Ahahahah, supersin sekerim cok guldum
Ayni seyi ben de kendim icin dusunuyorum, kendime aciyorum resmen ama bu seferki farkli bir adam, bir onceki olmamisti.
Ayyy cildiricam en sonunda, kimi begensem olmuyor..bu seferki de olmazsa s..tir edip gecicem artik, kimseden hoslanmicam bir daha
Bir onceki adam icin ayda 2 kere fal baktirirdim, Ankaradaki tum falcilari gezmisimdir yani...Ankaradakilerde is olmadigini anlayip falsepeti ve telefonda bakan Istanbullulara yoneldim artik
Benim is fala , haciya hocaya kaldi zaten, etrafimda erkek sinek bile yok...yeni biriyle tanisacaksin diyenlere de zaten inanmadim cunku hic inanasim yok

Olmayinca husran oluyor, bir kisi de cikip sen yalniz oleceksin dese de ben de artik rahatlasam ve ugrasmayi, beklemeyi, umut etmeyi biraksam..yoruldum cunku
Kendime acimaktan, bir turlu aradigimi bulamamaktan , etrafimda mutlu iliskisi olan insanlara bekip benim niye yok diye dusunmekten biktim usandim artik, falci olumlu bir sey soylese bile inanir misin hic inanasim yok, bu ask mesk konusunda her seyin en kotusunu dusunur oldum. Beynim husrana ugramayi artik kabul etti, bir dahakinin de husran olacagini kabullendi. Umitlenip husrana ugramaktansa en bastan olumsuz dusunmek daha kolay geliyor.