• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

silmiştim ama okumuşsunuz galiba:) küçük de var büyük de. ama asıl 3-4 gün sonra bir gelişme olursa muhakkak burda açıklayacağım, çünkü gerçekten çok büyük olacak

Okumadım. Çünkü baktığımda silinmişti zaten. sempatiksalakcinni

Hayırlısı olsun.

Merak etmiştim ben de. :delphin: Niye deşifre olasınız ki? Neyse sizin bileceğiniz iş napalım. :delphin:

bende gıdecek arkadaslara
tunalı hılmı de tılsım cafe var orayı onerebılırım
tarot+kahvefalı+ el falı 30 tlydı

Eylül olumsuz şeyler de söylemişti. Mesela yine önemli bişey sordum olmayacak dedi hatta ısrar ettim. Ben orası olarak görmüyorum dedi. 1 Hafta sonra belli olacak. Yani moralimizi bozmayalım pembeliler. delikafadulden

ben İstanbul'luyum ama Ankara'ya kuzenime kalmaya gitmiştim.Beni bi falcıya götürmüştü
Kızılay'da Karanfil sokak mıydı,onun karşı sokağında mıydı orda bi yerdeydi cafe
merdivenlerden aşağı iniyosun bi odası vardı
Bi erkek bakıyodu ve ne dediyse tutmuştu..
Şaşırıp kalmıştık kuzenimle..
Kuzenle görüşünce söylerim adresini...

Eylül olumsuz şeyler de söylemişti. Mesela yine önemli bişey sordum olmayacak dedi hatta ısrar ettim. Ben orası olarak görmüyorum dedi. 1 Hafta sonra belli olacak. Yani moralimizi bozmayalım pembeliler. delikafadulden

Hayırlısı ne diyelim... :))))))

tunalıhilmi de bi pasaj içinde medyum aslı yıldız var. İnsanı çok bunaltıyor hoşlanmamıştım ben. Olumsuz konuşup insanı bunalıma sokuyor. Zaten şu annesini öldüren Başak vardı ya onun falcısıymış kafamçokkarıştı

ya bugün karanfilde bi yer duydum evim cafeymiş sadece fal bakıyomş sevda hanmmış baya iyi bakıyomuş..

tunalıhilmi de bi pasaj içinde medyum aslı yıldız var. İnsanı çok bunaltıyor hoşlanmamıştım ben. Olumsuz konuşup insanı bunalıma sokuyor. Zaten şu annesini öldüren Başak vardı ya onun falcısıymış kafamçokkarıştı

Ya bir de Münevver vardı ya sevgilisi kafasını kesmişti falan... Cem Garipoğlu'nun sevgilisi olan kız. İşte ona da en son ölmeden 15 gün önce falan gittiği falcısı sen çok güzel yerlere geleceksin, yurt dışına çıkacaksın, sevgilin seni çok üzüyor ama her şey düzelecek falan demiş. Direkt faldan soğuma sebebi işte. Sallamasyon çookkk... :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bugün karanfilde bi yer duydum evim cafeymiş sadece fal bakıyomş sevda hanmmış baya iyi bakıyomuş..

Bi apartmanda değilmi canım. 2. kat. Eşi alıyor insanları sıralıyo falan .. Eğer aynı kişiyse bahsettiğimiz bolca atıyor o kadın..

Figen'e gidenlere soruyorum

bugün de arkadasım gitti ikimize de aynılarını söylemiş :))s'lerden uzak durun ve idrar yolu ve tiroide dikkat edin size de dedimi bunları
?

Figen'e gidenlere soruyorum

bugün de arkadasım gitti ikimize de aynılarını söylemiş :))s'lerden uzak durun ve idrar yolu ve tiroide dikkat edin size de dedimi bunları
?

İdrar yolu bana da demişti sanırım ama s'lerden uzak durun nedir anlamadım. :D

idrar yolu ve tiroid sorunu bayanların büyük bi çoğunluğunda var zaten aklinialirimsmile

Bana bel ağrısına dikkat et dedi o da var gerçekten. S 'li bayandan uzak dur dedikodu yapıyor dedi. Bi gıcığı var demek s'li bi bayanlarakaydirigubbakcemile3 .Biz bi falcida karar kılana kadar ömrümüz bitecek valla.:bbo:

Geleceği bilmiş olan ama önemli ama önemsiz olaylarda bi tek gül abla oldu. O da her baktığında değil ama. Diğerlerini düşünüyorumda gelecekle ilgili ayrıntı veren yok. Soru sorduktan sonra herkes olacak ya da olmayacak der. Önemli olan kendiliğinden birşeyler anlatmaları. Ta ocağa tarih verdiler dedikleri çıkarsa giderim artık.

Back
X