- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
Tryamour benim burada okuduklarim kadariyla Yildiz in super bildikleri de var, hic bilemedikleri de var; ben super bildikleri tarafindanim. Istanbulda bir arkadasim benim falcim Yildiz dir diye tutturmustu hatta fal krizi tuttugunda atlar Ankara'ya Yildiz'a gelir:) Bana guzel seyler soylerken bile havasi negatifti, ben de buraya takildim. Selanik'teki Mustafa'yi da begenen cokmus, senin frekans bunlara uymadi galiba :) Benim arkadas 3-4 gun once Ehlikeyf'teki Mustafa'ya gitmis ve cok memnun kalmis. 5 liralik fal diye reklam varmis, bizimki tarot+kahve 30a baktirmis. Benim 6. hissim de fena degildir, bahcelideki medyum Su'nun actigi tarotta ben de bir seyler hissettim, bana dogruymus gibi geldi. Rukiye'den de yukselen enerjiyi hissettigim oldu ama en cok sakaryadak' Nurcan Hanimin pozitifligi bana bulasmisti, benim frekans en cok onunla tutuyor galiba.
Ankara'da iyi falci yok diyorlar , ben Istanbula gittigimde bir Mercan Sayhan varmis ona gidicem galiba :) Bir de Bakirkoyde marinada bir cafede Duygu varmis, onun da oveni cok. Ben bu ay yurtdisina gidiyorum, fal krizim tutarsa Mercan Hanim telefonda da bakiyormus, onu ararim :)
Yıldız'ın da Mustafa'nın müşterisi çok fazla zaten. Belli bir kitleleri var. Demek ki bir şeyler biliyor bu insanlar.
Bana tutmamış olması bir şeyi değiştirmez.
Bu arada yurt dışı demişken bana da hep yurt dışına gideceğimi söylüyorlar daha gidemedim.

İnşallah olur o da bir gün.