Ankara'daki Falcılar

Kızlar haftasonu arkadaşım Deniz diye bir transeksüelden randevu almıştı yani arkadaşım öyle demeseydi ben doğuştan kadın derdim..hep beraber Dikmen caddesindeki evine gittik sadece tarot bakıyor kartları yorumluyor bazı konulara isabet etti fakat bana söyledikleri çok genel geldi. Arkadaşım ise çok memnun kalmıştı. Daha önce Deniz'e baktıran oldu mu. dedikleri çıkar mı :5: Bu gidişle denemediğim falcı kalmadı ama doğru düzgün işte bu diyebileceğim de yok maalesef

Ayni travesti Denizden bahsediyorsak , burda daha once onunla ilgili bir seyler okumustum ama hatirlamiyorum :) Eski sayfalarda yorumlar vardi.

Bayan falcılardan bana gına geldiği için erkek falcı tercih ediyorum sanki daha mantıklı geliyor söyledikleri.

Bu hafta Angelo kafedeki KEREM ' e gittim.Ya çok sakin ,kendi halinde bir insan ...Kimseyi çekeyim bi daha bi daha gelsinler düşüncesi taşımıyor.

Herşeyi o kadar sakin anlatıyor ki sizide dinliyor içiniz rahat etsin diyede herşeyi sormanıza müsade ediyor ,germiyor ne gördüyse onu söylüyor uçuk kaçık tek bir cümle söylemedi bana.Mesela ben ısrar ediyorum diyorumki bana aşık şu kişi değil mi?(olmadığınıda biliyorumya :)) Kerem diyor ki ya aşık değil hoşlanmış...Başkası olsa duruma göre bakar derki hııı sen haklısın yani verir gazı..

kahve baktırayım demiştim ama tarotada baktı 78 kartın 78 inede bakan bir tarotçu yok bir an önce falını bitirip sallamaya çalışır başından ama bu öyle değil.Hepsini bitir kartların desem açacak o kadar yani.
Birde mütevazilik yapıp diğer fal bakan bayanı öneriyor insan kendi müşterisini kaçırır mı yaa:)

Umarım bu sayfayı bir gün okursun , gitmiycem işte Kerem Bey illa sana baktırcam falımıı banane :))

Kerem Bey'i ben de severim. Tane tane uzuun uzun anlatır. Ben de 2 kere gittim ikisinde de olmayacak şeyleri oldurmaya çalıştım ama cık izin vermedi. :) Dediği birkaç şeyi de yaşadım hani olmaz demiştim ama bozulacak dediği arkadaşlık ilişkilerim bozuldu, geri dönecek merak etme dediği eski bir arkadaşım da döndü mesela. Tavsiye ederim ben de.

Bayan falcılardan bana gına geldiği için erkek falcı tercih ediyorum sanki daha mantıklı geliyor söyledikleri.

Bu hafta Angelo kafedeki KEREM ' e gittim.Ya çok sakin ,kendi halinde bir insan ...Kimseyi çekeyim bi daha bi daha gelsinler düşüncesi taşımıyor.

Herşeyi o kadar sakin anlatıyor ki sizide dinliyor içiniz rahat etsin diyede herşeyi sormanıza müsade ediyor ,germiyor ne gördüyse onu söylüyor uçuk kaçık tek bir cümle söylemedi bana.Mesela ben ısrar ediyorum diyorumki bana aşık şu kişi değil mi?(olmadığınıda biliyorumya :)) Kerem diyor ki ya aşık değil hoşlanmış...Başkası olsa duruma göre bakar derki hııı sen haklısın yani verir gazı..

kahve baktırayım demiştim ama tarotada baktı 78 kartın 78 inede bakan bir tarotçu yok bir an önce falını bitirip sallamaya çalışır başından ama bu öyle değil.Hepsini bitir kartların desem açacak o kadar yani.
Birde mütevazilik yapıp diğer fal bakan bayanı öneriyor insan kendi müşterisini kaçırır mı yaa:)

Umarım bu sayfayı bir gün okursun , gitmiycem işte Kerem Bey illa sana baktırcam falımıı banane :))

Cnm kaça bakıyor . Sadece torotmu yoksa kahve tarotmu bakıyor. kafe tam nerede acaba mümkünmü bilgilendirmen

Cnm kaça bakıyor . Sadece torotmu yoksa kahve tarotmu bakıyor. kafe tam nerede acaba mümkünmü bilgilendirmen

Tabi bilgilendireyim valla ilk defa bir falcı için bilgilendirme yapıyorum :)

Hani şu belediyenin ilaç kalıntılı meyve suyu satan bir aracı varya(kızılay metro yanındaki şekerbankın karşısında) onun ordan direkt merdivenleri çıkıp karanfil sokağa yürüyorsunuz o sokağı dümdüz boylu boyunca git sonra sokak bitiyor ve karşına 2 şeritli yol çıkıyor yoluda geç yani karşıya geç yine direkt devam et orasıda karanfilmiş bende sonradan öğrendim çünkü bilerek değil tamamen tesadüfen bulmuştum.

Neyse karşıya geçtin direkt yürü boylu boyunca kafeler var yürü yürü sonra kapının yanında kahve falı 7.5 yazan bir yazı var kocaman ve önünde bir çocuk duruyor o zaten gelin falınıza bakalım falan der.İçeri gir kahve yada tarot yada ikisi bir seçersin ..ikisine 25 e baktı.

Ha birde bahar varmış genelde ona yöneltmeye çalışıyorlar ama kararlı durunca bişey yapamazalar tabi :)))

Ama dediğim gibi diğer falcılar gibi aman aman beklentiye sokmuyor insanı ya ve yukarda arkadaşın dediği gibi oldurmaya çalıştığın birşey olmayacaksada açıkca söylüyor .O kadar bildiğim falcı var kaç aydır bir yere gitmedim sırf beni beklentiye sokup bunaltmasınlar diye gitmedim yani.Yanlış birşey söylerse düzeltebiliyorsun bozulmuyor da. :)
İnşallah tarif edebilmişimdir.

Son düzenleme:

Hani şu belediyenin ilaç kalıntılı meyve suyu satan bir aracı varya(kızılay metro yanındaki şekerbankın karşısında) onun ordan direkt merdivenleri çıkıp karanfil sokağa yürüyorsunuz o sokağı dümdüz boylu boyunca git sonra sokak bitiyor ve karşına 2 şeritli yol çıkıyor yoluda geç yani karşıya geç yine direkt devam et orasıda karanfilmiş bende sonradan öğrendim çünkü bilerek değil tamamen tesadüfen bulmuştum.

Neyse karşıya geçtin direkt yürü boylu boyunca kafeler var yürü yürü sonra kapının yanında kahve falı 7.5 yazan bir yazı var kocaman ve önünde bir çocuk duruyor o zaten gelin falınıza bakalım falan der.İçeri gir kahve yada tarot yada ikisi bir seçersin ..ikisine 25 e baktı.

Ha birde bahar varmış genelde ona yöneltmeye çalışıyorlar ama kararlı durunca bişey yapamazalar tabi :)))

Ama dediğim gibi diğer falcılar gibi aman aman beklentiye sokmuyor insanı ya ve yukarda arkadaşın dediği gibi oldurmaya çalıştığın birşey olmayacaksada açıkca söylüyor .O kadar bildiğim falcı var kaç aydır bir yere gitmedim sırf beni beklentiye sokup bunaltmasınlar diye gitmedim yani.Yanlış birşey söylerse düzeltebiliyorsun bozulmuyor da. :)

Agzına sağlık iyi tarif ettin cnm selanik 2 gerisi kolay

aslında adresi anlıyamadım ama bu karanfil değil heral de sakarya da barlar sokağının olduğu caddede 5.kat yani son katta bi tane kafe var adı angelo ildi heralde tam hatırlamıyorum ama ben bahar die birine baktırmıştım orda yaşlı bi kadın bahar kahve yi de 30 a tarotuda otuza bakıyodu ama bana indirimli bakmıştı ikisini birden, cinlerim var falan demişti

aslında adresi anlıyamadım ama bu karanfil değil heral de sakarya da barlar sokağının olduğu caddede 5.kat yani son katta bi tane kafe var adı angelo ildi heralde tam hatırlamıyorum ama ben bahar die birine baktırmıştım orda yaşlı bi kadın bahar kahve yi de 30 a tarotuda otuza bakıyodu ama bana indirimli bakmıştı ikisini birden, cinlerim var falan demişti

Meşrutiyet caddesi ile olgunlar arasında kalan kısım olmalı

Meşrutiyet caddesi ile olgunlar arasında kalan kısım olmalı

hmm ben ekimde gitmiştim yer değiştirmiş olabilirler çünki diğer tarafada yeni taşınmışlardı öledemişti, belki içkili bi mekandı canlı müzik vardı
eğer benim dediğim baharsa tavsiye etmem dediklerinden bir iki bişey çıktı ama hep ucu açık konuşuyo ben başka birini(eski sevgilimi)sormuştum olucak mı die olabilir demişti yeşil gözlümü dedi hayır dedim ama 1 2 hafta içinde yeşil gözlü bi sevgilim olmuştu. eviniz de büyü falan var demişti ilginç bi kadın dı
ama bu keremi bende denemek istiyorum kestirip atmıyomuş :)

Kızlar haftasonu arkadaşım Deniz diye bir transeksüelden randevu almıştı yani arkadaşım öyle demeseydi ben doğuştan kadın derdim..hep beraber Dikmen caddesindeki evine gittik sadece tarot bakıyor kartları yorumluyor bazı konulara isabet etti fakat bana söyledikleri çok genel geldi. Arkadaşım ise çok memnun kalmıştı. Daha önce Deniz'e baktıran oldu mu. dedikleri çıkar mı :5: Bu gidişle denemediğim falcı kalmadı ama doğru düzgün işte bu diyebileceğim de yok maalesef
bende evde baktırmayı çok güvenli bulmuyorum

giizzz Angelo kafe 5.kat falan değil düz ayak girişi var ordaki kafeler genelde öyle çokta bakmadım ama.Bahar' ı görmedim nasıl biri bilmiyorum ama sorduklarında hayır Kerem olsun dedim.

Aklınızda bulunsun Chadır cafedeki Zeynep basarısız. Dediği şeylerden tek tük bişeyler çıktı zamanında ama o kadar gittim ki muhakkak bişeyler tuttururdu zaten. Benim alternatifim yoktu o yuzden gittim hiç bi gidişimde de sasırtmadı beni. Paranıza yazık 30-35 oyle bişeye bakıyodu en son bir de. Bahcelidekiler pahalı zaten. Bari tahmin edebilseler.

giizzz Angelo kafe 5.kat falan değil düz ayak girişi var ordaki kafeler genelde öyle çokta bakmadım ama.Bahar' ı görmedim nasıl biri bilmiyorum ama sorduklarında hayır Kerem olsun dedim.

netten biyer buldum meşrutiyet caddesi karanfil 2 sokak 49/B die bi yer buranın adıda angelo burası heralde yakın zamanda gitmeye çalışıcam
teşekürler

netten biyer buldum meşrutiyet caddesi karanfil 2 sokak 49/B die bi yer buranın adıda angelo burası heralde yakın zamanda gitmeye çalışıcam
teşekürler

Evet tahminen orasıdır.Çünkü karanfili boylu boyunca geçtim karşıda yolda karanfilmiş demekkii senin bulduğun adres doğru

Yaa hanımlar soralı kaç gün oldu böyle geçmişi ve anı bire bir bilen böyle nokta atışı yapan isim bilen bi falcı yok mu koskoca ankarada yaa?? Geleceği öğrenip napcam zaten bu insanlar geleceği bilseler falcılık yaparlar mı her hafta sayısaldan şanslı numaraları tuttururlardı :) Ama geçmişi nokta atışı yapıp biliosa geleceği de ona göre sağlam yorumlayabiliolar misal sevdiğiniz kişiyi bilio herşeyini tuttururo ve misal gönlü başka kadında ee size yaramaz döncek ama barışma sakın falan diosa tutma olasılığı kuvvetli ama bööle geniş geniş teoremlerde bulunmakda ne var onu bende yaparım :) Lütfen bildiğiniz bööle geçmişe ve o ana nokta atışı yapcak insan yok mu ayooll??

ben bayadır fal baktırmıyorum lakin bir arkdsım gitmek istedi yalnız gitmek istemıyorum dedı kıramadım yanında bulundum sadece , gittiği tek falcı turuncu cafedeki erem . çok memnun kaldığını söylüyor. bayada müşterisi var zaten. fakat o gün kafede otururken kafe sahibi büyük bir saygısızlıkla eremin arkdsına kalksın masadan yasak vs vs kımseyle konusmazsın gibi terbıyesızce laflar etti, biz şahit olduk eremde işi bırakıyorum dedi kalktı çıktı gitti ve aradığımızda eremden randevu almak istedğimizi söylüyoruz hasta erem vs vs gibi yalanlar söylüyorlar bilginiz olsun ayrıca o kafedeki bütün falcılar yalancı yok ayet mayet ayağı yapıyorlar inanmayın . bir erem iyiymiş onuda kaçırdılar eremi merak eden varsa diye söylüyorum.

Turuncu güle bende gitmiştim.Bana imkansız yani olmayacak birsey dedi ve nisanı bekle dedii. bilmiyorum çıkarmı çıkarsa yazarım burdann

kadın psikolojik birkaç kelime ile işi geçiştiriyor bana da genel bir iki tarih verdi ama benim cevaplarımla kıvırarak
bir ilişki kopukluğu diyor ben evliyim diyorum evlilik de bir ilişki her tür ilişki olabilir diyor haziranda bir olay gerçekleşecek diyor sonra öyle de olabilir böyle de gibi bişeyler geveledi yazık hakikaten verilen paraya da zamana da umuda da
soyluserap angelo cafe nerede acaba bir de fiyat ne kadar
keremi bir de ben mi denesem diyorum ama artık bu son kişi olacak sanırım sonra ücretli fal sayfasını kapatacağım
sadece arkadaş arasında olursa olsun ....................

Back
X