bana seni yillarca yanimda istiyorum kolay bulmadim kolay birakmam diyen adam bi anda aslinda seviyorum da asik olmayabilirim de eski segilimle de olabilirim buyuk konusmayim da vs vs sacmalayinca ben once cok agladim o karsimda aglayinca...e ayrildik eve geldim haliyle bak seviyoruz ikimizde gel yikmayalim dedim hayir dedi zorla mi buyuk konustum evet baslarda carpildim cok anlamlar yukledim ama olmuyo dedi ne olmuyo dedim bilmiyorum dedi e tabi bu hirsla uc dort mesaj attim sinirleniyorum ddi sustum.bir ay aramadm sormadm ama dogum gununde destan gibi msj yazdim sagol demis sadece demek ki beyninden tamamen silmis!simdi hazir silmisken ara hakaret et diyo seytan zor tutuyorum kendimi
Niye hakaret ediyorsun. Olmayinca olmuyor. Sen de yoluna bakicaksin. En azindan acikca soylemis, umut vermemis. Ben olsam numarasini falan silerdim daha da aramazdim. Soylemek kolay diyebilirsin ama aynisi basima geldi ve yaptim... Terk eden erkek icin bekleme suresi 5 gunmus. 1 aydan sonra barissaniz da hicbir sey eskisi gibi olmaz. Gundeminden dusurmedigin surece beynini mesgul etceksin bos yere. Falcilara gidip vakit gecirebilirsin, ama bu adam donmeyeceginin sinyallerini net bi sekilde vermis, falcilara gerek yok.