slm kızlar . aylardır takip ediyorum siteyi ve yeni üye oldum.Kızılay ve bahcelideki hemen hemen tüm falcılara gittim. çoktandır gitmiyorum tavsiye edeceginiz iyi bir falcı varmıı
yani bu enerji işi bende baya birilerine gittim
bahçelide koyu kahvede süheyla hanım var dedikleri bende nerdeyse çıkıyo çıkmayan eski sevgilimin bana geri dönmemesi ama hala hala onunla bişiyler olucağını söylüyo ama zaman vermiyo artık bir buçuk 2 ayda bir giderim yanına yani hiç yoktan terapi gibi oluyor diğerleri gibi ticari bi kaygısı yok, 4 fala birden bakıyo ilk gidene 35 tl alıyo bence 4 fala göre ankara düzeyinde bide kalitesini düşünürsek normal fiyatı diğer gittiklerinizde ele bakmıyo
kızılayda eylül kafe de mustafa var 2 kere gittim ilkinde dedikleri şeylerin hepsi çıktı yakın zamana bakıyo 2. sinde de geçmişe yönelik bildi bakalım diğerini bilicek mi kahve+ tarot 20 ye bakıyo bana
bir de taynat da meryem vardı onunda dedikleri çıktı 2 ay kadarönce gitmiştim ama bi kere gittim buna kahve + tarot 25e bakıyo
diğerlerinden açıkcası bende pek memnun kalmadım yıldız dan neslihandan nuraydan canan var bide adlarını hiç bilmediğim 5 er 10 ar liralık falcılar