Ankara'daki Falcılar

kızlar onu bunu bılmemde mustafa bey gıbı bakan görmedım. dedikler tek tek cıktı her ay 1 kere giderim. su falı baktırırım kızılayda ofisi var numarasını ısteyen özel mesaj atsn verebılırım. randevulu calısıyorlar

benim mesaj hakkım yok henüz.sizin varsa siz gönderebilir misiniz numarayı ve kaça bakıyor?

Vallahi sekerler bu siralar hoslandigim adamla da bu is olmazsa havlu aticam ve bu is olur diyen Ilkay , Taynat Meryem ve Suheyla'ya kesinlikle bir daha baktirmicam. Izmir topiginde Medyum Ayhan diye birini gordum...bir dahaki fal krizimde paraya kiyip ona baktirmayi dusunuyorum.

ayhan denilen kişi nerede ve nasıl bakıyor muş,değil izmir marsa giderim valla ben bu sıkıntıyla

Vallahi sekerler bu siralar hoslandigim adamla da bu is olmazsa havlu aticam ve bu is olur diyen Ilkay , Taynat Meryem ve Suheyla'ya kesinlikle bir daha baktirmicam. Izmir topiginde Medyum Ayhan diye birini gordum...bir dahaki fal krizimde paraya kiyip ona baktirmayi dusunuyorum.

ne çektin sen be whattodonow, ne çektin sen be yavrum, hoşlandıgım adam da beni sevecek mi diye falcı falcı gezerek ne paraladın kendini be evladım, falcılara döktüğün paralar burdan Ankaraya yol olur, ne çektin sen beee:52::52:

çok teşekkür ederim.bu arada birşey sormak isterim.cidan cafe de ezgi ye baktırdınız mı hiç?

ben onu da es geçmeyip baktırdım maalesef dedikleri çıkmadı anı idare eder derecede tutturdu
ama bir mahalle falcısı gibi yani arkadaşlarım daha net bakıyor...
dediğim gibi anı iyi geçmişi anlattı durdu gelecekle ilgili şuana kadar olması gerekenler olmadı belki de zmanı tutturamadı bilemiyorum

ayhan denilen kişi nerede ve nasıl bakıyor muş,değil izmir marsa giderim valla ben bu sıkıntıyla

Bir de Gulistan diye bir hatun var, yine pahali ama isabetli olanlardan...

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/325089-izmirdeki-falcilar-671.html

Ben telefonda baktirmak niyetindeyim sekerim, medyum ayhan diyip google larsan numarasi var. 150 tl ye bakiyormus, 5 fal parasi yani .

Bir de Istanbulda Elmira diye bir hatun gordum, onun da medyum elmira diye bir facebook sayfasi var, ordan ulasabilirsin zannimca.

Bir de Istanbulda Mercan Sayhan diye bir hatun varmis, yine de telefonda bakanlardan, ama bundan emin degilim.

Geriye kalanlar fis bence :47: :47: , bu ucu pahali ama gayet guzel bakiyormus. Ivir zivira para vercegime , toplayip bir kerede baktiririm diye dusundum.

Son düzenleme:
ben evim cafedeki semrin mi adı her neyse ona bağırmak istiyorum ilk falıma ona baktırdım ben dahil üç arkadaşımın herşeyini bildi başta. tüm acılarımı unutmuş kendimi toparlamıştım kadın aklımda olan birinin adını falan söyleyince dediği tarihte de o kişi aşk ilanı edince bi gaz başladım adam fikirsiz çıktı yine gittim on güne düzelecek dedi 30 gün bitti ben de bittim saçma sapan insanlara para döktüm ayrıldığım sevgilim de gidecekti bu kadına on güne düzelirsiniz dedi kadın dedim belki düzeliriz ben seni seviyorum diye ağladı:(içimde biliyorum giden adam niye dönsün ama olumlu birşey duymak istiyorum işte netten baktırdıklarım geçici olarak mutlu etti ama 30 gün bitti ve içim daha fena acıyo:( dedikleri tarihleri bekliyorum tarihler geliyo geçiyo olan biten bişey yok...falcının kendine hayrı olmadığını benim geleceğimi bilemeyeceğini bile bile bu bekleme sürecini geçirmek için baktırıp duruyorum...

eylül e ben 2 yıl önce sık sık baktırıyordum
o zamanlar ankara cefede idi ilk ve ikincide çok etkilenmiştim çünkü anı ortamımı tutturmuştu yani güzel anlatmıştı
verdiği tarihler yıl olarak olmasada hemen hemen aynı zamanlarda oldu
mesela bebeğin olacak eylülde dedi evet eylülde bebeğim oldu ama 2 yıl sonra
terfi edeceksin dedi 1,5 yıl sonra oldu gibi
işyerinden biri ayrılacak dedi o da verdiği tarihten bayağı bir zaman sonra ayrıldı (ben ondan önce ayrıldım o derece )

eylülün numarası bende var ama mesaj hakkım yok.sanırım maille göndermiştim ben size. bu arada süheyla hanımla ilgili bir soru sormuştum ??

süheyla bende genelde hep bilir aşk hayatımda da iş vs arkadaş ilişkilerimde de, yani verdiği tarihlerde genel olarak hep bişiler yaşadım bir kaçı çıkmadığı oldu, onlarında zamanı olabilir belki ama hep tutarlı şeylerdi, çıkmayan aşk hayatım ile iligli olanlar,eski sevgilim dönüceğini söylüyo hep ama henüz dönmedi, halada hep söyler her gittiğimde, bende tarot kartları aldım bende bakıyorum ve hep dönücek çıkıyo ama tarotta süreye nası bakıcağımı bilmiyorum henüz çömezim bu konuda
eylüle yarın gitmek için aradım açmadı teli mi önce sonra çaldırdı artist bi kadın bilemedim 50tl imiş kahve ve tarot? ikisi birden mi baktırıyım? sadece kahve de mi ya da sadece tarotta mı iyi?

Son düzenleme:
ne çektin sen be whattodonow, ne çektin sen be yavrum, hoşlandıgım adam da beni sevecek mi diye falcı falcı gezerek ne paraladın kendini be evladım, falcılara döktüğün paralar burdan Ankaraya yol olur, ne çektin sen beee:52::52:

Ahahahah, supersin sekerim cok guldum :emir_bebek: :emir_bebek:

Ayni seyi ben de kendim icin dusunuyorum, kendime aciyorum resmen ama bu seferki farkli bir adam, bir onceki olmamisti. :30: :30: :50: :50:

Ayyy cildiricam en sonunda, kimi begensem olmuyor..bu seferki de olmazsa s..tir edip gecicem artik, kimseden hoslanmicam bir daha :50: :50:

Bir onceki adam icin ayda 2 kere fal baktirirdim, Ankaradaki tum falcilari gezmisimdir yani...Ankaradakilerde is olmadigini anlayip falsepeti ve telefonda bakan Istanbullulara yoneldim artik :53: :53:

Benim is fala , haciya hocaya kaldi zaten, etrafimda erkek sinek bile yok...yeni biriyle tanisacaksin diyenlere de zaten inanmadim cunku hic inanasim yok :5: :5: Olmayinca husran oluyor, bir kisi de cikip sen yalniz oleceksin dese de ben de artik rahatlasam ve ugrasmayi, beklemeyi, umut etmeyi biraksam..yoruldum cunku :5: :5:

Kendime acimaktan, bir turlu aradigimi bulamamaktan , etrafimda mutlu iliskisi olan insanlara bekip benim niye yok diye dusunmekten biktim usandim artik, falci olumlu bir sey soylese bile inanir misin hic inanasim yok, bu ask mesk konusunda her seyin en kotusunu dusunur oldum. Beynim husrana ugramayi artik kabul etti, bir dahakinin de husran olacagini kabullendi. Umitlenip husrana ugramaktansa en bastan olumsuz dusunmek daha kolay geliyor. :50: :50:

Son düzenleme:
Katiliyorum, Eylul 50 tl etmez.

ben ilk başta eylüle tarot istemediğimi söyledim.kahvede fena değildi söylemesi gerekeni söylemişti aslında.yani daha tarota başlamadan bir çok şeyi söyledi.adamın şiveli konuştuğuna kadar.mesala il söyleyecek ya hep ilk söylediği doğruydu.tarotta kavdede söylediklerinin tarihlerini verdi.mesela kahvede şöyle olacak dedi sonra kart çekip şu tarihte olacak dedi

ben ilk başta eylüle tarot istemediğimi söyledim.kahvede fena değildi söylemesi gerekeni söylemişti aslında.yani daha tarota başlamadan bir çok şeyi söyledi.adamın şiveli konuştuğuna kadar.mesala il söyleyecek ya hep ilk söylediği doğruydu.tarotta kavdede söylediklerinin tarihlerini verdi.mesela kahvede şöyle olacak dedi sonra kart çekip şu tarihte olacak dedi

peki dediklerinden çıkanlaroldu mu?

Ahahahah, supersin sekerim cok guldum :emir_bebek: :emir_bebek:

Ayni seyi ben de kendim icin dusunuyorum, kendime aciyorum resmen ama bu seferki farkli bir adam, bir onceki olmamisti. :30: :30: :50: :50:

Ayyy cildiricam en sonunda, kimi begensem olmuyor..bu seferki de olmazsa s..tir edip gecicem artik, kimseden hoslanmicam bir daha :50: :50:

Bir onceki adam icin ayda 2 kere fal baktirirdim, Ankaradaki tum falcilari gezmisimdir yani...Ankaradakilerde is olmadigini anlayip falsepeti ve telefonda bakan Istanbullulara yoneldim artik :53: :53:

Benim is fala , haciya hocaya kaldi zaten, etrafimda erkek sinek bile yok...yeni biriyle tanisacaksin diyenlere de zaten inanmadim cunku hic inanasim yok :5: :5: Olmayinca husran oluyor, bir kisi de cikip sen yalniz oleceksin dese de ben de artik rahatlasam ve ugrasmayi, beklemeyi, umut etmeyi biraksam..yoruldum cunku :5: :5:

Kendime acimaktan, bir turlu aradigimi bulamamaktan , etrafimda mutlu iliskisi olan insanlara bekip benim niye yok diye dusunmekten biktim usandim artik, falci olumlu bir sey soylese bile inanir misin hic inanasim yok, bu ask mesk konusunda her seyin en kotusunu dusunur oldum. Beynim husrana ugramayi artik kabul etti, bir dahakinin de husran olacagini kabullendi. Umitlenip husrana ugramaktansa en bastan olumsuz dusunmek daha kolay geliyor. :50: :50:

senin hoşlandıgın yabancı biri vardı, olmadı mı o canım...

ben de 28 yasında bekarım, işim gücüm, e güzelliğim de yerinde sayılır ama ben de kısmetsizim:ssz::1: insanın arkadaşları evlenince çevresinde mutlu çiftler görünce insan imreniyor doğal olarak, hatta zaman zaman insanın isyan noktasına geldiği oluyor... ben arkadaslara kahve falı baktırırım arada. zaten söylenen şeyler de çıkmaz, ben de umut bağlamam boşa, fala para vermem, verilen paraya da yazık derim... hayata umut bağlamak lazım, fallara değil... hayattan beklentiler olumlu yönde olursa, pozitif enerji yayarsak sonuçları da olumlu olur dıye düşünüyorum...

Back
X