Ankara'daki Falcılar

Diger mesajlarınıza ve uyelik zamanınıza bakınca reklam hissi uyandırıyor. Burası bir forum, reklam sitesi degil.

herkes gittiği falcının yada hocanıneğer biliyorsa ve faydalı olmuşsa canım tabikide burda insanlara paylaşıyor.bende memnun kaldığım için söylüyorum.buna reklam diyorsan evet reklam.2 yıldır bütün falcılara gittim.istanbul da .hepsini bilirim.ama 2 tanesi biliyor.hakan ve taksimdeki hasan bey.hoca da çok ama başka yönlere ve çıkmazlara sokuyorlar insanı.

gittiğim falcıları yorumlamaktan yoruldum.neredeyse adı gecen 10 falcıdan 9 tanesine gittim.merak eden warsa sorsun adını söylesin gittiği falcının görüşlerimi anlatayım.bu arada en son semrin e gittim

gittiğim falcıları yorumlamaktan yoruldum.neredeyse adı gecen 10 falcıdan 9 tanesine gittim.merak eden warsa sorsun adını söylesin gittiği falcının görüşlerimi anlatayım.bu arada en son semrin e gittim

aslında gittiklerini özetlesen dediklerinden çıkanların olduğu illaki oluyo bazılarının 4 4 lük tutturmasalarda

kızlar Ankara'yı filan bilmem ama Bursa'da bir çocuk var sehir dışı, yurt dışı filan yağıyor resmen cocuğa. ben randevu alana kadar çatlamıştım aylarca bekledim. ayın belli bir günü yalnzca 1 saat açılıyor telefon o gün randevuyu aldın aldın alamadın 1 ay daha bekliyorsun. ben böyle bir sey görmedim nutkum tutulmuştu annemle gittik ve benim adımı söyledi daha kimlerin kimlerin adını söyledi anlatamam. 100 ya da 150 ye bakıyordu ama daha iyisi yok. Ebru Gündeş'in falcısı. ona danışmadan adım atmıyormuş hatun. ve nasıl mütevazi nasıl kültürlü nasıl nur yüzlü bi çocuk şaşarsınız. ben gerçi artık kahve falı bile baktırmyorum elimi eteğimi çektim böyle seylerden günah olduğu için. bunu paylaşarak da günaha giriyorum gerçi ufaktan ama çok çok zor durumda değilseniz, büyü filan varsa üzerinizde onun için gidin giderseniz. biz de öyle bir durum vardı çünkü. yalnızca dualarla yardımcı oluyor zaten bu çocuk da. çok sıkıntıdaysanız uzak muzak demeyin atlayın gelin derim.

Merak ettim şimdi numarasını verirmisin??? Bahçelideki medyum Süheyla denilen kadına sakın bulaşmayın kızlar tam bir para tuzağı ve resmen sizin sorunlarınızla dalga geçiyor aman sakın uzak durun.

semrin nasildi sekerim, begendin mi?
ucuza eğlenmek kafa bulmak isteyenler için iyi...sinirlerin sağlamsa bol bol gülersin...ölmüş adamı diri yaptı.10 yıllık dewlet memurunu kpss ye soktu.29 harf sayıyor.illaki tutacak 3 5 i...32 yaşındakini sınawa soktu uzakta bi yer kazanacak Ankara dışına gidecek dedi.o insan yıllar önce üni.yi bitirmiş we zaten Ankara da bile deil..hiç birşeybilmiyor ne gecmiş ne gelecek...bari iddialı olma yani deil mi?kısa özeti bu...ya eğleneceksin ya da o fincanı ona yedireceksin

Son düzenleme:
ucuza eğlenmek kafa bulmak isteyenler için iyi...sinirlerin sağlamsa bol bol gülersin...ölmüş adamı diri yaptı.10 yıllık dewlet memurunu kpss ye soktu.29 harf sayıyor.illaki tutacak 3 5 i...32 yaşındakini sınawa soktu uzakta bi yer kazanacak Ankara dışına gidecek dedi.o insan yıllar önce üni.yi bitirmiş we zaten Ankara da bile deil..hiç birşeybilmiyor ne gecmiş ne gelecek...bari iddialı olma yani deil mi?kısa özeti bu...ya eğleneceksin ya da o fincanı ona yedireceksin

Vayyy, gercekten de fenaymis. Ankara'da neden adam gibi bir falci yok Allah askina?

herkes gittiği falcının yada hocanıneğer biliyorsa ve faydalı olmuşsa canım tabikide burda insanlara paylaşıyor.bende memnun kaldığım için söylüyorum.buna reklam diyorsan evet reklam.2 yıldır bütün falcılara gittim.istanbul da .hepsini bilirim.ama 2 tanesi biliyor.hakan ve taksimdeki hasan bey.hoca da çok ama başka yönlere ve çıkmazlara sokuyorlar insanı.

Eger begendiyseniz tabi ki paylaşın zaten amacımız bu, paylaşmak.Ben de begendiğim veya begenmediğim ne olursa paylaşıyorum. Yeri geliyor sebeplerini de soyluyorum. Ancak sizin onerdiğiniz kişiyi ben merak ettim, hep aynı cumleyi baska baslıklarda da "aynı sekilde" soylemişsiniz. Baska yorum yapmamıssınız. Reklam yapmıyorsunuzdur belki bunu bilemeyiz. Ben o hissi uyandırdıgını soyledim sadece.Sonucta falcılar bile kendileri yazıyor olabilir. Ben ve benim gibi gercekten falcıları deneyip para veren sonra da olumlu olumsuz fikirlerini paylasan cok kişi yok ortada. Zaten iyi falcı bulmak imkansız, bir de bu forumda desteksiz bişeylere rastlayınca haklı olarak tepkilerimiz olabiliyor.Umarım anlarsınız.

Eger begendiyseniz tabi ki paylaşın zaten amacımız bu, paylaşmak.Ben de begendiğim veya begenmediğim ne olursa paylaşıyorum. Yeri geliyor sebeplerini de soyluyorum. Ancak sizin onerdiğiniz kişiyi ben merak ettim, hep aynı cumleyi baska baslıklarda da "aynı sekilde" soylemişsiniz. Baska yorum yapmamıssınız. Reklam yapmıyorsunuzdur belki bunu bilemeyiz. Ben o hissi uyandırdıgını soyledim sadece.Sonucta falcılar bile kendileri yazıyor olabilir. Ben ve benim gibi gercekten falcıları deneyip para veren sonra da olumlu olumsuz fikirlerini paylasan cok kişi yok ortada. Zaten iyi falcı bulmak imkansız, bir de bu forumda desteksiz bişeylere rastlayınca haklı olarak tepkilerimiz olabiliyor.Umarım anlarsınız.

ben yeni üye oldum ama.2 yıldır gitmediğim falcı hoca kalmadı.istanbul avrupa yakasını gerçekten iyi biliyorum.hoca olarak istanbulda bulamadım.ankarada buldum ama tam ilgilenemiyor.eskişehirdeki hoca gerçekten ilgilendi.faydasını da gördüm ve paylaştım.fal konusunda yine iddia ediyorum sentinüs cafe de hakanın üstüne yok canım.duygu hanım ve cansu da biliyor ama o kadar değil

Ben de yakın zamanda gittiğim bir falcıyı paylaşmak isterim.Kendisi medyum! Aslı Yıldız.130 milyona tarot baktırdım ve dediklerinin tek bir tanesi bile çıkmadı.Eski erkek arkadaşımla barışacağımı,onun hayatında başkası olduğunu falan söyledi ve daha bir sürü saçmalık.:19: Tabii ki öyle bir durum olmadı.Sakın gitmeyin arkadaşlar açıkçası ben hiç önermiyorum paranıza yazık.

Yalnız aklıma gelmişken bundan iki sene önce Aşti'nin karşısında bir cafe var orada bir bayana fal baktırmıştık 3 arkadaş birimize 1 yıl içinde sarışın hafif toplu biriyle evleneceğini ve hemen ardından bir kız çocuk doğuracağını söylemişti.O zmn için gülüp geçtik tabi ama aynı yıl hakikaten sarışın toplu bi'çocukla arkadaşları vasıtasıyla tanıştı çok severek evlendi.Geçen yılda bir kız çocuğu oldu.Ancak cafenin adını bir türlü hatırlayamadım emek metrosu çıkışının hemen oradaydı aklınızda bulunsun.:34:

Ben de yakın zamanda gittiğim bir falcıyı paylaşmak isterim.Kendisi medyum! Aslı Yıldız.130 milyona tarot baktırdım ve dediklerinin tek bir tanesi bile çıkmadı.Eski erkek arkadaşımla barışacağımı,onun hayatında başkası olduğunu falan söyledi ve daha bir sürü saçmalık.:19: Tabii ki öyle bir durum olmadı.Sakın gitmeyin arkadaşlar açıkçası ben hiç önermiyorum paranıza yazık.

Yalnız aklıma gelmişken bundan iki sene önce Aşti'nin karşısında bir cafe var orada bir bayana fal baktırmıştık 3 arkadaş birimize 1 yıl içinde sarışın hafif toplu biriyle evleneceğini ve hemen ardından bir kız çocuk doğuracağını söylemişti.O zmn için gülüp geçtik tabi ama aynı yıl hakikaten sarışın toplu bi'çocukla arkadaşları vasıtasıyla tanıştı çok severek evlendi.Geçen yılda bir kız çocuğu oldu.Ancak cafenin adını bir türlü hatırlayamadım emek metrosu çıkışının hemen oradaydı aklınızda bulunsun.:34:
ben şunu tesbit ettim ki,ben medyumum diyenden anında kaçacaksın..fincanı bırakıp kart cekip bakana baktırmıycaksın....falı bakan anlatacak sen sadece dinliyeceksin.itiraz da onay da yok..bu şartlarda bakıp bir şeyler bilene güwenirim..

kızlar ankara'yı filan bilmem ama bursa'da bir çocuk var sehir dışı, yurt dışı filan yağıyor resmen cocuğa. Ben randevu alana kadar çatlamıştım aylarca bekledim. Ayın belli bir günü yalnzca 1 saat açılıyor telefon o gün randevuyu aldın aldın alamadın 1 ay daha bekliyorsun. Ben böyle bir sey görmedim nutkum tutulmuştu annemle gittik ve benim adımı söyledi daha kimlerin kimlerin adını söyledi anlatamam. 100 ya da 150 ye bakıyordu ama daha iyisi yok. Ebru gündeş'in falcısı. Ona danışmadan adım atmıyormuş hatun. Ve nasıl mütevazi nasıl kültürlü nasıl nur yüzlü bi çocuk şaşarsınız. Ben gerçi artık kahve falı bile baktırmyorum elimi eteğimi çektim böyle seylerden günah olduğu için. Bunu paylaşarak da günaha giriyorum gerçi ufaktan ama çok çok zor durumda değilseniz, büyü filan varsa üzerinizde onun için gidin giderseniz. Biz de öyle bir durum vardı çünkü. Yalnızca dualarla yardımcı oluyor zaten bu çocuk da. çok sıkıntıdaysanız uzak muzak demeyin atlayın gelin derim.

u gün uzun aramalar sonucunda umutun telefonunu tutturdum mart 15 e randevu aldım pahalı ama deneyeceğim bakalım çünki hakkında çok şey duydum

ben şunu tesbit ettim ki,ben medyumum diyenden anında kaçacaksın..fincanı bırakıp kart cekip bakana baktırmıycaksın....falı bakan anlatacak sen sadece dinliyeceksin.itiraz da onay da yok..bu şartlarda bakıp bir şeyler bilene güwenirim..

Kesinlikle katılıyorum size. Cogu tarot bile bilmiyor sekillere göre uyduruyor. Kahve falına bakarak soylerse hisleri kuvvetlidir, olay da o zaten.
Ahmet diye birisi var mı Ali kim, Mustafa kim falan diyorlar. Hepimizin bir tanıdıgı vardır zaten oyle. Bizim belirsizligimizin üzerinden para kazanıyorlar ama yine de gidiyoruz işte.

Back
X