Ankara'daki Falcılar

Gül neredeydi bir daha yazar mısınız? 30tlye mi bakıyordu o da?

Ben de çok falcı gezmiş biri olarak en çok bahçeli 3. cd deki Dejavudaki Gül Ablayı bi de saime kadında evde bakan Yaşar Hanım'ı tavsiye ederim. Ben 2 sine de yıllardır baktırıyorum çok kişiyi deneyip kürkçü dükkanına geri dönüyoruz işte. Gül abla popüler zaten kahve+tarot+el falı 25 tl ye bakıyor. Benim imkansız dediğim şeyler için kesinlikle olacak demişti ve olmuştu. Yakın geleceği iyi biliyor. Yaşar Hanım büyük bi servis tabağına kahve fincanını kapattırıyor. Ve soru sorulduğu zaman tabakta yazılar çıkıyor ve okutturuyor zaten. Yani daha profosyonel ama erkek müşteriye bakmıyor. Kızıyla yaşıyor. 10 yıl sonrasını bile biliyor. Nokta atışı yapıyorlar. Yaşar hanımda 25 e bakıyor. Burda yazılan bütün falcılara gittim mihriye dediğiniz fikriyenin kardeşi heralde. Ama şu figeni deneyeceğim uygunmuş da. Ne yetenekler var köylerde küçük ilçelerde ama biz işte hep ticaret için zorunluluktan fal bakanlara rastlıyoruz büyük şehirlerde. 15 yaşında adapazarında ne falcılar buluyorduk nasıl korkmadan gidiyorsak o evlere mükemmeldi ya.ohaoldumsmile

Mesajı buldum. Cevaba gerek yok. Bahçeliye gidemem ben yaa... Hiç uğraşamam.
Tam olarak da bilmiyorum o caddeleri zaten. Bi 7. caddeyi iyi hatırlıyorum o kadar.

gül benm arkadaşlarıma bakmıştı ama çokta memnun kalmamıştık öle benmde el falıma bakmıştı rica etmiştik fazla genel sölemişti onada

Dejavu da 3. cadde bahçeli. Ama hafta içi öğle saatleri git bi de randevusuz kesinlikle gitme. Eline de baktır. 30'a bakıyor. Ama her gittiğimde iyi bakıyor demiyorum. Konsantre olunca çok iyi bakıyor. Şans işte. Ben hep akşam gidiyorum sağa sola laf yetiştiriyor telefon bi yandan derken faldan bişey anlamıyorum.

gül benm arkadaşlarıma bakmıştı ama çokta memnun kalmamıştık öle benmde el falıma bakmıştı rica etmiştik fazla genel sölemişti onada

Yine ortak bir karar yok. Zaten gitmeyi düşünmüyorum Gül'e.
Artık bahtıma ne çıkarsa. Dilça ya da Cidan Kafe'deki daha önceden baktırmadığım falcıları denemeyi düşünüyorum Aralık'ta. Ondan sonra tamamen bırakırım bu işleri. 2011de fal baktırmam. :19:

Yine ortak bir karar yok. Zaten gitmeyi düşünmüyorum Gül'e.
Artık bahtıma ne çıkarsa. Dilça ya da Cidan Kafe'deki daha önceden baktırmadığım falcıları denemeyi düşünüyorum Aralık'ta. Ondan sonra tamamen bırakırım bu işleri. 2011de fal baktırmam. :19:

benim arkadaşım dilça dan memnun fakat çok kısa bakıyormuş.ben uzun düzgün bakan bi yer arıyorum öyle 5 dk da oturup kalkmak istemiyorum

benim arkadaşım dilça dan memnun fakat çok kısa bakıyormuş.ben uzun düzgün bakan bi yer arıyorum öyle 5 dk da oturup kalkmak istemiyorum

Eğer 5tl olan fala baktırırsan kısa sürüyor. Ama tarot+kahve uzun sürer.
Tabi bence uzunu da kısası da aynı. Duymak istediğim şeyi duyunca bitiyor fal benim için.
Uzunun kısadan pek de farkı yok. Uzun olunca işin içine daha çok karakter tahlili giriyor sadece ve lafı dolandırıp anlatıyorlar işte. Ben Dilça'da bi kez baktırdım, kısaydı ama yetmişti bana.

Dur ya sağol hatırlattın ben yaşar ablaya gideyim. Gitmeyeli oldu bayağı. Yeni biri de yok.

Eğer 5tl olan fala baktırırsan kısa sürüyor. Ama tarot+kahve uzun sürer.
Tabi bence uzunu da kısası da aynı. Duymak istediğim şeyi duyunca bitiyor fal benim için.
Uzunun kısadan pek de farkı yok. Uzun olunca işin içine daha çok karakter tahlili giriyor sadece ve lafı dolandırıp anlatıyorlar işte. Ben Dilça'da bi kez baktırdım, kısaydı ama yetmişti bana.

o zaman bende dilça ya gideyim madem memnun kaldın...

Dilçada çok falcı var heralde ama suzana baktırmayın ben memnun kalmadım. Diğerlerini bi deneyin.

Suzan'a bence de baktırmayın dicem ama tarot kartı çektirdi bir tane bana. Hadi bi de kart çek bakalım o çocukla durumun nasıl olacak diye. Ben de çektim kupa ikilisi çıktı. Aşağıda da görüyorsunuz. Çok olumlu bir karttır, güzel bir aşk ilişkisini temsil eder aşkla alakalı sorularda genel olarak.
kupa_ikilisi.gif

Ve dedi ki gör bak işte, ben sana ne diyim. Ben de sevinmiştim tabi. Ama hiçbir gelişme olmadı.
Kadının da suçu yok galiba. Çektiğim kart bile olumluydu çünkü. :((

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım öyle ama ben alıştım artık. İlk zamanlarda hissettiğim acılarla dayandım falcıların kapısına işte.
:// Sonra devamı geldi böyle. Sonuç hala sıfır. Hadi eskiyi bıraktım, yeni bir aşk var deyip durdular o da olmadı yani. Ne diyim ben artık. :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
banada hepsi aynı şeyi söledi biri tutarsa hepsine gidin diyebilirim burdan çıkarsa :D dilçada duygu hanım varmış onuda övdüler baya bide orda bi bayan gidiyomuş ona sordum ama 5 e bakmıyo o ben 20 vermek istemedim

Evet canım öyle ama ben alıştım artık. İlk zamanlarda hissettiğim acılarla dayandım falcıların kapısına işte.
:// Sonra devamı geldi böyle. Sonuç hala sıfır. Hadi eskiyi bıraktım, yeni bir aşk var deyip durdular o da olmadı yani. Ne diyim ben artık. :27:

banada biri ayrıl sevgilinden mutlu olamıcaksın dedi başka biri sakın ayrılma çok mutlu olcaksın dedi.zaten kafam karışık karar aşamasındayım iyice karman çorman ettilerr:((aslında en doğrusu hiç bi falcıya gitmemek:((

banada biri ayrıl sevgilinden mutlu olamıcaksın dedi başka biri sakın ayrılma çok mutlu olcaksın dedi.zaten kafam karışık karar aşamasındayım iyice karman çorman ettilerr:((aslında en doğrusu hiç bi falcıya gitmemek:((

:48: Kesinlikle öyle. Ben 2011de gitmeyi bırakıcam zaten. Kararımı verdim.

:48: Kesinlikle öyle. Ben 2011de gitmeyi bırakıcam zaten. Kararımı verdim.

bende yarın heline gidiyorum ve bırakıyorum son kez para vercem bidahada gitmicem maymuna çeviriyolar.kafamı iyice allak bullak ettiler.gerçekten yarın son.zaten aşkta şansım yok kabullendim:(((

bende yarın heline gidiyorum ve bırakıyorum son kez para vercem bidahada gitmicem maymuna çeviriyolar.kafamı iyice allak bullak ettiler.gerçekten yarın son.zaten aşkta şansım yok kabullendim:(((

helin inde çok lafı geçti inş bilir son kez gittiğine değer :)

Back
X