anı bile bilememişti. bittikten sonra arkadaşlarla konuşmuştuk onlar da hiç memnun kalmamıştı. sana enerjisi tutmuş demek ki.

ben de çayyolu'ndaki deniz'i merak ediyorum - 2 deniz var piyasada, eğer bu benim dediğimse 2007'de bana baktığı falda ne dediyse yaşadım. sonra kaybettim izini, daha doğrusu peşine düşmedim.

hmmm bende de tek tük seyler çıkmıştı zaten, herkesin kolaylıkla tahmin edeceği seyler. bir daha gitmeyi ben de tercih etmem. çayyolunda deniz diye birini duymadım ben ama 2 sene önce bahçeli konakta travesti gibi bir denize baktırmıştım. olan 30 tlye oldu salladıkça salladı. her duyduguna gitmemek gerektigini biraz gec de olsa anlıyor insan :) dikmendeki yasemin hanımı merak ediyorum ama. bir de gamze sahin die birisini buldum bu siteden. facebookta da sayfası var. herkes övdükçe övmüş ama önce oara yatırıyormuşsun sonra sana internetten bakıyormuş. o açıdan biraz sıkıntı olmuş. facebookta ankarada yasadıgı yazıyor keşke ulaşabilsek de 3 5 kişi bir cafede fln buluşsak öyle baksa. çnkü önce para verip de internetten fal baktırma olayı biraz sacma geldi bana ...

Verzogen yorumlarin icin cok teskkurler..ama sanirim hala bulamadin telefon rehberini..:((yasemini cok merak ediyorum ben..bilen baktiran biri lutfen telini veya adresini mesaj atarsa cok sevinirim...

hmmm bende de tek tük seyler çıkmıştı zaten, herkesin kolaylıkla tahmin edeceği seyler. bir daha gitmeyi ben de tercih etmem. çayyolunda deniz diye birini duymadım ben ama 2 sene önce bahçeli konakta travesti gibi bir denize baktırmıştım. olan 30 tlye oldu salladıkça salladı. her duyduguna gitmemek gerektigini biraz gec de olsa anlıyor insan :) dikmendeki yasemin hanımı merak ediyorum ama. bir de gamze sahin die birisini buldum bu siteden. facebookta da sayfası var. herkes övdükçe övmüş ama önce oara yatırıyormuşsun sonra sana internetten bakıyormuş. o açıdan biraz sıkıntı olmuş. facebookta ankarada yasadıgı yazıyor keşke ulaşabilsek de 3 5 kişi bir cafede fln buluşsak öyle baksa. çnkü önce para verip de internetten fal baktırma olayı biraz sacma geldi bana ...

ben gamze hanıma 2 kere baktırdım, ikisinde de yakın tarihleri tuttu memnun kalmıştım. sonra kadın bir hastalık geçirdi, bir de facebook ve msn adresleri hacklenmiş aylarca girememiş, geçen hafta geri almış girip yazdı. neyse işte uzun bir aradan sonra tekrar iletişime geçtim kendisiyle, bu pazar gününe randevulaştık ama msn'e gelmedi. parasını ödememiştim ama zaten. bir de bi yerde çalışmaya başlamış part-time. fal mı bakıyor yoksa başka bir işmi bilemiyorum ama görüşmeye yanaşacağını pek sanmıyorum.

Verzogen yorumlarin icin cok teskkurler..ama sanirim hala bulamadin telefon rehberini..:((yasemini cok merak ediyorum ben..bilen baktiran biri lutfen telini veya adresini mesaj atarsa cok sevinirim...

telefonum bozuk hala cnm. bir de zaten yasemin hanım da burda değil, yakın bir zamanda aramıştık öbür aya gelecek.

ben gamze hanıma 2 kere baktırdım, ikisinde de yakın tarihleri tuttu memnun kalmıştım. sonra kadın bir hastalık geçirdi, bir de facebook ve msn adresleri hacklenmiş aylarca girememiş, geçen hafta geri almış girip yazdı. neyse işte uzun bir aradan sonra tekrar iletişime geçtim kendisiyle, bu pazar gününe randevulaştık ama msn'e gelmedi. parasını ödememiştim ama zaten. bir de bi yerde çalışmaya başlamış part-time. fal mı bakıyor yoksa başka bir işmi bilemiyorum ama görüşmeye yanaşacağını pek sanmıyorum.

gamze hanım sarışın renkli gözlü erzurumlu olan bayan mı?

kızlar bişey sorucam evin kafede gülcan nasıldır çıkar mı falları?arkadasım götürdü beni de ona çıkmış biliyo dedi herşeyi ki bildi nokta atışları iyiydi ama çıkar mı çıkmaz mı genelde ne diosunz

kızlar bişey sorucam evin kafede gülcan nasıldır çıkar mı falları?arkadasım götürdü beni de ona çıkmış biliyo dedi herşeyi ki bildi nokta atışları iyiydi ama çıkar mı çıkmaz mı genelde ne diosunz

bana dediği şeyler çıkmadı. fal bakarken çok nokta atışı yapmıştı üstelik ama sonra fos..

Gülcan bende de çok fazla nokta atışı yapmıştı canım. Sonrası ne tuttu diyebilirim.

Evim cafe selanik caddesine 2. şubeyi açmış oradakiler 5 liraya bakıyormuş ben de geçen uğradım kim var ki diye menekşeyi koymuşlar daha önce de bahsetmiştim hiç memnun kalmadım diye aklınızda bulun kızlar çok saçma sapan şeyler söylüyor ne dediği belli değil 5liraya bile yazık yani. Onun olduğunu duyunca geri döndüm kapıdan :D

Back
X