Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar bahsettiğiniz bu Pınar Hanım genç mi,orta yaşlı mı?yıllar önce duyduğum bir Pınar vardı ama bu o mu acaba?

senin tanıdığın pınar nası biriydi? ben bu bahsettiğimiz pınarla tanışmıştım. esmer uzun boylu bakımlı ve güzel bir bayan. evet yaşı da 30-35 arasıdır en çok

senin tanıdığın pınar nası biriydi? ben bu bahsettiğimiz pınarla tanışmıştım. esmer uzun boylu bakımlı ve güzel bir bayan. evet yaşı da 30-35 arasıdır en çok

Ben tanışmadım ama bir arkadaşım gitmişti ona ve sizin tarif ettiğiniz gibiymiş,arkadaşım da esmer ve hoş bir bayan olduğunu söylemişti...

Bir kaç yıl öncesiydi çok net hatırlamıyorum zaten benim o arkadaş fal baktırmayı çok severdi,bi sürü falcıya gitmişti ama genellikle tarot baktırırdı.Ben de baktırdım tarota ama herkes bakamıyor.Eskiden Yüksel caddesinde Eylül Bazaar da siyah saçlı bir hanım vardı,o çok güzel tarot bakardı adı da Demet idi.Bilmiyorum siz hiç duydunuz mu ya da gittiniz mi?

Simsiyah uzun düz saçları vardı,minyon tipli ve çok kibar bir hanımdı,takı standı vardı orda ve aynı zamanda tarot bakıyordu.

Şimdi elli mesajı tamamlayınca mesaj gönderebilecek misiniz?yani ben alabilecek miyim mesajı?benim de henüz dolmadı elli mesaj...

aaaaa sonundaa pınarın teli bulunmuşşş:)
çok çok sevindimm ve en kısa zamanda gidicem kesinlikleee
tryamour rica etsem bana da özelden atabilir misin numarasını lütfeenn :):)
umarım randevu almak da telini bulmak kadar zor diildir :(:(

ben ilk gittiğimde su baktırmıştım, 80 TL idi.. şimdi sadece kahve baktırcam o da 50 filan galiba. uzun sürüyo 45-50 dk falan

Back
X