Ankara'daki Falcılar

demek ki sana bağlı güzel bi şekilde gelişip gelişmemesi :) sen yön vericeksin, yani fallarda bazı şeyler çıkıyo da onları yapıp yapmamız biraz da bizim elimizde tamam bazı şeyler kader ama kaderin bir kısmına da biz yön veriyoruz bu açıdan bak bir de
özel msj hakkım olsa sana birini önericem açıkca söylüyo ama zaman konusunda biraz sıkıntı olabiliyo bazen cafelerde falan bakan bi bayan değil özerk çalışıyo 100 ü dolduruyum da bi

bizede versen canım

ya benım gordugum kadarıyla burası bı paylasım topiği madem ozleden yazıcaksınız ne dıye topiğe gırersınız anlamam yan:19::19::19::19::19::19::19::19:

eh bi sor bakalım bizimle ne paylaşılmış ki?:)henüz isim tlf adres wermedi ki arkadaş saolsun..

Belki de amaç merak oluşturmaktır :50: şahsım adına falcıların da takip edip bu sitede yönlendirmeler yaptırmaları hiç hoşuma gitmiyor biz burada ne güzel tecrübelerimizi paylaşıp birbirimize fikir veriyoruz :52:

Kızlar eskiden şu bestekarda mantıcıda bakan Aysu vardı ya şimdi evinde bakıyormuş arkadaşım gitmiş bildiğini söyledi benim falımda sadece anlık birkaç şey tutturmuştu. Tekrar bir gidip baktırsam mı diye düşünüyorum siz memnun kalmışmıydınız. off yeni bir falcı bulamadık kaldık mı yine eskilere :43:

SÖZÜM meclisten dışarıdır alınan alınsın alınmayan dursun durduğu yerde:31:
Lütfen
Ankara da''
Falcı olup bu bölüme girip kendinizi övmeyiniz hadi övdünüz başka falcıları yersizce karalamayınız ayıptır yahu çok alenen belli edilmezki bu kardeşim
:1:
Şimdiye kadar farketmemiştim ben ama duyuncada şok oldum,hayır belki gidicek o insan hani biliyordu hani şöyleydi diye geri gelip yorum yapmıcakmı allasen yapmayın etmeyin giden para veren insanlara yazıktır.
Gerçekten gittiyseniz,iyiyse motive amaçlı ise de,saçma sapan fikirler veripte aile düzenini moralini yersiz yere bozmayan biriyse ve bilen eden kişiyse yazalım tavsiye edeLim
!

Heryere de gidilmez o tarz yerlerdende her kötülük gelir arkadaşlar bunuda unutmayalım o tarz işlerle uğraşıp zaten günah olan bir şeyi yapandan ne hayır gelir bilmiyorum o yüzdende çook dikkat edin derim ,kahve fincanını açınca ağırlık çöktüğü doğrudur ve bilmeyeniniz varmıdır bilmem ama görünmeyen kötü şeylerde sıçrayabilir o an üzerinize aman diyim !
:nazar:
Genelliklede geçmişi biliyorlar bizide saf gibi ''aaa nasıl yani?nasıl bildin şok oldum gibi cümleler söylettirip şaşırtıyorlar''yani geçmişi zaten biliyoruzz önemli olan geleceğimizdir onuda Allahımdan başka kimse bilemez ancak tahminlerde bulunabilirler okadar..Oda net değildir kesin değildir kısaca bilinemez ,paralarınızı rızkınızı 50 tller 100 tl ler veripte boşa savurmayın diyorum!
:20:

merhaba arkadaşlar,
bugün uzun arada sonra gittiğim falcıyı değiştirdim. Turuncu cafede ki "Cengiz"e gittim.
Gerçekten çok memnun kaldım. Eğer gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.Çünkü banada çok nadir falcılar bakabilir ve o da onlardan birisi oldu :)

eh bi sor bakalım bizimle ne paylaşılmış ki?:)henüz isim tlf adres wermedi ki arkadaş saolsun..

Belki de amaç merak oluşturmaktır :50: şahsım adına falcıların da takip edip bu sitede yönlendirmeler yaptırmaları hiç hoşuma gitmiyor biz burada ne güzel tecrübelerimizi paylaşıp birbirimize fikir veriyoruz :52:

bende amacın sadece dıkkat cekmek oldugunu dusunuyorum bı ınsan fellık fellık ıyı falcı arıyosa kesın bı sıkıntısı vardır ve bu yuzden falcı arıyodur eee dertlı ınsan dertlının halınden anlar buraya gelıpte yok ozelden yazıyım yok bıkac kısıye soylıycem demez acık acık yazar :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

bende amacın sadece dıkkat cekmek oldugunu dusunuyorum bı ınsan fellık fellık ıyı falcı arıyosa kesın bı sıkıntısı vardır ve bu yuzden falcı arıyodur eee dertlı ınsan dertlının halınden anlar buraya gelıpte yok ozelden yazıyım yok bıkac kısıye soylıycem demez acık acık yazar :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
biraz beklemeyi uygun gördüm.çünkü öneren arkadaş yani gizzz rumuzlu arkadaş yeni üye değil.o insandan izin almadan bana telefon adres weremiyordur.yani günahını alamam reklam fln yapmaz bizim gibi iyi falcı o da arıyor.benim söylemek istediğim şu,yani henüz özelden bir isim adres paylaşımı olmadı.zaten paylaşırsa o zaman da ben o falcıdan izin alıp merak edenlerle paylaşırım.

merhaba arkadaşlar,
bugün uzun arada sonra gittiğim falcıyı değiştirdim. Turuncu cafede ki "Cengiz"e gittim.
Gerçekten çok memnun kaldım. Eğer gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.Çünkü banada çok nadir falcılar bakabilir ve o da onlardan birisi oldu :)
bir kağıda arapça yazılar da yazdı mı?:) bir ark.burada paylaşmıştı epey zaman önce.arapça okumayı biliyormuş kendisi.cengiz yazarken okumuş çok komik sacma şeyler yazıyormuş.zaten werdiği tarihlerde hiç bir şey gercekleşmez.moralini bozmak istemem ama cengize çek çizgiyi..

bir kağıda arapça yazılar da yazdı mı?:) bir ark.burada paylaşmıştı epey zaman önce.arapça okumayı biliyormuş kendisi.cengiz yazarken okumuş çok komik sacma şeyler yazıyormuş.zaten werdiği tarihlerde hiç bir şey gercekleşmez.moralini bozmak istemem ama cengize çek çizgiyi..

tabiki olabilir haklıdır ama bende geçmişi ve şuanı bildi ve gelecekle ilgilide bişey sormadım zamanda vermedi bana :)

Turuncu cafedeki Yasemin'e baktırdım geçen hafta kahve falı istedim bir iki tarot kartı da actı. Genel olarak iyiydi diyebilirim bildigi şey vardı baya.Gecmis ve şimdi ile ilgili ama gelecek konusunda bilemiyorum tabi,Yasemin'e giden ve soyledikleri cıkan var mı aranızda?
Bir de aynı cafede sarı saclı orta yaslı masa lambasıyla falan bakan biri var adını bilmiyorum, nasıl iyi mi giden var mı aranızdan?

Ben meryeme ilk gittigimde eski sevgilim icn gitmistim ondan hayir gelmez dedi birak onu dedi yeni biri gelicek dedi kisiligini soledi herseyi tarif etti arabasi var dedi sonracima dediklerini 3 hafta icnde cikti
ben bir daha gittim yenisinden ayrildiktan sonra hayirsiz olan la en sonuncusu geri doncek dedi 2 ay verdi ikisiylede karsilasma ve konusmalarim oldu ama sonuc olumlu olmadi
3 hafta kadar once bi daha gittim yine ikiside doncek dio zamn verdi birisiyle olcak digerini istemiycksn dedi bakalim nolcak
Kisa bakiyo iki dk da yakin zamani biliyo glecekte tutturduklari oldu ama bilemiyrum
musterisi cok oldndan biraz havalandi gibi geldi bana
3 kez gittim ilk ikisinde hoş karşıladı kahve falı baktırmıştım 10tl ye , üçüncüsünde de yine kahve baktırdım ama hanfendinin hoşuna gitmedi bana üstü kapalı tarot baktırmamı ve yüzü asık bir şekilde bunu belirtti tarot 20 tl imişşşş o tatlı yüz biranda cadıya dönüşü verdi ben müşteriysem canım neye baktırmak istiyorsa ona baktırırım son zamanları müşteriside artmış ama sölediklerinden şuana kadar çıkan olmadı bunuda cızzzzzzzzdımmmmmmmmmm. yokmu şu koskoca ankarada iyi bir falcı 2 kez gidiyoruz 3.sünde fosssssss çıkıyorlarrrrr offffffffff. :50: turuncudaki gül hanıma gideniniz varmı nasıl birisidir attıkları tutarlımıdır.

Canım bizimle de paylaşır mısın herkesin özel msj yazma hakkı yok.Evde falan bakıyorsa vermek istemeyebilirsin haklı olarak ama cafedeyse bizde bilmek istiyoruuzz :34:

tanıdıklara bakıyor o kendisine sordum telefonunun verilmesini istemiyor.
çoğu kişi msj attı ama

Back
X