Ankara'daki Falcılar

Kızlar Cidan'daki Figen'e kahve baktırdım beni konuşturmadan pat pat söyledi kafamdakileri. Sizler memnun musunuz dedikleri çıkıyor mu?? Geleceğe yönelik söyledikleri sizde çıktığı oldu mu.

in dedikleri cikan oldu mu? Istatistik yapiyorum :) Verdigi zamanlar tutuyor mu?

Hoslandigim adami sordum, sabredersen kazanicaksin dedi. Bana bu adamin arabayla bir isi var, alicak ya da degistirecek o zamana kadar bekle ondan sonra sana gelecek dedi. Lakin ben supheliyim , bilemedim yani. Bu adamla bu isin oluru pek yok gibime geliyor.

Off off, Turkiye'ye geldigimde bana yine Yildiz yolu gorunur galiba ...

Son düzenleme:
whattodonow önemli olan falcıların lafları değil, senin inanman. :)
Hayırlısı olsun diyorum. ;)

Mesaj kutun yine doluydu. Tek mesaj sildin herhalde kutundan.
Buradan yazıyorum o yüzden.
Gönderilen kutunu da boşaltman lazım.
O da malesef mesaj kutusunu dolduruyor, haberin olsun. ;)

Son düzenleme:
whattodonow önemli olan falcıların lafları değil, senin inanman. :)
Hayırlısı olsun diyorum. ;)

Mesaj kutun yine doluydu. Tek mesaj sildin herhalde kutundan.
Buradan yazıyorum o yüzden.
Gönderilen kutunu da boşaltman lazım.
O da malesef mesaj kutusunu dolduruyor, haberin olsun. ;)

Geleni gideni temizledim bu sefer :)

Bence falcilar pek sahip olmadigimiz olumlu ve optimist arkadas yerine geciyorlar. Misal :

ben: Su cocuk ne tatli.
arkadasim1: O sana bakmaz.Baksa da bu isin sonu olmaz, onunla evlenilmez.

Su cumledeki yargilara bakar misiniz....Ne biliyorsun kardesim adamin beni sevmicegini kahin misin? Bir de bu isin sonunu da tahmis ediyorsun ya bravo !

Baska bir ornek :
ayni arkadas: Sen yurtdisinda yasiyorsun, kendi dillerini konusan biri varken sana niye baksinlar? Guzel Alman kizlarindan bikarlarsa degisiklik icin sana gelen olur tabi. (bu arada bu arkadasim erkek, bu cumleleri de aynen boyle soyledi)

Niye icimi karartiyorsun kardesim? 2. cumle zaten hakaret niteliginde, 10 yiilik arkadas olmasak bogazina basiverirdim oracikta.

ayni arkadas: Senin evlilige giden bir iliski yasaman gerekiyor artik, 25 yasindasin (sanki evde kalmisim gibi) Bu saatten sonra zaten taliplerin azalir, eli ayagi duzgun biri olursa hayir deme.

Ne munasebet, sevmedigim biriyle evde kalma psikolojisiyle niye evleneyim?

Etrafimda boyle insanlar olunca, sen bu adama ilgi gostermeye devam et, bu is olur diyen pozitif birine de ihtiyac oluyor tabi, mesela ben Meryeme enerjisi icin giderdim. Kendisi gercekten insana pozitiflik veriyor. hayallerinin pesinden gitmeye tesvik ediyor.

Ben zaten fena sekilde hayalciyim, bir de ustune iyimserim...3 gun once hoslanmaya basladigim, adimi yeni ogrenen adamla ilgili hayaller kurarim, olmayinca da sonra otur ben uzulurum. Boyle olmaktan biktim artik, biri ciksin bu is olur ya da olmaz vazgec desin istiyorum. Aradigim aski bulamamaktan biktim artik. Ask hayatim gercekten berbat, bugune kadar istedigim hic kimseyle olmadi..artik istedigim birisi de bana gelsin istiyorum.

Bundan once hoslandigim adam icin mal gibi 6 ay ugrasmistim, bir de bu is olacak diye her gun umutlanmistim. Yildiz da cikip bu is olmayacak dediginde resmen beynimi yere cakmisti ve isler onun dedigi gibi oldu maalesef. Resmen biri olumsuz bir sey soyledi diye oturup aglayacaktim, yuzum aglamakli oldu ki herhalde giderken arkamdan "her sey dilediginiz gibi olsun" demisti. Bana dedigi her sey cikti ne yazik ki, bana baska birine asik olup onunla evleniceksin dediginde super mutlu olmus ve inanmistim.

Bu adamla olan felaketten sonra hep en iyimser falcilara gittim, hepsi ask hayatinda yeniden dogus var, evlenecegin kisiyi bu yil taniyacaksin ve ayni meslektensiniz dediler ve ben buna samimi olarak inaniyorum. O yuzden hem kalabalik ortamlara takiliyorum, konferans varsa gidiyorum, hem de isyerimde aktivite varsa mutlaka gidiyorum. Hayatimin askinin yakinda bir yerde oldugunu biliyorum sanki...bulusmamiz an meselesi gibi geliyor.

Boyle dostlar...benden bu kadar :)

bebe cafeden cıktım şimdi şu an sinirimden aglayacım verdiğim 30 mılyona mı yanayım bosa gıden vakıtleremı yanayım yoksa yaptıgı yorumların alakasızlğınamı yanayım .

ordan cıktım ortakoy cafeye gıdeyım yıldıza dedım aşkın dıye bırı işe başlamış orda o kadar begendım ki tüm moralım yerıne geldı . Tavsıye ederım .

Geleni gideni temizledim bu sefer :)

Bence falcilar pek sahip olmadigimiz olumlu ve optimist arkadas yerine geciyorlar. Misal :

ben: Su cocuk ne tatli.
arkadasim1: O sana bakmaz.Baksa da bu isin sonu olmaz, onunla evlenilmez.

Su cumledeki yargilara bakar misiniz....Ne biliyorsun kardesim adamin beni sevmicegini kahin misin? Bir de bu isin sonunu da tahmis ediyorsun ya bravo !

Baska bir ornek :
ayni arkadas: Sen yurtdisinda yasiyorsun, kendi dillerini konusan biri varken sana niye baksinlar? Guzel Alman kizlarindan bikarlarsa degisiklik icin sana gelen olur tabi. (bu arada bu arkadasim erkek, bu cumleleri de aynen boyle soyledi)

Niye icimi karartiyorsun kardesim? 2. cumle zaten hakaret niteliginde, 10 yiilik arkadas olmasak bogazina basiverirdim oracikta.

ayni arkadas: Senin evlilige giden bir iliski yasaman gerekiyor artik, 25 yasindasin (sanki evde kalmisim gibi) Bu saatten sonra zaten taliplerin azalir, eli ayagi duzgun biri olursa hayir deme.

Ne munasebet, sevmedigim biriyle evde kalma psikolojisiyle niye evleneyim?

Etrafimda boyle insanlar olunca, sen bu adama ilgi gostermeye devam et, bu is olur diyen pozitif birine de ihtiyac oluyor tabi, mesela ben Meryeme enerjisi icin giderdim. Kendisi gercekten insana pozitiflik veriyor. hayallerinin pesinden gitmeye tesvik ediyor.

Ben zaten fena sekilde hayalciyim, bir de ustune iyimserim...3 gun once hoslanmaya basladigim, adimi yeni ogrenen adamla ilgili hayaller kurarim, olmayinca da sonra otur ben uzulurum. Boyle olmaktan biktim artik, biri ciksin bu is olur ya da olmaz vazgec desin istiyorum. Aradigim aski bulamamaktan biktim artik. Ask hayatim gercekten berbat, bugune kadar istedigim hic kimseyle olmadi..artik istedigim birisi de bana gelsin istiyorum.

Bundan once hoslandigim adam icin mal gibi 6 ay ugrasmistim, bir de bu is olacak diye her gun umutlanmistim. Yildiz da cikip bu is olmayacak dediginde resmen beynimi yere cakmisti ve isler onun dedigi gibi oldu maalesef. Resmen biri olumsuz bir sey soyledi diye oturup aglayacaktim, yuzum aglamakli oldu ki herhalde giderken arkamdan "her sey dilediginiz gibi olsun" demisti. Bana dedigi her sey cikti ne yazik ki, bana baska birine asik olup onunla evleniceksin dediginde super mutlu olmus ve inanmistim.

Bu adamla olan felaketten sonra hep en iyimser falcilara gittim, hepsi ask hayatinda yeniden dogus var, evlenecegin kisiyi bu yil taniyacaksin ve ayni meslektensiniz dediler ve ben buna samimi olarak inaniyorum. O yuzden hem kalabalik ortamlara takiliyorum, konferans varsa gidiyorum, hem de isyerimde aktivite varsa mutlaka gidiyorum. Hayatimin askinin yakinda bir yerde oldugunu biliyorum sanki...bulusmamiz an meselesi gibi geliyor.

Boyle dostlar...benden bu kadar :)

:53::53:

Böyle arkadaş olmaz olsun!
Ben olsam görüşmezdim. Enerji emici depresif tiplerden nefret ederim. :120::120:

Bir akrabamızın akrabası var. Kadın Almanya'da yaşıyor. Türk. Kocası ise Alman, üstelik cerrah.
Kadına nasıl aşık sana anlatamam. 15 yıldır evliler.
Hala deli divane. El üstünde tutuyor. Ve kadında güzelliğin 'g'si yok.

Böyle şeyler güzellikle olacak iş mi ya!
O arkadaşın da tam salak yani. Ayrıca da çok sığ.
Belli ki kendi mutsuzluğundan bezmiş ve herkesin kendi gibi olumsuz düşünmesini istiyor.
Ezik şey! Çok sinirlendim şu an.!! :47::47:

Neyse... Ayrıca 25sin daha. :26:
Öyle şeyler yazıyorsun ki 30u geçti herhalde, ondan karamsarlığa kapılmış olabilir diye düşünüyorum bazen.
Şaşırdım yani yaşına. :1:

Buluşmanız an meselesi gibi geliyorsa buluşursun elbet. ;))
Hislerin seni yanıltmaz.

:53::53:

Böyle arkadaş olmaz olsun!
Ben olsam görüşmezdim. Enerji emici depresif tiplerden nefret ederim. :120::120:

Bir akrabamızın akrabası var. Kadın Almanya'da yaşıyor. Türk. Kocası ise Alman, üstelik cerrah.
Kadına nasıl aşık sana anlatamam. 15 yıldır evliler.
Hala deli divane. El üstünde tutuyor. Ve kadında güzelliğin 'g'si yok.

Böyle şeyler güzellikle olacak iş mi ya!
O arkadaşın da tam salak yani. Ayrıca da çok sığ.
Belli ki kendi mutsuzluğundan bezmiş ve herkesin kendi gibi olumsuz düşünmesini istiyor.
Ezik şey! Çok sinirlendim şu an.!! :47::47:

Neyse... Ayrıca 25sin daha. :26:
Öyle şeyler yazıyorsun ki 30u geçti herhalde, ondan karamsarlığa kapılmış olabilir diye düşünüyorum bazen.
Şaşırdım yani yaşına. :1:

Buluşmanız an meselesi gibi geliyorsa buluşursun elbet. ;))
Hislerin seni yanıltmaz.

Ben de hissediyorum, hayallerimin Hansı yakınlarda :) Hadi bakalım :)

burdan takip ettiğim kadarıyla yaşar hn. Saimekadın da oturuyor, adresini bende arıyorum,bilen arkadaşlar mesaj atabilir mi? Bu arada dilça cafedeki medyum nurana baktırdım tek bir bingosu olmadı bilginize

yaşar hanımı yıllardır bende arıyorum .oturduğu evden taşındı ve bir daha ulaşamadım.lütfen öğrenirseniz banada bildirirmisiniz.
Sevgiler

yaşar hanımı yıllardır bende arıyorum .oturduğu evden taşındı ve bir daha ulaşamadım.lütfen öğrenirseniz banada bildirirmisiniz.
Sevgiler
yaşar ablaya uzun zamandır gıdıyorum bır donem burda ısmını paylaşmıştım gıdenler ay hıc begenmedık flan demısler fal ısı frekans ısı bana da soyleyıp henuz olmadıgı seyler var mesela ancak her gıttıgımde kı cok sık gıtmıyorum, hep aynı seylerı soyler hıc sasmaz daha vaktı vardır der baska sey der ama yasar ablada farklı bsy var o kadınn enerjısı o tabaga cıkan yazılar flan cok baska bı ınsan , ve gıttıgınızde evde baska musterıler de oluyor cogu zaman bır cogu 10 yıllık flan musterısı , onlara da sordugunzda hayret edıyorsunz oyle guzel bakar yasar abla. kısa ve oz bakar. gidilse de hıcbr sey kaybedılmez bence. numarasını bır donem paylaşmıstım ancak kendısı kızıyor xcunkutanımadıgım kısıleri kabul etmek ıstemıyorum dıyor o sebeple veremıyorum su an. saımekadında oturuyor hala. kızıyla bırlkte.

Yasar hanıma uzun yıllar once gitmistim yazılardan falan etkilenmistim ama cıkan bişey olmadı onda.
Fikriye ve mihriye ye de yine aynı sekilde kızılayda uzun zaman once gitmistim ve bi daha gitmeyi de düsünmem.
Kızılaydaki eskiden eylül cafedeki Mustafa yı zaten anlatmıstım basarısız bir kere gittim ve notunu verdim.
Medyum Ayberk diye birinin kartını bulup Selanik'teki yerine gitmistim Sevgi adında bir bayan bakmıstı 10 tl ymıs 1 tl etmez.
Bahcelideki Lamore Cafedeki Suheyla Hanım, Dilça Cafedeki Yeter Hanım ve Cidan Cafedeki Figen'le ilgili olarak da nispeten daha iyilerdi ama emin degilim..Sonuc olarak tavsiye edebilecegim kimse yok gibi..

Cidan cafeye gittim geçenlerde Figenden pek memnun kalmadım ama gününde olmama ihtimali vardı sanırım. Dedikleri çıktı mı size? Bi de aynı kafede Merve hanım varmış nasıl bi fikriniz var mı? :)

Aslında 1-2 kere evim kafede semrin e baktırdım. baya şey bildi ve dedikleri bana çıkmıştı. ben biraz da elektrik meselesi olduğunu düşünüyorum :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yüksel caddesinde tombiş cafenin olduğu binada allita diye bir yer var 4. katta orada yıldız hanım var kızıl saçlı kilolu güzel bir kadın.ayna falı baktı.ne dediyse herşeyi bildi yaşadıklarımı vs. inanılmaz hisleri kuvvetli öncesinde arkadaşım baktırmıştı.her dediği çıktı arkadaşıma banada.bu arada aslında ayna falını 40a bakıyormuş biz 30a baktırdık.sizde baktıracağınız zaman 30 tl ye bakıyormuşsunuz diyin bakar :) ben öyle yapmıştım.kesinlikle öneriyorummm

in dedikleri cikan oldu mu? Istatistik yapiyorum :) Verdigi zamanlar tutuyor mu?

Hoslandigim adami sordum, sabredersen kazanicaksin dedi. Bana bu adamin arabayla bir isi var, alicak ya da degistirecek o zamana kadar bekle ondan sonra sana gelecek dedi. Lakin ben supheliyim , bilemedim yani. Bu adamla bu isin oluru pek yok gibime geliyor.

Off off, Turkiye'ye geldigimde bana yine Yildiz yolu gorunur galiba ...

ben meryeme ilk gittiğimde dedikleri çıktı ama zaman vermemişti 3 hafta içinde gerçekleşmişti, zaman vermedi ama aynı dediği gibi oldu
ikinci kez bir daha gittim dedikleri henüz gerçekleşmedi zamanı da olabilir çünki zaman konusunda kendisi pek bişi sölemiyo yani zaman vermiyo

Cidan cafeye gittim geçenlerde Figenden pek memnun kalmadım ama gününde olmama ihtimali vardı sanırım. Dedikleri çıktı mı size? Bi de aynı kafede Merve hanım varmış nasıl bi fikriniz var mı? :)

ben figene 2012 yazında gitmiştim aşk hayatımla ilgili hiç bişey çıkmadı söledikleri verdiği zaman falan bişi olmadı yani
ama ev arkadaşımın evden ayrılcağını bilmişti kadın hiç tartışma olmuycak başka arkadaşının yanına taşıncak dedi aynı dediği gibi çıktı

arkadaşlar ben yüksel caddesinde tombiş cafenin olduğu binada allita diye bir yer var 4. katta orada yıldız hanım var kızıl saçlı kilolu güzel bir kadın.ayna falı baktı.ne dediyse herşeyi bildi yaşadıklarımı vs. inanılmaz hisleri kuvvetli öncesinde arkadaşım baktırmıştı.her dediği çıktı arkadaşıma banada.bu arada aslında ayna falını 40a bakıyormuş biz 30a baktırdık.sizde baktıracağınız zaman 30 tl ye bakıyormuşsunuz diyin bakar :) ben öyle yapmıştım.kesinlikle öneriyorummm

bir örnek verebilirmisiniz mesela hangi konuda dedikleri çıktı ayrıntı ve zaman verdimi
ayna falınıda ilk defa duyuyorum :)

whattodonow, çok teşekür ederim msjını aldım yeterli sayıya ulaşamadığımdan cwp veremiyorum tabiki paylaşırım :D

bir örnek verebilirmisiniz mesela hangi konuda dedikleri çıktı ayrıntı ve zaman verdimi
ayna falınıda ilk defa duyuyorum :)

ufak ayna var ona bakıyor sadece. sayıyor gördüklerini seninle ilgili.üstüne soru sor diyor ve cevaplıyor...çıkması sevgilin yalan söylüyor yakalayacaksın dedi hiç şüphe etmemiştim.onunla evlilik olmaz dedi ayrıldık mesela.karşına başka biri çıkacak onu tercih edeceksin dedi bunlar aklıma gelenler.işle ilgili problemleri söyledi vs

ben figene 2012 yazında gitmiştim aşk hayatımla ilgili hiç bişey çıkmadı söledikleri verdiği zaman falan bişi olmadı yani
ama ev arkadaşımın evden ayrılcağını bilmişti kadın hiç tartışma olmuycak başka arkadaşının yanına taşıncak dedi aynı dediği gibi çıktı

Benide pek tatmin etmedi bana "...dan mı diliyosun dedi" :D ama cidden çok sesliydi konsantre olamadım.paramada üzülmüştüm.

Back
X