• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Ben yarın saat 13:00 batikent tarafından gelen bir bayan var ona bastırıcam kadını çok met ettiler yabancısından tut kadın Tunalı Çankaya bir sürü müşterisi var biraz pahalı Kızılay'a göre ama bu fiyat olduguna göre kendine güveniyor sanırım deneyip Görücem. Bu pınar kim Peki merak ettim???
geçmiş iletileri okudum herkes bu bayandan bahsediyo benim de bi arkadaşım baktırmış. mütşti dedi. bilemiyorum öneremem ama ben denemek istiyorum.buradan arkadaşlar gitmiş sanırım.belki birine ulaşabilim diyorum.

geçmiş iletileri okudum herkes bu bayandan bahsediyo benim de bi arkadaşım baktırmış. mütşti dedi. bilemiyorum öneremem ama ben denemek istiyorum.buradan arkadaşlar gitmiş sanırım.belki birine ulaşabilim diyorum.

Pınar hanımı bilen ya da ulaşan rica etsem bana numrasını verebilir mi denemek istiyorum.Birbirimize yardımcı olsak ne güzel şu kızılayda bulunanlardan kurtulur dogru düzgün kişilere gider paramız arkadaşlar. Gerçekten iyi olana ulaşmak zor ben onu anladım diğer gidilenlere bakarsanız zaten dışardan adamın ağzına broşür sokuyorlar fal baktıralım diye yalan mı iyi olana ulaşmak zor ama. tekrar söylüyorum pınar nerde bakıyor ne kadar ve lütfen bilen ark bir zahmet numarasını versin.

Pınar hanımı bilen ya da ulaşan rica etsem bana numrasını verebilir mi denemek istiyorum.Birbirimize yardımcı olsak ne güzel şu kızılayda bulunanlardan kurtulur dogru düzgün kişilere gider paramız arkadaşlar. Gerçekten iyi olana ulaşmak zor ben onu anladım diğer gidilenlere bakarsanız zaten dışardan adamın ağzına broşür sokuyorlar fal baktıralım diye yalan mı iyi olana ulaşmak zor ama. tekrar söylüyorum pınar nerde bakıyor ne kadar ve lütfen bilen ark bir zahmet numarasını versin.

Cnm pınar en son rahatsızdı hatta ben baktıralı 1 sene oluyor. Aralıkta başlayacak demişlerdi aradıgımda. Sana özelden atarım nosunu. Ama belirtmek istiyorum, herkes herkesi begenmeyebilir ama pınar bende gayet basarılıydı bence.

Bu bayan kimdir siz de bana bi yardımcı olun bayanlar :))

bu bayan deniz hanım olabilir mi? oda batıkentte oturuyordu arkadaşınız ismini söylemiş miydi

batıkentteki bayan hakkında bilgi verebilir misiniz?en azından boş insanlarla maddi manevi kayıp vermiş olmayalım

canım aradığın zaman ayağına gelmesinden anlamalıydım ama kendime hakım olamadım işte 50 tl bayıldım geldim tek bir şeyde yakaladı beni ilişki olarak verdi gazı verdi gazı başka da ne iş ne aile böyle yoğun bakamadı bile birde arjantinlerden tunalıdan aşağı gelmiyorum orda müşterilerim var dedi mal bu bayanlar dedim içimdem.
şuan için benim falcım eylül başkada bişi diyemem verdiğim para helalı hoş olsun hiç değilse sohbeti bile yetiyor insana.onun dışında kaşınıyorum belki ama şu pınar çok pahalı değilse onu deniycem birde:))biri beni durdursunnnn:))

merhabalar

evet bugün eylüle gittim. su falına baktırdım. Mevcut durumu biliyor . İleri vadeli birçok şey söyledi ama yaşamak lazım tabi. Karıştım biraz açıkcası... Genellemeden çok daha somut olmasını isterdim aslında. Tam budur diyemiyeceğim. Süreyya hanım çok daha iyi gibi geldi. en azından yakın vadede verdiği bir çok şeyi yaşadım özelikle iskambil kağıdıyla baktığı dedikodu falı zaten yakın geleceği gösteriyor. En azından çok daha tatmin olmuş şekilde ayrılmıştım oradan.

Bende senin gibi eylüle giden biriyim açıkcası gezmediğim falcı kalmadı aralarında bir tek onu beğendim desem yeridir. aradan baya zaman geçmiş yaşadığın bir durum oldumu peki merak ettim ben çünkü daha yeni gittim zamanı var.onun dışında bu bahsettiğin sürayya kim ve nerde ne kadar bakıyor lütfen cvp verirmisin:) teşekkürler şimdiden

canım aradığın zaman ayağına gelmesinden anlamalıydım ama kendime hakım olamadım işte 50 tl bayıldım geldim tek bir şeyde yakaladı beni ilişki olarak verdi gazı verdi gazı başka da ne iş ne aile böyle yoğun bakamadı bile birde arjantinlerden tunalıdan aşağı gelmiyorum orda müşterilerim var dedi mal bu bayanlar dedim içimdem.
şuan için benim falcım eylül başkada bişi diyemem verdiğim para helalı hoş olsun hiç değilse sohbeti bile yetiyor insana.onun dışında kaşınıyorum belki ama şu pınar çok pahalı değilse onu deniycem birde:))biri beni durdursunnnn:))

batıkentten gelen bayanın adı deniz miydi acaba

Cnm pınar en son rahatsızdı hatta ben baktıralı 1 sene oluyor. Aralıkta başlayacak demişlerdi aradıgımda. Sana özelden atarım nosunu. Ama belirtmek istiyorum, herkes herkesi begenmeyebilir ama pınar bende gayet basarılıydı bence.

Rica etsem bana da atabilir misiniz?Gerçekten ona ulaşmak istiyorum.

Arkadaşım fal baktırmak için Bahçelide Süheyla diye bir kadına gitmiş. Hiçbirşey bilememiş. Üstelik sende büyü var bozmak lazım diye milyarlarca para istemiş. Kadın bir sürü müşteriden milyarlar alıyormuş. Arkadaşım istemeyince ine ine 400'e inmiş :)

Arkadaşım fal baktırmak için Bahçelide Süheyla diye bir kadına gitmiş. Hiçbirşey bilememiş. Üstelik sende büyü var bozmak lazım diye milyarlarca para istemiş. Kadın bir sürü müşteriden milyarlar alıyormuş. Arkadaşım istemeyince ine ine 400'e inmiş :)

o süheyla hanım değil süheyla hanımın önceden koyu kahvedeydi onun yanında çadır die bi cafe var işte o çadırın falcısı
süheyla hanımın büyüyle işi olmaz para da istemez 2 senedir gidiyorum ona, yanlış kişiyi taşlıyosunuz

Bende senin gibi eylüle giden biriyim açıkcası gezmediğim falcı kalmadı aralarında bir tek onu beğendim desem yeridir. aradan baya zaman geçmiş yaşadığın bir durum oldumu peki merak ettim ben çünkü daha yeni gittim zamanı var.onun dışında bu bahsettiğin sürayya kim ve nerde ne kadar bakıyor lütfen cvp verirmisin:) teşekkürler şimdiden

eylülün numarasını ya da adresini alabilirmiyim bende denemek istiyorum onu

Merhaba,
Uzun bir aradan sonra Tunal'da Şevki'ye gittim geçenlerde. Çelikler hanında alt katta kendi yerini açmış. Fena değildi. Böyle diyorum çünkü bana yine daha önce söylediklerini söyledi. Gerçekleşti mi diye soracak olursanız henüz değil ama gelişmeler var. En azından saçmalamıyor. Tutarlı konuşuyor. Denenebilir diyorum daha önceki tecrübelerimden. Benim dışımda da deneyenler varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Back
X