Ankara'daki Falcılar

kızlar bugun angelo kafe (kızılayda)fal baktırdım 20 tlye kadın bildi ve sasırdım gecmişe yönelik bildi yalnız gelecek hakkında söledikleri pek tatmin etmedi bilmiyorum ama sasırdığım konularda oldu anlatıklarnda bilgilerinize canlar :D

Hayret ya daha enson 7.5 TL idi kahve ne ara 20 olmuş?Tarota falan mı baktırdınız acaba?

Hayret ya daha enson 7.5 TL idi kahve ne ara 20 olmuş?Tarota falan mı baktırdınız acaba?

Angelo kafedeki Bahar korkunc, kesinlikle gitmeyin, paraniza yazik. Evet ani biliyor ama bana gelecekle ilgili soyledigi hiiiiicbir sey tutmadi.

Ya simdi benim kafam karıştı.eylul dediğiniz falci eylul cafe de mi?mustafa nin da oldugu su Sakarya daki yer? Karamel cafe de vardi bi falci o kimdi?mustafayla ilgili yorum yapmistim kucuk elele yazan kartlarla bakan Mustafa,ben hic beğenmedim eylul u denerim belki ayni Cafe'deyse.bahceli kadriye nasil peki ?
Angelo kafedeki Bahar korkunc, kesinlikle gitmeyin, paraniza yazik. Evet ani biliyor ama bana gelecekle ilgili soyledigi hiiiiicbir sey tutmadi.

Ya simdi benim kafam karıştı.eylul dediğiniz falci eylul cafe de mi?mustafa nin da oldugu su Sakarya daki yer? Karamel cafe de vardi bi falci o kimdi?mustafayla ilgili yorum yapmistim kucuk elele yazan kartlarla bakan Mustafa,ben hic beğenmedim eylul u denerim belki ayni Cafe'deyse.bahceli kadriye nasil peki ?

Tamam sekerim sirayla gidiyorum : :)))

1. Benim dedigim gayet unlu olan Eylul , Eylul kafede ve son gordugumda Sakaryadaki Eylul kafede Mustafayla beraber calisiyordu.
2. Karamel cafedekinin adi Leyla.
3. Bahcelideki kadriyeyi bilmiyorum, ben de burda birinden duydum. Belki denerim.

Cok teşekkürler cevap icin :)) ben Ankara'da gönlüme gore bir falci henüz bulamadim,bir tek Cidan CAfe den Çiğdem'in verdigi tarih ve Figen'in söylediği birsey çıkmıştı o kadar.Digerleri bastan fiziksel olarak bile,harf olarak bile tutturamadilar.benim oyle inanılmaz bir fala ihtiyacım yok basit sorularimizdan iste ama bilemiyorlar mi ben anlamadim :( QUOTE=whattodonow;28197407]Tamam sekerim sirayla gidiyorum : :)))

1. Benim dedigim gayet unlu olan Eylul , Eylul kafede ve son gordugumda Sakaryadaki Eylul kafede Mustafayla beraber calisiyordu.
2. Karamel cafedekinin adi Leyla.
3. Bahcelideki kadriyeyi bilmiyorum, ben de burda birinden duydum. Belki denerim.[/QUOTE]

arkadaşlar bildiğiniz yıldızname'ye iyi bakan bir falcı var mı?

Bu arada belirtmek isterim, Eylül hanım cafede çalışmıyor. Kendi yerini açmış Mustafa ile birlikte. Gitmek isteyen olursa sakarya caddesindeki cafede değil yani.

arkadaşlar bildiğiniz yıldızname'ye iyi bakan bir falcı var mı?

Bu arada belirtmek isterim, Eylül hanım cafede çalışmıyor. Kendi yerini açmış Mustafa ile birlikte. Gitmek isteyen olursa sakarya caddesindeki cafede değil yani.

Aaa eyvah o zaman yanlis bilgi verdim ama ne yapayim habire yer degistiriyor bunlar sekerim :)

Yildizname ben de baktirmak istiyorum ama o is her babayigidin harci degil, gercekten bu isi iyice anlamis ve ozumsemis olmak gerek, bana faldan cok altinda yatan mantik cekici geliyor...Son gunlerde acaba ogrenip kendime baksam mi dedim ama kendime baktigim fal objektif olmayabilir :)

Aaa eyvah o zaman yanlis bilgi verdim ama ne yapayim habire yer degistiriyor bunlar sekerim :)

Yildizname ben de baktirmak istiyorum ama o is her babayigidin harci degil, gercekten bu isi iyice anlamis ve ozumsemis olmak gerek, bana faldan cok altinda yatan mantik cekici geliyor...Son gunlerde acaba ogrenip kendime baksam mi dedim ama kendime baktigim fal objektif olmayabilir :)

Evet canım öyleymiş bi kaç yerde çalışmış. Eylülün adını hep duyardım da geçenlerde gitme fırsatım oldu, oradan biliyorum bende yeni yer açtığını.

Bende arada kendime tarot açıyorum, bazen tıkanıp kalıyorum objektif olamıyorum :)
Evet bu yüzden danışmak istedim. İyi birini bulmak, işin ehli olmak lazım. Yıldızname de öyle ucuz bir şey değil hani, sonuçta insan verdiği paranında karşılığını almak ister.
Ben bugünlerde taktım yıldıznam'ye bulursam iyi birini gitmeyi düşünüyorum :)

Evet canım öyleymiş bi kaç yerde çalışmış. Eylülün adını hep duyardım da geçenlerde gitme fırsatım oldu, oradan biliyorum bende yeni yer açtığını.

Bende arada kendime tarot açıyorum, bazen tıkanıp kalıyorum objektif olamıyorum :)
Evet bu yüzden danışmak istedim. İyi birini bulmak, işin ehli olmak lazım. Yıldızname de öyle ucuz bir şey değil hani, sonuçta insan verdiği paranında karşılığını almak ister.
Ben bugünlerde taktım yıldıznam'ye bulursam iyi birini gitmeyi düşünüyorum :)

ay_isigi eylül hanımın yeni yeri nerede acaba? paylaşır mısınız?

ay_isigi eylül hanımın yeni yeri nerede acaba? paylaşır mısınız?

Eylül hanımın yeri Fevzi Çakmak Sokak 32/16'da.Kızılaydan Demirtepe tarafına giderken solda kalıyor sokak. Ayrıca Kumrular tarafından da gidebilirsiniz. Zaten bulunduğu bina yurtiçi kargonun şubesi var. Eylül hanımın yeri 2.kat da.

Diğer falcılara oranla biraz tuzlu kaçabilir. Eylül Hanım Kahve+tarot 50 liraya bakıyor. Uzun mu derseniz eve gayet uzun oluyor.Telefon numarasını bulur randevu ile giderseniz sizin için daha iyi olur.

Telini bulamam galiba. Bilgi için teşekkürler..

Kızlar bu arada bugün falcıya gittim. Cidan da Figen'e baktırmaktı niyetim. Gittim kahvemi söyledim, son anda kime baktırmak istersiniz dediklerinde kimler var dedim? Saydılar işte sonra birden ne olduysa Ezgi Hanıma baktırayım dedim. Yeni gelmiş herhalde, bilmiyorum belki ben uzun zamandır gitmediğimden adını yeni duydum. Sıra bana geldi. Kadından ilk görüşte iyi bi elektrik aldım. Kahve + Tarot baktırmak istediğimi söyledim. Kahveyi açtı, baya uzun baktı. Bildiği şeyler oldu özellikle hayatımdaki insanları ve onların nasıl oldukları, düşünceleri hakkında. Geleceğe dairde konuştu hayatımdaki kişiler hakkında, harfler verdi. Bence söyledikleride kendi hayatım açısında olabilecek şeyler. Falı beğendim. Yani en azından bu zamana kadar baktırdığım falcıların bazılarından çok daha iyi. Kahveden sonra Tarot'a geçtik orada da soru sormamı istedi. Kafamdaki soruları sordum, cevapladı. Söyledikleri çıkarsa yeniden yazacağım buraya, zaten çok uzun vade de değil benim için söyledikleri. Belki Ezgi Hanımı deneyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar 2 gün önce Cidan Cafe'de Ezgi Hanıma gittiğimi söylemiştim hatırlarsanız. Eğer söyledikleri çıkarsa yazarım buraya demiştim.
Bana pazar günü için bir haber alacaksın demişti sorduğum kişiyle alakalı ve gerçekten dün akşam pazar günü için bir haber aldım. Yarın da gittiğimde büyük ihtimal o kişiyle alakalı bir çok şey söylenecek. Diğer söyledikleri de çıkarsa yine yazarım buraya. Bir de dün ben kuzenimle bir arkadaşımı götürdüm Ezgi Hanıma; kuzenim çok memnun kaldı, kişileri nokta atışı yaparak söylüyor dedi. Arkadaşım beklemek istemediği için Ezgi Hanıma baktırmaktan son anda vazgeçip yine cafeye yeni gelen İranlı bi kadına baktırdı. Arkadaşım fena değil dedi, lakin gerçekte ne kadar iyi bilemiyorum tabi.

Dün birde kuzenim benle buluşmadan önce Konur da Fal cafede bir kadına baktırmış adı aklımda değil, çok kötü olduğunu söyledi.20 liraya 2 dakikada bakıp gönderiyor dedi.
Eğer gitmeyi düşünürseniz dikkatli olun derim.

Bu arada Yıldızname'ye baktırmakta hala kararlıyım ama herkes bakamaz bu yüzden kafama göre gitmek istemiyorum sizin bildiğiniz iyi biri varsa söylerseniz çok memnun olurum.

Back
X