Evde fal baktırmayı pek güvenli bulmuyorum arkadaşlar
Haklısın ben de çok tedirgin oldum kalabalık bir grup olduğumuz için tamam dedim yoksa hiç işim olmaz. Daha önce baktıran oldu mu ve dedikleri çıktı mı şu an onu merak ediyorum :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde fal baktırmayı pek güvenli bulmuyorum arkadaşlar
Kızlar haftasonu arkadaşım Deniz diye bir transeksüelden randevu almıştı yani arkadaşım öyle demeseydi ben doğuştan kadın derdim..hep beraber Dikmen caddesindeki evine gittik sadece tarot bakıyor kartları yorumluyor bazı konulara isabet etti fakat bana söyledikleri çok genel geldi. Arkadaşım ise çok memnun kalmıştı. Daha önce Deniz'e baktıran oldu mu. dedikleri çıkar mıBu gidişle denemediğim falcı kalmadı ama doğru düzgün işte bu diyebileceğim de yok maalesef
Ayni travesti Denizden bahsediyorsak , burda daha once onunla ilgili bir seyler okumustum ama hatirlamiyorum :) Eski sayfalarda yorumlar vardi.
Bayan falcılardan bana gına geldiği için erkek falcı tercih ediyorum sanki daha mantıklı geliyor söyledikleri.
Bu hafta Angelo kafedeki KEREM ' e gittim.Ya çok sakin ,kendi halinde bir insan ...Kimseyi çekeyim bi daha bi daha gelsinler düşüncesi taşımıyor.
Herşeyi o kadar sakin anlatıyor ki sizide dinliyor içiniz rahat etsin diyede herşeyi sormanıza müsade ediyor ,germiyor ne gördüyse onu söylüyor uçuk kaçık tek bir cümle söylemedi bana.Mesela ben ısrar ediyorum diyorumki bana aşık şu kişi değil mi?(olmadığınıda biliyorumya :)) Kerem diyor ki ya aşık değil hoşlanmış...Başkası olsa duruma göre bakar derki hııı sen haklısın yani verir gazı..
kahve baktırayım demiştim ama tarotada baktı 78 kartın 78 inede bakan bir tarotçu yok bir an önce falını bitirip sallamaya çalışır başından ama bu öyle değil.Hepsini bitir kartların desem açacak o kadar yani.
Birde mütevazilik yapıp diğer fal bakan bayanı öneriyor insan kendi müşterisini kaçırır mı yaa:)
Umarım bu sayfayı bir gün okursun , gitmiycem işte Kerem Bey illa sana baktırcam falımıı banane :))
Bayan falcılardan bana gına geldiği için erkek falcı tercih ediyorum sanki daha mantıklı geliyor söyledikleri.
Bu hafta Angelo kafedeki KEREM ' e gittim.Ya çok sakin ,kendi halinde bir insan ...Kimseyi çekeyim bi daha bi daha gelsinler düşüncesi taşımıyor.
Herşeyi o kadar sakin anlatıyor ki sizide dinliyor içiniz rahat etsin diyede herşeyi sormanıza müsade ediyor ,germiyor ne gördüyse onu söylüyor uçuk kaçık tek bir cümle söylemedi bana.Mesela ben ısrar ediyorum diyorumki bana aşık şu kişi değil mi?(olmadığınıda biliyorumya :)) Kerem diyor ki ya aşık değil hoşlanmış...Başkası olsa duruma göre bakar derki hııı sen haklısın yani verir gazı..
kahve baktırayım demiştim ama tarotada baktı 78 kartın 78 inede bakan bir tarotçu yok bir an önce falını bitirip sallamaya çalışır başından ama bu öyle değil.Hepsini bitir kartların desem açacak o kadar yani.
Birde mütevazilik yapıp diğer fal bakan bayanı öneriyor insan kendi müşterisini kaçırır mı yaa:)
Umarım bu sayfayı bir gün okursun , gitmiycem işte Kerem Bey illa sana baktırcam falımıı banane :))
Cnm kaça bakıyor . Sadece torotmu yoksa kahve tarotmu bakıyor. kafe tam nerede acaba mümkünmü bilgilendirmen
Tabi bilgilendireyim valla ilk defa bir falcı için bilgilendirme yapıyorum :)
Hani şu belediyenin ilaç kalıntılı meyve suyu satan bir aracı varya(kızılay metro yanındaki şekerbankın karşısında) onun ordan direkt merdivenleri çıkıp karanfil sokağa yürüyorsunuz o sokağı dümdüz boylu boyunca git sonra sokak bitiyor ve karşına 2 şeritli yol çıkıyor yoluda geç yani karşıya geç yine direkt devam et orasıda karanfilmiş bende sonradan öğrendim çünkü bilerek değil tamamen tesadüfen bulmuştum.
Neyse karşıya geçtin direkt yürü boylu boyunca kafeler var yürü yürü sonra kapının yanında kahve falı 7.5 yazan bir yazı var kocaman ve önünde bir çocuk duruyor o zaten gelin falınıza bakalım falan der.İçeri gir kahve yada tarot yada ikisi bir seçersin ..ikisine 25 e baktı.
Ha birde bahar varmış genelde ona yöneltmeye çalışıyorlar ama kararlı durunca bişey yapamazalar tabi :)))
Ama dediğim gibi diğer falcılar gibi aman aman beklentiye sokmuyor insanı ya ve yukarda arkadaşın dediği gibi oldurmaya çalıştığın birşey olmayacaksada açıkca söylüyor .O kadar bildiğim falcı var kaç aydır bir yere gitmedim sırf beni beklentiye sokup bunaltmasınlar diye gitmedim yani.Yanlış birşey söylerse düzeltebiliyorsun bozulmuyor da. :)
İnşallah tarif edebilmişimdir.
Tabi bilgilendireyim valla ilk defa bir falcı için bilgilendirme yapıyorum :)
Hani şu belediyenin ilaç kalıntılı meyve suyu satan bir aracı varya(kızılay metro yanındaki şekerbankın karşısında) onun ordan direkt merdivenleri çıkıp karanfil sokağa yürüyorsunuz o sokağı dümdüz boylu boyunca git sonra sokak bitiyor ve karşına 2 şeritli yol çıkıyor yoluda geç yani karşıya geç yine direkt devam et orasıda karanfilmiş bende sonradan öğrendim çünkü bilerek değil tamamen tesadüfen bulmuştum.
Neyse karşıya geçtin direkt yürü boylu boyunca kafeler var yürü yürü sonra kapının yanında kahve falı 7.5 yazan bir yazı var kocaman ve önünde bir çocuk duruyor o zaten gelin falınıza bakalım falan der.İçeri gir kahve yada tarot yada ikisi bir seçersin ..ikisine 25 e baktı.
Ha birde bahar varmış genelde ona yöneltmeye çalışıyorlar ama kararlı durunca bişey yapamazalar tabi :)))
Ama dediğim gibi diğer falcılar gibi aman aman beklentiye sokmuyor insanı ya ve yukarda arkadaşın dediği gibi oldurmaya çalıştığın birşey olmayacaksada açıkca söylüyor .O kadar bildiğim falcı var kaç aydır bir yere gitmedim sırf beni beklentiye sokup bunaltmasınlar diye gitmedim yani.Yanlış birşey söylerse düzeltebiliyorsun bozulmuyor da. :)
İnşallah tarif edebilmişimdir.
bu bahsettiin neşe iskambil falı bakan neşe mi? kilolu sacını arkadan toplayan bir bayan mı
aslında adresi anlıyamadım ama bu karanfil değil heral de sakarya da barlar sokağının olduğu caddede 5.kat yani son katta bi tane kafe var adı angelo ildi heralde tam hatırlamıyorum ama ben bahar die birine baktırmıştım orda yaşlı bi kadın bahar kahve yi de 30 a tarotuda otuza bakıyodu ama bana indirimli bakmıştı ikisini birden, cinlerim var falan demişti
Meşrutiyet caddesi ile olgunlar arasında kalan kısım olmalı
bende evde baktırmayı çok güvenli bulmuyorumKızlar haftasonu arkadaşım Deniz diye bir transeksüelden randevu almıştı yani arkadaşım öyle demeseydi ben doğuştan kadın derdim..hep beraber Dikmen caddesindeki evine gittik sadece tarot bakıyor kartları yorumluyor bazı konulara isabet etti fakat bana söyledikleri çok genel geldi. Arkadaşım ise çok memnun kalmıştı. Daha önce Deniz'e baktıran oldu mu. dedikleri çıkar mıBu gidişle denemediğim falcı kalmadı ama doğru düzgün işte bu diyebileceğim de yok maalesef
giizzz Angelo kafe 5.kat falan değil düz ayak girişi var ordaki kafeler genelde öyle çokta bakmadım ama.Bahar' ı görmedim nasıl biri bilmiyorum ama sorduklarında hayır Kerem olsun dedim.
netten biyer buldum meşrutiyet caddesi karanfil 2 sokak 49/B die bi yer buranın adıda angelo burası heralde yakın zamanda gitmeye çalışıcam
teşekürler
Turuncu güle bende gitmiştim.Bana imkansız yani olmayacak birsey dedi ve nisanı bekle dedii. bilmiyorum çıkarmı çıkarsa yazarım burdann