• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Yasemin Hanım 40 liraya değecek gibi mi bakıyo az bir rakam değil yani sonuçta o parayı verdikten sonra baya bir beklentim olur bir de bu ara Evim'deki Oğuzhan'ı duyuyorum gideniniz var mı

dilek hanımdan biz çok memnun kaldık arkadaşlarla ; yıldız hanıma gitmedim

Senin de Dilek'i övdüğün yetti ya. :D Kimse yemez burada. :27:
Azıcık mesajın var hepsinde de yere göğe sığdıramıyorsun bahsettiğin ismi.
:27::27::27:

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba yaprak89, eğer dikmendeki yasemin hn. telefonunu istersen verebilirim ama mail adresini silmişim, yasemin hn. fena değil kesinlikle bi şey var o hanımda, geleceği ise bilmiyorum henüz tutan bi şey olmadı, görücez?

bu arada sana gönderdikten sonra yaşar hn. gittin mi merak ettim? bende henüz gerçekleşen bi durum olmadı!!
Arkadaşlar bana Yasemin hanımın telefon numarasını mesaj atabilirmisiniz?

kızlar yasemin hnmın numarasını ben de rica ediyorum. eğer haftasonu gitmeyi düşünen de olursa birlikte gidebiliriz. evinde bakıyomuş sanırım ?

uzun bi aradan sonra ki bu ara 1 yıl gibi :) figen e gittim. kadın bana en son ne zaman gittiğimi filan söyledi. hiç bilgimin olmadığı bi konu ile ilgili olarak çok kesin yorumlar yaptı. teyit etme şansım da olmadığı için hem çok üzüldüm hem de hayalkırıklığına uğradım. içimden bi ses inş. haksız çıkar diyor ama içgüdülerim de haklı olabilir diyor. 1 saate yakın baktı sanırım fal+tarot olunca. çok sıra da yoktu. sanırım benim frekansımın tuttuğu falcılardan biri olacak ama dediğim gibi fal boyunca gerçekten çok çok üzüldüm. hayırlısı olsun diyorum. haksız yere beni üzenleri de bi üzen bulunsun diyorum.

durum böyle olunca yasemin hnmı merak ettim tabii..o kişinin ağzından konuşabiliyormuş denince. umarım tlfnunu ileten biri çıkar.

arkadaşlar ankarada o kadar çok kişiye fal baktırdım ama şimdi gerçekten iyi birine ihtiyacım var

son zamanlarda eylül'e gidenler yorumlarını paylaşabilir mi arkadaşlar? memnun kalıp kalmadıklarını merak ediyorum, ona göre deneyeceğim ben de.

son zamanlarda eylül'e gidenler yorumlarını paylaşabilir mi arkadaşlar? memnun kalıp kalmadıklarını merak ediyorum, ona göre deneyeceğim ben de.

Slm yaprak89,destina,verzogen yasemin hanımın numarasını bana da verirmisiniz özel mesaj hakkım yok inanın denemediğim falcı kalmadı zor durumdayım şimdiden teşekkür ederim

Back
X